VIDEO: Vyšetřovací komise k impeachmentu Joe Bidena odhalila, že prezident skrze svoji rodinu a příbuzné pral špinavé peníze od čínské komunistické strany a od stejné firmy, která se dlouhá léta točila okolo Pražského hradu! Podle zjištění komise Hunter B
RSS

VIDEO: Vyšetřovací komise k impeachmentu Joe Bidena odhalila, že prezident skrze svoji rodinu a příbuzné pral špinavé peníze od čínské komunistické strany a od stejné firmy, která se dlouhá léta točila okolo Pražského hradu! Podle zjištění komise Hunter B


VIDEO: Vyšetřovací komise k impeachmentu Joe Bidena odhalila, že prezident skrze svoji rodinu a příbuzné pral špinavé peníze od čínské komunistické strany a od stejné firmy, která se dlouhá léta točila okolo Pražského hradu! Podle zjištění komise Hunter Biden vydíral Číňany a peníze se potom praly přes řetězec firem ovládaných synem, bratrem a švagrovou Joea Bidena!
V americkém kongresu se začalo naplno prát špinavé prádlo a v uplynulých hodinách členové vyšetřovací komise předložili své nálezy a je to opravdu síla. Prezident Joe Biden totiž podle zjištění inkasoval několik šeků, které byly kryty penězi pocházejícími od čínské komunistické strany a od firmy CEFC, která fungovala jako investiční firma pro Komunistickou stranu Číny. Komise zjistila [ 1 ], že Joe Biden přijal dva šeky na 200 000 USD a poté na dalších 40 000 USD prostřednictvím řetězce firem, které měly zakrýt původ peněz , tedy jinými slovy mělo dojít k jejich vyprání. Jedná se o první várku objevených plateb z více než několika desítek tisíc transakcí, kterými se teď vyšetřovací komise postupně probírá.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3qol9m","div":"rumble_v3qol9m"});
Prezident Biden obdržel 40 000 dolarů z “ vypraných ” finančních prostředků od společnosti CEFC China Energy napojené na čínskou vládu, jak vyplývá z memoranda, které ve středu zveřejnil výbor pro dohled Sněmovny reprezentantů. Převod z roku 2017 od prvního bratra Jamese Bidena a jeho manželky Sary na budoucího prezidenta se údajně týká stejné obchodní transakce, v níž byl Joe Biden nazýván “velkým chlapem” ( Big Guy ), který má dostat 10% podíl – a jednalo by se o první prokázaný případ, kdy vrchní velitel ozbrojených sil USA získal část zahraničních příjmů od komunistů z Číny.
Americký prezident jako 10% podílník v mamutí prádelně na praní špinavých peněz z Číny
Částka 40 000 je 10% podílem z částky 400 000 dolarů, která prošla “komplikovanou finanční transakcí” jen několik týdnů poté, co syn Hunter Biden pohrozil hněvem svého otce v textové zprávě zaměstnanci CEFC z 30. července 2017, uvádí se v poznámce Výboru pro dohled vedeného republikány. Peníze skončily na bankovním účtu Joea Bidena 3. září 2017 prostřednictvím šeku označeného jako “splátka půjčky” od jeho mladšího bratra Jamese , který byl partnerem Bidenova syna Huntera v tomto podniku. CEFC je přesně ta samá firma, které v ČR sponzorovala Slavii Praha a přes Jaroslava Tvrdíka byla úzce na pojena na Pražský hrad a lidi okolo Miloše Zemana. CEFC v roce 2020 převzal čínský investiční gigant CITIC.
Hunter a Joe Biden Comer, vedoucí vyšetřování Bidenovy role v zahraničních obchodech jeho příbuzných ve Sněmovně reprezentantů, řekl: “ I kdyby byl tento šek na 40 000 dolarů splátkou půjčky od Jamese Bidena, stále ukazuje, jak Joe těžil z toho, že jeho rodina vydělávala na jeho jménu – a to za peníze z Číny. ” Bankovní záznamy, které Comer letos zveřejnil, ukazují, že CEFC – mezitím zaniklá společnost s pověstným ozubeným kolečkem v pekingské zahraniční vlivové kampani “ Belt and Road ” – zaplatila Hunterovi a Jamesi Bidenovi v letech 2017 a 2018 nejméně 6,1 milionu dolarů – asi 1 milion dolarů v březnu 2017 krátce poté, co Biden opustil funkci viceprezidenta, a zbytek do 10 dnů od Hunterovy hrozby odvolávající se na jeho otce.
V praní peněz podle vyšetřovací komise jede celá Bidenova famílie i s příbuzenstvem
Dne 8. srpna 2017 byl odeslán převod ve výši 5 milionů dolarů na účet “ Hudson West III, společného podniku založeného Hunterem Bidenem a společníkem CEFC Gongwenem Dongem” , uvádí se ve shrnutí memoranda výboru. “ Téhož dne společnost Hudson West III poslala 400 000 dolarů společnosti Owasco, P.C., subjektu vlastněnému a kontrolovanému Hunterem Bidenem.
Dne 14. srpna 2017 Hunter Biden převedl 150 000 USD společnosti Lion Hall Group, kterou vlastní bratr prezidenta Bidena James a švagrová Sara Bidenová , ” pokračuje zpráva. “ Dne 28. srpna 2017 vybrala Sara Bidenová ze společnosti Lion Hall Group 50 000 dolarů v hotovosti. Později téhož dne je vložila na svůj osobní běžný účet a účet Jamese Bidena. Dne 3. září 2017 Sara Bidenová vystřihla Joeovi Bidenovi šek na 40 000 dolarů na ‘splátku půjčky ‘.”
Schéma praní peněz z Číny Začátkem tohoto měsíce Výbor pro dohled odhalil, že James Biden zaplatil Joeovi Bidenovi 200 000 dolarů 1. března 2018 – ve stejný den, kdy James získal převod 200 000 dolarů od problémové společnosti Americore, která provozuje venkovské nemocnice, tím, že se zavázal využít svých politických konexí k zajištění investora z Blízkého východu. Hlavní demokrat ve výboru pro dohled, republikán Jamie Raskin (D-Md.), tvrdil, že James Biden splácel půjčku 200 000 dolarů, kterou Joe Biden poskytl v lednu téhož roku, ale důkaz o existenci půjčky nikdy nepředložil.
Hunter vydíral Číňany a rodinka s příbuznými to prali přes řadu firem
Comer uvedl, že republikáni, ač se snažili informace o půjčce najít, nemohli najít vůbec žádný důkaz, že starší bratr půjčku v minulosti opravdu poskytl. Zpravodaj vyšetřovacího výboru dále uvedl, že účet vedený právníkem Joea Bidena poslal v lednu 2018 Jamesi Bidenovi 200 000 dolarů, než tuto částku převedl přímo svému bratrovi. Oficiální doklad o převodu ale komisi poskytnut nebyl. Comer tvrdí, že i kdyby James Biden půjčky splácel, činil tak tím, že vydělával na bratrově moci a na jeho jménu, a kongresoví republikáni ve středu poukázali na Bidenovo tvrzení v kampani pro rok 2020, že “ nikdy v životě jsem si nevzal ani cent z žádného cizího zdroje “.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3qnzqh","div":"rumble_v3qnzqh"});
Joe Biden se údajně v květnu 2017 setkal se spolupracovníky svého syna a svého bratra s lidmi ze CEFC a v e-mailu z téhož měsíce byl označen za “ velkého chlapa ” kvůli potenciálnímu 10% podílu. Joe Biden byl také uveden jako účastník hovoru z října 2017 o snaze firmy nakoupit americký zemní plyn. Comerovo obvinění by mohlo posunout vyšetřování impeachmentu republikánů Sněmovny reprezentantů, které se zaměřuje na údajnou korupci zahrnující Bidenovu rodinu v zemích jako je Čína a Ukrajina. Hunter Biden v lednu 2019 ve zprávě získané z jeho bývalého notebooku napsal, že musí odevzdávat “ polovinu ” svých příjmů otci Joeovi Bidenovi.
Jak odvést pozornost od největšího skandálu v dějinách USA? Vyvolat válku v Izraeli? A proč Biden tak moc chce poslat peníze na Ukrajinu?
A výbor pro dohled v květnu identifikoval devět členů rodiny Bidenových, kteří údajně přijímali finanční prostředky ze zahraničí, převážně z Číny a od čínských firem provázaných na vysoké funkcionáře Ústředního výboru Komunistické strany Číny, ale rovněž i z Ukrajiny od firem navázaných na plynárenskou firmu Burisma a na vysoké ukrajinské oligarchy. A na Ukrajinu se nesmí zapomínat. Joe Biden dokonce ve středu pohrozil [ 2 ], že pokud Ukrajina nedostane peníze od amerického kongresu, tak pomoc Izraeli bude vetovat. Že by na těch penězích pro Zelenského byl i osobní a hmotný zájem?
Emaily vytěžené z Hunterova notebooku Biden je tak v podstatě první americký prezident placený z peněz čínských komunistů a ukrajinských oligarchů, přes které pere peníze. A když se posílají peníze na Ukrajinu, jaký podíl z Ukrajiny za tu pomoc potom Biden inkasuje zpátky přes pračku několika firem jako “splátku půjčky” od bratra? Představte si, jaký řev by se rozléhal v médiích kolektivního západu, kdyby místo Joe Bidena se jednalo o Donalda Trumpa , u kterého by se zjistilo, že skrze rodinu pral a poté inkasoval peníze od čínského komunistického politbyra.
Joe Biden dostal 10% podíl z peněz, které zaslala do Hudson West III firma čínských soudruhů. Hunter a Bidenův bratr s manželkou to ale nejprve vyprali To by bylo řevu a křiku. V případě Joe Bidena je ale v Evropě ticho po pěšině. Dokonce se spekuluje, že válka v Izraeli byla vyrobená na objednávku USA, aby byla odvedena pozornost světa od impeachmentu a korupce amerického prezidenta. Amerika dovolí Izraeli vyhnat Palestince z Gazy a Izrael jako protislužbu zahájí dlouhou a trvající válku, která minimálně do skončení impeachmentu odvede pozornost světa a médií problémů USA s korupcí amerického prezidenta.
Zamyslete se, jaká to náhoda, že Hamás provede šílený masakr, naprosto bez smyslu a bez důvodu, zrovna ve chvíli, když v USA začíná impeachment a vyšetřování Bidena a jeho famílie? Takže, nejsme nakonec v případě té války v Izraeli jen svědky vrtění psem na odvedení pozornosti od impeachmentu a od korupce amerického mocnáře, který chce příští rok ve volbách obhajovat svůj mandát? Nad tím je třeba se zamyslet.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden