Aktuální informace o situaci Reinera Füllmicha
RSS

Aktuální informace o situaci Reinera Füllmicha


O tom, jak byl jeden z největších kritiků genových injekcí a covidových restrikcí, který také odhalil celý dlouho plánovaný podvod, zatčen, jste si zde již mohli velmi podrobně přečíst.
Vše ukazuje na to, že zatčení bylo vykonstruováno tak, aby mohl být jeden z hlavních svědků několika současných procesů odstaven a nyní se tedy dostal do situace, kdy má co dělat, aby se dostal z německého vězení, kde je stále držen.
Celé zatčení, ke kterému došlo v Mexiku, bylo naplánováno tak, aby byl včas umlčen.
Nyní zde máme krátkou aktualizaci, která včera přišla o Reinerovi Füllmichovi. Pochází od Elsy Schieder z The Truth Summit, která spolupracuje s Bittel.tv a dobře se zná i s Reinerem Füllmichem.
Aktualizace obsahuje osobní zprávu od Reinera Füllmicha  (předpokládám, že předanou prostřednictvím jeho manželky), která uvádí:

Daří se mu dobře, je vám všem vděčný za to, že tam jste.
Má televizi a nyní je v kontaktu s dalšími vězni a zná příběhy několika z nich.





Dopisy se prověřují asi 2 týdny. Dostává jich asi 30 denně a je vděčný za každý z nich.
 

Dále již vzkaz od Elsy Schiederové:
Já (Elsa) získám podrobnosti a pošlu vám je, jakmile budu mít přesné informace jak lze přispět na německý účet. U každého daru musíte uvést, na co má být vynaložen: právní náklady atd. Vše musí jít na určené výdaje.
Roger z Bittel TV také poskytl další podrobnosti o zatčení. Vzhledem k tomu, že pasy Reinera a jeho ženy se nějakým podivným způsobem ztratily, bylo požádáno o nové a prodloužení jejich víz.
To vše proběhlo bez problémů. Měli je vyzvednout na letišti, protože konzulát byl zavřený. Ale místo toho, aby dostali papíry, byli vzati do vazby, protože neměli papíry, které si měli vyzvednout. Reinerovi bylo řečeno, že v Německu jsou také záležitosti, které se ho týkají.
Reinerova manželka byla nakonec propuštěna, ale Reiner ne. Nejprve byl letecky přepraven do Spojených států a odtud do Frankfurtu, kde byl spis otevřen a jeho právníci se mohli seznámit s obviněními proti němu.
Roger na závěr poděkoval všem za to, že tam byli – jen na kanálu Telegram poslouchalo přes 8 000 lidí – a poděkoval za morální podporu Reinerovi.





Doufá, že v neděli bude mít více zpráv, ale zdůraznil, že v době, jako je tato, musíme být někdy trpěliví.
Tolik aktuální informace o případu Reinera Füllmicha, ve kterém se příliš nemění. Pokud by se v neděli (či později) objevily nějaké zásadní informace, které by ukazovaly na další vývoj v případu, budu vás o nich informovat.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Aktuální informace o situaci Reinera Füllmicha se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden