„Eko-aktivisté“ jsou pohromou pro ekologii
RSS

„Eko-aktivisté“ jsou pohromou pro ekologii



NIKOLA BORNOVÁ
Mediální dobrodějové dnes prakticky veškeré světové dění překryli novým storýčkem o tom, jak zoufalí Izraelci házejí v rámci lásky a spravedlnosti své humanitární bomby na zlé palestinské děti a nemocnice. Novináři dokázali rozprášit mezi populaci další toxické téma tak úspěšně, že už skoro překryli předchozí jedovaté téma o neustále vítězící Ukrajině. O covidových večerníčcích ani nemluvě, na to už běžná populace zapomněla a připomene se jim to jen občas, když jim třeba umře nějaký dvacetiletý známý na infarkt (což je úplně noumání, Uďo, a dělo se to vždycky!) nebo tatínek na turbo-rakovinu.
Ukrajinský vrchní vysavač koksu a  nejlepší klavírní virtuóz  Zelensky se kvůli tomu zlobí, protože zprávy už se mu skoro nevěnují a mají jiného miláčka – řezníka Bibiho z Izraele. Ale prezident Vladimír Kokainsky se přece nemůže divit, že už není takovou superstar – před zahájením speciální vojenské operace povraždily hodné ukrajinské bomby na Donbase jen asi tisíc ukrajinských „proruských“ dětí a potřebovaly na to několik let. Zatímco Bibiho hodné humanitární bomby v Gaze dokázaly povraždit palestinských dětí už skoro tři tisíce a to jen za pár týdnů! Je tedy pochopitelné, že naše láskyplná média zbožňují izraelského milovníka dětí Bibiho mnohem více, než gay tanečníka Zelenského. Řeky krve na Ukrajině už se okoukaly a tak se začali věnovat řekám krve v Palestině.
Dnes tedy mediální scénu totálně ovládá Izrael a jejich „spravedlivá“ genocida civilistů v Gaze, jehož území chce Bibi mocinky moc zabrat pro sebe (s odkazem na nedávný ohavný zločin spáchaný Hamásem, který ale kdysi Izraelci sami s pomocí USA založili a dodnes ho izraelská tajná služba částečně ovládá, což bylo využito při „ casus belli “ masakru na koncertu v Izraeli, ale koho by to zajímalo, když šílená sionistická  média ignorují i mraky nepohodlných Židů ). To vše ale neznamená, že ze světa zmizela všechna ostatní miloučká agenda Globálního Parazita. Schována ve stínu devítiramenného svícnu dál běží masová migrace do EU, zavádění digitálního koncentráku a sociálního skóre, příprava další vlny masivního opichu lidí nějakou novou mRNA šmakuládkou, chystá se speciální verze malnutričního hladomoru a samozřejmě se dál utahují šrouby Zeleného údělu, tedy absurdního boje proti přirozené cyklické změně planetárního klimatu.
Australští dobrodějové opět v akci
V Austrálii chtějí být ve všem nejlepší. Byli tedy nejen největšími propagátory koncentračních táborů pro lidi s „pozitivním PCR testem“ (nikoli nemocné!) a pokoutného píchání mRNA toxín do dětí, ale snaží se být nejlepší i v boji proti globálnímu přiteplování.
Mám pro vás o tom zajímavou  historku , která hezky ukazuje šílenství současného světa. Je to skvělý ilustrativní příklad toho, jak vyšinutí jsou ekoaktivisté, jak strašlivě nevzdělaní a tupí jsou moderní „experti a vědci“ a jaké pokrytectví hýbe společností.
V Austrálii se vzdělanci z univerzity La Trobe v Melbourne rozhodli, že musí také spáchat nějaké Velké Dobro. Na výběr měli meníčko s celou řadou chuťovek z kuchyně Globálního Parazita, mimo jiné například:

Hysterický proti-bělošský rasismus
Píchání silně toxických šmakulád do lidí, včetně dětí a těhotných
Potlačování svobody projevu a pohybu (s povinným lhaním o „dezinformacích“, ideálně „proruských“)
Genderismus s mrzačením a zneplodňováním zmatených dětí, tedy takzvané „přešívání“
Podpora genocidních válek a fašistů a zároveň jejich prezentace jako bojovníků proti fašismu
Zjednodušování masové migrace „doktorů a inžernýrů“, kteří sice jsou nezaměstnatelní, ale zato mají dostatečně zaměstnané poklopce a nože
Boj proti klimatu a obzvlášť proti „skleníkovému“ oxidu uhličitému, bez kterého ve skutečnosti nemůže existovat život

Troubové v La Trobe si vybrali bod poslední, který v posledních letech získává obří množství fanatických následovníků a má obrovské mediální pokrytí. Třeba takové YouTube se může z propagace skleníkových prdů…pardon, plynů doslova posrat a neustále lidem vnucuje propagační videa o tom, jak už se vlastně vaříme v přitepleném klimatu pozemského skleníku.
A jaké Velké Ekologické Dobro se rozhodli La Troubové udělat? Zdá se, že se inspirovali u majitele „malého a měkkého“, tedy u Billa Gatese. Tento softwarový podvodník a vakcinační fanatik se rozhodl rozšířit pole své působnosti a nyní chce využít část peněz nakradených pomocí „filantropie“ na to, aby koupil co nejvíc lesů, ty nechal vykácet a pokácené stromy pak dal zakopat do země, aby svým rozkladem negenerovaly zlé „skleníkové plyny“.
Když si o tom přečetli vzdělaní La Troubové z Melbourne, tak zřejmě vykřikli nadšením: „ To je ono! Proti zlému CO2 budeme bojovat likvidací rostlin! “ A jak řekli, tak udělali.
Začali tím, že se rozhodli na pozemek univerzity rozmístit velké množství solárních panelů, protože  Slunečník s Větrníkem  jsou čisté Dobro (chybí už jen Měsíčník). Vybrali tedy nejzelenější pozemek, který měli, a tam nechali těžkou technikou zlikvidovat cca 600 stromů a dalších asi 40 000 rostlin. Jinými slovy – prostě seškrábli tu hnusnou vegetaci, která je tak nebezpečná pro „ekologii“, aby bylo udělali místo na  soláááre, woo hoo !
K jejich zděšení se ale objevilo několik dezolátský ekologů, kteří se začali ozývat, že v té zeleni, kterou likvidují, byly nejen spousty vzácných rostlin, ale i hmyzu, ještěrek a všemožné další odporné havěti zvané „fauna“. La Troubové z univerzity ale okamžitě provedli protiútok – připravili si expertní posudek, který tvrdí, že je všechno v pohodě! Ty stromy prý jsou mladší než 60 let a tak se nepočítají. A žvižátka přece můžou být jinde.
Doufám, že to celé pro jistotu ještě postříkali Roundupem…
Takže výsledek jejich Velkého Ekologického Dobra vypadá asi takto – proměnili 35 000 metrů čtverečných v mrtvou pustinu, na které budou rozmístěny ekologické soláry, které zřejmě rostou na solárních stromech v Číně a tak jejich výroba nezpůsobuje žádnou ekologickou zátěž. Stejně jako nezbytné baterie, které jsou vyrobeny z naprosto ekologické práce afrických dětských otroků a zahrnují mňamky jako oxid lithno-kobaltitý, oxidy lithium-manganu, fosforečnan lithno-železnatý, oxid lithium-nikl-mangan-kobaltu, grafit, někdy olovo a kyselinu sírovou atd. a jejich řídící jednotky obsahují skoro celou periodickou soustavu prvků. Tyto soláry, které budou umístěny na nově vytvořenou ekologickou poušť, prý zajistí až 15% spotřeby univerzity…když bude zrovna svítit sluníčko. Zlý oxid uhličitý i klima tím dostávají další smrtící ránu a v úleku z takového Dobra se určitě ztratí!
Už je to tak – Velké Ekologické Dobro dnes musí páchat všichni idioti a psychopaté, pokud se chtějí zalíbit Globálnímu Parazitovi a jeho bezedné peněžence. Zelené Šílenství tedy propagují média hlavního proudu, „vědci“ škmrající o granty, vedení nadnárodních organizací i šéfové oligopolních korporátů a jejich obchodní zástupci ve vládách jednotlivých zemí. Dokonce i dobrodinci z filantropických organizací, jako je třeba Světové Ekonomické Fórum, se pravidelně slétají z celé planety svými soukromými tryskáči, aby se dobře nažrali hovězího a vepřového a pak dělali nesmírně zajímavé přednášky o tom, že by běžní lidé neměli být sobci a měli by žrát jen ekologické červy s GMO sójou a přestat lítat letadly i jezdit auty se zlými motory na  zlá fosilní paliva .
0% oxidu uhličitého = 100% Dobro
I zmíněná Austrálie patří k té pokrokové skupině zemí, které se zavázaly k takzvanému  Net Zero 2050 . Tento geniální plán říká, že do roku 2050 nesmí lidstvo produkovat žádné CO2. Mimochodem, CO2 vychází i z vašich plic při každém výdechu, takže se zkuste zamyslet, co „nulové emise CO2“ vlastně znamenají… Ano, přesně tohle. 
Nějaká ta jedna zlatá miliarda prý ale smí Velké Ekologické Dobro přežít, a to ve složení:

1% nových feudálů (třeba těch  z firmičky BlackRock )
99% otroků, tedy vy

Plán  Net Zero 2050  počítá i s tím, že budeme z atmosféry zlé CO2 vychytávat pomocí nové, ultra-drahé infrastruktury. Tu budou samozřejmě stavět firmy globalistické mafie ze zmíněného 1% neofeudálů a budou se v tom točit biliony dolarů…ale celé je to jen náhoda. Kvůli penězům a moci to ti dobrodinci samozřejmě nedělají, jde jim o zdravou přírodu!
Normálního člověka možná napadne, že (krom toho, že je to úplné debilita) to bude extrémně energeticky náročné a takovéhle kolektory a transformátory látek v konečném důsledku možná vygenerují víc CO2, než ho pochytají. Ale to jsou jen ti, kteří nenásledují „vědu“ a zabývají se nepodstatnými detaily jako je skutečná věda a reálný svět. Každý jútubkový expert přece ví, že ty plánované obří vychytávač CO2 z atmosféry budou super-ekologické, protože je budou pohánět prdy jednorožců, případně ekologické hnědým uhlím z Austrálie. Takže cajk.
V plánech klimatických organizací je i to, že z atmosféry vychytané zlé CO2 pak budou ukládat do podzemí, aby nás nezlobilo ve vzduchu a kolem nás mohl být jen čistý kyslík (o 78% dusíku ve vzduchu těmto „expertům“ raději neříkejte, mohli by se leknutím zadusíkovat). Pokud by to těm magorům vyšlo i jenom napůl, tak způsobí tak obrovskou ekologickou katastrofu, že vyhubí většinu života na Zemi…ale koho by zajímaly takové marginálie!
Kudy ven?
Kéž bych si dělala legraci, ale nedělám – i Česká republika je součástí agendy, která má prý snížit produkci „skleníkových plynů“ na NULU! Udělá se to prý vyvražděním chovů kraviček, prasátek, slepic a dokonce už i koček a psů, protože prdí (naše jorkšírka Šmudla to potvrzuje, to je fakt bezedný generátor metanu). Dále nás čeká požíráním hmyzu a sóji, prakticky zákaz běžných aut, ztráta „ne-ekologických“ domů, vyvraždění šesti miliard lidí vakcinačními šmakuládami a také…eh, pardon, to by samozřejmě ti hodní  psychopaté  neudělali! Oni nás mají rádi! Neopakují pořád dokola na všech konferencích, že jsme „zbyteční jedlíci“ a že jim tu na Zemi zabíráme místo, které patří jim, protože oni jsou Vyvolení! Takže buďte v klidu!
Já sama přírodu miluju a lidský rod by podle mého přesvědčení měl být zahrádkářem a ochráncem planety Země. To ale neuděláme tím, že vyvraždíme domestikovaná zvířata, vykácíme a zakopeme lesy, že budeme vozit v tankerech „ekologické“ výrobky sem a tam po celé planetě nebo že se přesuneme do digitálního koncentráku a předáme veškerou moc hrstce psychopatů z nevolené „světové vlády“. Neuděláme to ani tím, že se oficiální vědou stane příšerná a nesmyslná pavěda, která přírodě přináší víc škody než užitku. Ani tím, že pomocí válek, drog a násilně aplikovaných falešných vakcín zneplodníme nebo rovnou vyvraždíme několik miliard lidí.
Stačí se prostě chovat rozumně, bez fanatismu a nenávistné propagandy, která aktuálně úplně ovládla hlavní média. Stačí rozvíjet skutečnou vědu, která v současnosti jen tak tak přežívá, a to bohužel mimo oficiální (pa)vědecký sektor se všemi jeho pohádkovými „narativy“.
Třeba takový drobný příklad, vystřelený od boku – když už chceme zdroje energie rozšířit o solární panely, nemusíme jimi přece obsazovat louky nebo kvůli nim dokonce kácet lesy. Třeba na průmyslových budovách, obchodních centrech apod. jsou obří plochy, kam by se mohly dávat (a kde by například nepálily tolik hmyzu). Obří betonová parkoviště by se zase mohla umísťovat pod tyhle budovy, místo aby se vedle nich likvidovaly pole a louky, které se vyasfaltují a pak se rozehřívají a dělají obrovskou neplechu s přirozeným vodním cyklem v dané lokalitě.
Když už tam to parkoviště je – co udělat nad částí stříšky a ty soláre dát na ni? Nebo raději vykácíme další les / zničíme další pole?
Rozumnou cestou je podporovat nejekologičtější zdroj energie, tedy jaderné elektrárny, ale vše dělat tak nějak rozumně. Jádro doplňovat dalšími zdroji tak, abychom zbytečně neničili přírodu – vodní a přepouštěcí elektrárny, plynové i záložní černouhelné, soláry na střechách a případně to doplnit i těmi nepříliš ekologickými větrníky, když to na daném místě bude mít smysl.  A  k tomu  hlavně svobodně bádat  a hledat i  nov é z droj e energie . Sázet stromy ve městech, protože jeden strom udělá v ulici pro pouliční teplotu, biodiverzitu, vlhkost a čistotu vzduchu i příjemné prostředí víc, než tisíc „smart“ laviček. Můžeme stavět rychlovlaky a víc vysokorychlostních silnic a postupně dát oboje z části pod zem. Můžeme zdokonalovat MHD, aby pro většinu bylo mnohem pohodlnější jet do města čisťounkým metrem / vlakem / busem / tramvají / malým elektrotaxíkem, než tam jezdit po jednom autem a stresovat se v zácpách. Neřešit vše obludnými a nesmyslnými zákazy, ale naopak budováním lepších alternativ, které lidi rádi využijí. Stavět moderní čističky odpadních vody kde to jen jde, aktuálně hlavně v zemích třetího světa. Stavět zařízení na zpracování odpadů a neustále je vylepšovat. A tak dále. Celé je to vlastně docela jednoduché…pokud by byli ve vedení duševně zdraví lidé a ne ta banda pedofilů a psychopatů.
Že na to nejsou peníze?  BLBOST!  Zamyslete se nad tím , kolik set miliard utrácíme jen teď v posledních pár letech  za kraviny!  Třeba ty stovky miliard za předražený šrot jménem F-35 nebo za nesmyslné švédské obrněné transportéry nebo za jedovaté injekce. Nebo kolik set miliard prošustrujeme na zoufalé zkorumpovanosti politiků. Kolik biliónů korun ztrácíme tím, že skoro všechny výrobní kapacity nesmírně šikovných Čechů získaly pokoutnými metodami oligarchové, nadnárodní řetězce a korporáty, které ty peníze vyvádějí kdovíkam. A tak dále.
My ve skutečnosti máme hromady peněz  a majetku !  Jen se díky obludné korupci rozkrádají. A to rozkrádání umožňuje hrstka politiků a oligarchů – co postupně vyřešit tohle jádro problému?
Vládnoucí kasta země je do určité míry (pokřiveným) odrazem celé populace. Proto začněme každý u sebe a svých blízkých a s rostoucím počtem „probuzených“ postupujme směrem nahoru. Snažme se všem v klidu a přátelsky vysvětlovat, co se kolem nich děje –  a počítejme s tím, že většina z nich je v určité formě hypnózy / histerie a budou reagovat skoro až šíleně ! Jsou to oběti brainwashingu, kterému nejsou schopní se sami bránit. Choďme k volbám a snažme se volit skutečnou alternativu – i když v aktuálním klimatu zmanipulované zas tak moc změnit nemůžou, dokáží alespoň zbrzdit náš pád, takže pak budeme mít lepší výchozí pozici.
A hlavně –  starejme se dobře o vlastní zdraví, z vlastní iniciativy studujme dobré zdroje, do rozumné míry se věnujme svojí duchovní cestě, neposlouchejme úchylácké příkazy zvrhlíků ve vedení, nenechme se zlákat korupcí, buďme hrdí a buďme silní!
bornova.pub

The post „Eko-aktivisté“ jsou pohromou pro ekologii first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden