Zločiny proti lidskosti: Na německé politiky, kteří nařídili povinné očkování zdravotníků a členů Bundeswehru, se chystá trestní oznámení
RSS

Zločiny proti lidskosti: Na německé politiky, kteří nařídili povinné očkování zdravotníků a členů Bundeswehru, se chystá trestní oznámení


S tím jak se množí důkazy o největším spiknutí loutkových politiků a Big Pharmy proti lidstvu, se začínají v různých zemích objevovat odvážlivci, kteří se neostýchají podat žaloby na ty, kdo zaváděli nezákonné restrikce a zcela proti duchu většiny ústav také segregovali a omezovali část obyvatel za to, že se odmítli stát součástí experimentu.
Mnozí politici však zašli až tak daleko, že nařídili povinnou aplikaci těchto experimentálních přípravků a to buď pro některé profese či věkové skupiny nebo plošně, jako tomu bylo například v Rakousku.
Německo pak šlo cestou, kterou se později vydala i v té době již končící Babišova vláda u nás: povinné očkování bylo nařízeno zdravotníkům, vojákům a některým dalším vybraným skupinám.
V Německu se již dlouho připravovala žaloba na ty, kdo na základě podobného nařízení přinutili část obyvatel k tomu, aby si nechali injekce aplikovat. Týkalo se to především členů Bundeswehru, kde byla aplikace genové injekce ještě donedávna povinná.
Neočkovaným lidem a obětem povinného očkování se omlouvat nebudou – to už jasně řekli němečtí Zelení. Ti, kteří povinné očkování podporují a požadují, nechtějí o omluvách nic slyšet.
Kritičtí právníci už toho mají dost: 10. prosince bude podáno trestní oznámení.
V tento den se očekává, že Spolková prokuratura v Karlsruhe obdrží stížnosti na politiky, ministry, soudce a další osoby, které přispěly k zavedení povinného očkování ve zdravotnictví a v Bundeswehru.
Tito lidé byli podle oznámení údajně vinni ze zločinu proti lidskosti podle § 7 Mezinárodního trestního zákoníku.
Středisko pro zpracování, objasňování, právní stíhání a prevenci zločinů proti lidskosti v důsledku koronavirových opatření (ZAAVV) a přidružené organizace podají 10. prosince 2023 trestní oznámení na Spolkovou prokuraturu v Karlsruhe na politiky, ministry, soudce a další osoby, které přispěly k zavedení povinného očkování ve zdravotnickém zařízení nebo povinného očkování pro příslušníky Bundeswehru a měly se tak dopustit trestného činu proti lidskosti podle § 7 Mezinárodního trestního zákoníku.
Zprávy budou předloženy Spolkové prokuraturě v Karlsruhe 10. prosince 2023 a představeny veřejnosti na velké mediální konferenci.
„Lidská důstojnost“ prohlášená základním zákonem za nedotknutelnou – v článku 1 – zakazuje jakékoli znevažování nebo podceňování lidského života jakožto nejvyššího právního zájmu, který musí stát chránit.
Je tedy irelevantní, kolik životů mohlo být různými opatřeními zachráněno. Stát nemůže vydávat obecné, abstraktní normy, pokud se byť domnívá, že jejich provádění způsobí újmu na životě a zdraví.
Spolkový ústavní soud a Evropský soud pro lidská práva (ESLP) daly při několika příležitostech jasně najevo, že tento zákaz je kategorický a nepřipouští žádné výjimky.
Například v případě „Gäfgen“ BVerfG rozhodl, že „metody které omezují svobodu vůle podle § 136 a StPO, jsou zakázány, protože porušují lidskou důstojnost (čl. 1 odst. 1 věta první základního zákona).“
V téže souvislosti ESLP dodal, že „bez ohledu na chování dotčené osoby, a to ani za účelem záchrany životů a dokonce ani v případě nouze pro celý stát, nemůže být porušení lidské důstojnosti jednotlivce ospravedlněno.“
ECHR č. 22978/05 (velký senát) – rozsudek ze dne 1. června 2010 (Gäfgen vs. Německo).
Lidská důstojnost je nedotknutelná. Každý, kdo se jich jako zástupce státu dotkne, je mimo základní zákon a měl by být potrestán.
Zavedením očkovací povinnosti ve zdravotnictví a očkovací povinnosti pro příslušníky Bundeswehru způsobili ti, kteří s tímto zákonem či nařízením souhlasili nebo tomu právně nezabránili, systematickou a rozšířenou smrt části civilního obyvatelstva.
Spolkový ústavní soud ve svém rozhodnutí o požadavku na očkování v souvislosti se zařízením (rozhodnutí ze dne 27. dubna 2022 – 1 BvR 2649/21, Rn. 225) jasně uvedl, že v roce 2021 Institut Paula Ehrlicha podal 78 hlášení o podezřeních na úmrtí, u nichž je příčinná souvislost s očkováním uvedena jako možná nebo pravděpodobná.
Vážení života proti životu je však právě mimo rámec hodnot civilizované společnosti, a je tedy mimo dosah jak rozhodnutí parlamentu, tak povolení příslušných soudů.
Jak Mezinárodní trestní zákoník, tak Mezinárodní Římský statut vědomě a výslovně kriminalizují odchylky státu od tohoto rámce hodnot.
Toto trestní oznámení není jen o stíhání a vymáhání právních nároků v užším slova smyslu.
S tím spojené zahájení diskuse v médiích a na veřejnosti je minimálně stejně důležité, aby se předešlo opakování podobných trestných činů proti právům a svobodám lidí.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Zločiny proti lidskosti: Na německé politiky, kteří nařídili povinné očkování zdravotníků a členů Bundeswehru, se chystá trestní oznámení se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden