Diktát digitálního ID: OSN a Gates Foundation spoléhají na úplnou kontrolu
RSS

Diktát digitálního ID: OSN a Gates Foundation spoléhají na úplnou kontrolu


Jak sami víte, tak i v rámci EU je již digitální identita (ID) v běhu, takže během příštího roku budou občané všech zemí EU dostávat vlastní ID, později propojenou s digitální měnou (CBDC) a sociálními kredity.
ID již vydává většina zemí světa, některé jsou mnohem dál než Evropa. Snaha je vytvořit časem ID jednotné pro celý svět, asi stejně, jako má být časem sjednocena i CBDC.
A po celou dobu zavádění digitálních identit je samozřejmě v popředí i obvyklý „pachatel“: Bill Gates. A podvratná OSN samozřejmě nemůže zůstat pozadu…
Program OSN podporuje digitální veřejnou infrastrukturu, zatímco EU a Gatesova nadace podporují digitální ID do roku 2030.
Eskalace tlaku na zavádění digitálních ID pokračuje.
Rozvojový program OSN (UNDP) spouští projekt založený na takzvané digitální veřejné infrastruktuře, tedy DPI.
A zastřešujícím odůvodněním/vysvětlením těchto aktivit je dosažení cílů udržitelného rozvoje OSN Agendy 2030 (SDGs).
Co má UNDP dělat, je celkem jasné z jeho názvu, ale to, co je samotné DPI, je módní slovo používané v poněkud zajímavé, avšak znepokojující konzistenci organizacemi jako OSN, ale také Evropskou unií (EU), Gates Foundation a dalšími.
Světové ekonomické fórum (WEF)  samozřejmě také nezůstává pozadu.

Podle propagandistů jsou DPI určeny k podpoře rozvoje různými způsoby.
Kritici, kteří se dívají za fasádu otřepaných frází a korporátů, však o těchto organizacích mluví a vystavují tento termín a politiku za ním jako záminku k urychlení přijetí digitálních identit a digitálních platebních metod do roku 2030.
Pro členské státy OSN bude zapojení do DPI povinné. A EU je samozřejmě coby jeden ze spoluorganizátorů v popředí.
8. listopadu je datum, kdy UNDP implementuje svůj program „50in5“, který je popsán jako pokrok v konverzaci o vývoji bezpečné, inkluzivní a interoperabilní digitální veřejné infrastruktury (DPI).
Hádejte, kdo je na startu: Nadace Billa a Melindy Gatesových, Digital Public Goods Alliance a Co-Develop group.
50 zemí bylo označeno takříkajíc za „pokusné králíky“, kde uvedené DPI získá dotčenou podporu od těchto subjektů.
Tyto země jsou převážně v Africe (zejména subsaharské) a globalisté si do této padesátky zvolili například i Indii, kde již digitální identitu Aadhaar vlastní většina populace.
Neformální hlásná trouba globálních elit se sídlem ve Švýcarsku, WEF, vyšla v září se sérií článků v podstatě propagujících prosazování DPI. Příslibem je „technologie s nulovými znalostmi“ (v podstatě kryptografický koncept k ověření identity, ale také k ochraně soukromí).
A samozřejmě WEF, stejně jako všichni ostatní, myslí „na děti.“
„Práva dětí na celém světě lze posílit investicemi do digitální veřejné infrastruktury,“ stojí v popisku na webových stránkách skupiny.
Tím mají možná na mysli zavádění ID již každému novorozenci, což je projekt, který Bill Gates aktuálně testuje v Keni…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Diktát digitálního ID: OSN a Gates Foundation spoléhají na úplnou kontrolu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden