Totální neumětelství a amatérismus party, co si nechá říkat “vláda ČR”
RSS

Totální neumětelství a amatérismus party, co si nechá říkat “vláda ČR”


PZ
Totální debakl “spanilé jízdy” premiéra Fialy po afrických zemích a zrušená cesta ministra Síkely do Saúdské Arábie jsou už jen pověstnou třešničkou na dortu totálního neumětelství a amatérismu party, co si nechá říkat “vláda ČR”, píše na facebooku Jaroslav Štefec.

Raketově rostoucí ceny energií, rostoucí ceny a klesající kvalita potravin, nedostatek léků, neřešená ilegální imigrace, raketově rostoucí kriminalita, nekonečná korupce v armádních kšeftech, nesmyslné zadlužování nikoliv státu, ale nás, občanů, na celá desetiletí, … Jedna hloupost vršená na druhou tak, aby to co nejvíce poškodilo nás, kteří zde žijeme. A k tomu stupidní kecy tzv. “ministrů”, hloupoučce vysvětlujících s až dětskou naivitou svou totální impotenci cokoliv řešit tu Babišem, tu Putinem, tu Hamásem, případně ještě stále sem tam i čtyřiceti lety “komunistické devastace”.
Tato politická reprezentace je naprosto prokazatelně toxická a vysoce nebezpečná občanům ČR. Je proto čas začít přemýšlet nad skromným článkem 23, krčícím se osaměle na samém konci druhého oddílu Listiny základních práv a svobod, zvaného Politická práva. Praví se v něm: „Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“
Osobně se domnívám, že obě části článku, zmocňující “lid” postavit se na odpor, jsou již naplněny mírou více než vrchovatou. Tichá demontáž a likvidace našich demokratických práv a svobod je v plném proudu. A co ústavní orgány? Vláda prokazatelně není schopna plnit svou funkci a sněmovna se “stoosmičkou” jí v tom jde na ruku. Senát pořádá výlety na Tchaj-wan a člověk v jeho čele se považuje za Tchajwance. Prezident se projíždí na motorce a rajcuje pornoherečky. No a ústavní soud to sám nevytrhne. Takže co?
Ne, nenabádám k nějaké “rebélii”, jak je psáno v Jiráskovi. Nabádám “naše” politiky, aby se nad tím zamysleli. A nabádám i nás, lidi, kteří zatím trpně snášíme jejich nesmyslné počiny a vysílané “signály”. Přemýšlejte nad tím. Nejsme ovce. Je nejvyšší čas začít jednat.

FB

The post Totální neumětelství a amatérismus party, co si nechá říkat “vláda ČR” first appeared on .


Nejčtenější za týden