Policejní svaz varuje před ztrátou kontroly: Bude v Německu platit právo šaría?
RSS

Policejní svaz varuje před ztrátou kontroly: Bude v Německu platit právo šaría?


Touto otázkou se mnozí z nás zabývají již roky a zatím byly podobné úvahy odsuzovány jako konspirace či islamofobie. Nicméně o tom, že je to realita, se nyní může místní obyvatelstvo každý den přesvědčit – stačí se podívat na davy muslimů v ulicích.
A co víc, podobné úvahy se nyní objevují dokonce i v mainstreamu – lze tedy zkonstatovat že další konspirační teorie padá, když i čelní představitelé německé policie vyjadřují obavy, že v zemi může za relativně krátkou dobu zavládnout právo šaría.
Aktuálně žije v Německu asi 24 milionů lidí s migračním pozadím, z čehož polovina má německé občanství, druhá polovina na něj čeká. ale se současnou vládou se jej také dočká.
Mimo uvedených 24 milionů s migračním pozadím jsou v Německu další miliony Turků nebo Arabů, kteří se již v zemi narodili ve 2. – 3. generaci, ti ovšem nejsou za cizince považováni, ale ve statistikách figurují jako původní Němci.
To je případ těch muslimů, kteří se narodili tureckým či arabským rodičům již narozeným v Německu.
Potomci Turků, kteří tedy přijeli v 60. letech – a jejichž děti se v Německu narodily v 70. a 80. letech – jsou již většinou považováni za Němce (postupně se v Německu narodily již 2-3 generace).
Kolik milionů cizinců tedy ve skutečnosti v Německu žije? Může to být už hodně blízko poloviny celkové populace? Vyšší porodnost muslimek a malá porodnost původního obyvatelstva tomu jasně napovídá.
Ale nyní se již podívejme na vyjádření šéfa policejního svazu…
S ohledem na další a další demonstrace s antisemitskými tendencemi v souvislosti s blízkovýchodním konfliktem  varuje německý policejní svaz  před ztrátou kontroly. 
Policie má situaci stále pod kontrolou, ale nikdo neví, jak dlouho. Německo sklízí to, co zasela levicově zelená politika.
Od velkého útoku teroristické organizace Hamás na Izrael 7. října se v německých ulicích množí propalestinská povstání a skandují protiizraelská a protižidovská hesla. 
„Policie čelí výzvě jako nikdy předtím v poválečné historii,“ vysvětlil policejní odborový předák Rainer Wendt. „Policie 24 hodin denně pracuje na maximum a stále má situaci pod kontrolou – nikdo ale neví, jak dlouho.“
Wendt varoval deník Bild před dramatickým vývojem. 
„Radikální islamisté přebírají moc v našich ulicích, musíme na to odpovědět v náš prospěch, jinak už nebude vládnout základní právo, ale právo šaría. Je nejvyšší čas zamyslet se nad základními hodnotami naší společnosti,“ řekl policejní předák.
„Jinak se země zhroutí do radikálních individuálních zájmů a bude dominovat právo nejsilnějších. To by se nikdy nemělo stát, protože takové vnitřní nepokoje by byly životu nebezpečné pro naši zemi,“ varoval.
Wendt vidí odpovědnost na politicích.
„Toto jsou podmínky, před kterými jsme vždy varovali, ale do této situace vklouzla naivní a nezodpovědná politika,“  řekl.  „Příliš mnoho politiků se zajímá o každý malý problém někde na světě, ale ztrácejí ze zřetele své vlastní lidi, to se musí znovu změnit.“
„Německá hranice je otevřená jako vrata od stodoly. Po léta se přistěhovávalo stále více lidí, kteří otevřeně odmítají naše hodnoty a demokracii a nevěří ve svobodu projevu a svobodu vyznání.
Svou nenávist k Židům v současnosti prožívají otevřeně – jako předzvěst toho, co přijde, protože islamisté obecně netolerují žádnou jinou víru než svou vlastní.  Každý, kdo před těmito podmínkami varoval, byl pranýřován jako pravicově extremističtí xenofobové, ale ve skutečnosti to byli vždy jen realisté.“
Tolik k situaci Německa z pohledu tamní policie.
I tam se už začínají otevřeně projevovat hlasy, které byly dosud slyšet jen mimo mainstream – a mnozí byli dokonce ještě poměrně nedávno za tyto dnes již legitimní názory stíháni.
Ovšem vláda, která nedávno tvrdila, že musí migraci zastavit, opět otáčí. Přece jen si rudozelení uvědomují, že hlasy muslimů potřebují a pokračující invaze, včetně přidělování občanství, je zřejmě jedinou cestou, jak by mohli zůstat u koryt.
Socani a Zelení totiž zamítli návrh FDP a CDU na provádění azylových řízení mimo EU, jak to již nyní praktikuje Dánsko nebo jak se k tomu chystají i další skandinávské země.
Azylová řízení v zahraničí totiž výrazně omezují zájem o dané destinace, což zřejmě nechtějí ti, kdo z hlasů cizinců profitují, dopustit…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Policejní svaz varuje před ztrátou kontroly: Bude v Německu platit právo šaría? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden