Česká politika je opravdový bizár
RSS

Česká politika je opravdový bizár



PETR ZDOBINSKÝ
Tak nám prošel Senátem, údajnou pojistkou demokracie, okrádací balíček, kterým pětidemoliční vláda okrade občany i firmy o jejich peníze nedůvodným zvýšením daní. Balíček je dezinformačně nazýván konsolidačním, ačkoliv s konsolidací nemá absolutně nic společného. Pokud se ve firmě, či v rodině nedaří, ořežete jako první náklady na chod firmy či rodiny. Odložíte investice, propustíte nedůležité zaměstnance nebo si v rodině odpustíte zahraniční dovolenou či nákup zbytného zboží a věcí. Pětidemolice nic, žádné ořezávání nákladů, žádné rušení zbytečných úřadů plné zbytečných státních zaměstnanců a že jich máme plno, pouze zvyšování daní a jejich odměn a platů.
Zbytečný parazit Miloš Tchajwanec Vystrčil měl tu drzost prohlásit v množném čísle, že si „musíme utáhnout opasky“ , aby jakési dluhy nezdědily naše děti. To prosím pronese člověk, kterému se nadrzo zvýší jeho odměna, jeho náhrady. Dovolenou na Tchajwanu si neplatil ze své kapsy a jiné další výlety rovněž. To je tedy vskutku bizarní !!
Další bizarní věc, kterou jsem postřehl, bylo kladení věnců ve věznici Pankrác, jako připomenutí politických vězňů a procesů. Když pominu, že politických vězňů a jiné kriminalizace, lynčování nepohodlných názorů, přibývá rychleji než na konci reálného Husákova socialismu, tak naprosto bizarní bylo, že věnec poslal i soudruh PePa Pávek, příslušník komunistické tajné služby, předseda ZO KSČ a schvalovatel okupace Československa státy Varšavské smlouvy. Bože, ten agent Pávek nemá naprosto žádné dno !!
V pokrokově soudružské Praze 7 vedené soudruhem Čižinským, politickým turistou, se vrátili do starých časů. Občanům nabízejí zdarma vlajky do oken, aby si vyzdobili svá okna u příležitosti oslav nejpokrytečtějšího státního svátku 17. listopadu. Asi si máme připomenout novou totalitu – tedy nynější politické vězně paní Bednářovou, Josefa Skálu, vulgární osoby jako Patrik Toušl, Adama B. Bartoše, asistenta poslance SPD Waltera Krafta a mnoho dalších. Asi si máme připomenout vyhazování lidí za názor jako je případ pana Druláka, pana Ševčíka, paní Bednářovou. Do toho se nám vnucuje společně s hvězdou české dezinformační scény ČT spolek Děkujeme že můžem … mít znovu politické procesy, politické vězně, Rudé právo, které si dnes říká Forum 24. Opravdový bizár to pokrytectví, ten dvojí metr. Pokrokový soudruh Čižinský v době covidového teroru nechal v Praze 7 olepit domy vakcinační propagandou, majitelů domů se ovšem zapomněl zeptat. Prostě takový nový soudruh, taková férovka po Čižinsku.

The post Česká politika je opravdový bizár first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden