Idiot, mouřenín a nutella
RSS

Idiot, mouřenín a nutella



DĚDEK


Víte, věřil jsem a přísahal bych to na holej pupík osmnáctileté kozaté kurvy, že ať po agentu Burešovi přijde kdokoliv, doslova kdokoliv, včetně existencí jako Kateřina Konečníková, odrazí se ode dna a musí být lepší.



A dosud jsem přesvědčen, že kdybychom místo voleb, rozpočítadlem vybrali náhodného kolemjdoucího na náhodném náměstí, lepší by to bylo. Představte si to: Lakatoš Votruba – premiér Republiky. Neškodný alkoholik, hráč automatů a zloděj kovů. Dobrý. Lepší než Bureš. Místo čau lidi – čau more. Jenže prozřetelnost má zjevně smysl pro drama a dostali jsme fialu. (sic! – velké písmeno je v tomhle případě nadbytečným projevem zdvořilosti. To malé lépe komplexně vyjadřuje osobnost a schopnosti toho člověka.) Hodnotový premiér, který mámo alespoň nedělá tu vostudu. Akorát, že vůbec. Je to idiot.
Fiala je idiot hodnotový. Je tak hodnotový, že jej teď  vypoklonkovali z Nigerie . Možná jste tomu dosud nevěnovali pozornost a máte dojem, co je nám do nějaké africké praprdele. Pak vězte, že je to největší diplomatický průser od války o Těšínsko. Nigerie je co do počtu obyvatel asi jako půlka evropské Uhnije. Šestá největší země světa co do počtu hrdel. Zatímco v České republice sídlí evropský kosmický program, který nelítá do kosmu, v Nigerii sídlí ECOWAS. A zatímco mi máme Vjerku Oudovou v henté komisi, Nigerijci mají generální ředitelku WTO. To jen pro srovnání významu Nigérie a České republiky. A v této zemi poslali fialu do prdele na Tajwan i s jeho hodnotováním. Pravdomluvní presstituti samozřejmě přišli s vysvětlením, že je to kvůli podpoře Izraele. Kinderministrant Lipánek to dementoval. Což o to, tady možná trefil kinderministr hlavičkou hřebíček. Ono v diplomacii nejde ani tak o to, koho podpoříte, ale jakou formu zvolíte.  A s tupejma politickejma aktivistama, kteří zároveň vystupují z OSN a zároveň proklamují snahu ucházet se o místo v RB při OSN (*1), se pak nechce nikdo kamarádit.
Ale možná jen Chief Bola Ahmed Adekunle Tinubu viděl video, kdy se náš hodnotový premiér setkal s Netanjahu (To je ten, jak mu naši „ lepší a kvalitnější občané “ říkají familiárně Bibi). Tam náš hodnotový Premiér opravdu exceloval. Na uvítací zdvořilé větičky přečetl lámanou svahilštinou z umorousaného papíru text, který na Netanjahuova slova prakticky nereagoval. Můžeme se jen dohadovat, odkud fialu vyhodí příště. Zdá se, že je to začátek pěkného partnerství se ukrajinským Zelím. Ten už taky nikoho nezajímá (Ale může mu být útěchou, že po takových Arménech a jejich etnickém vyčištění v náhorním Karabachu neštěkl ani pes). Mohou se tedy nadále zajímati navzájem. Ostuda? Jako hrom. A hlavně precedens. Protože to Nigerii projde naprosto bez povšimnutí a české ústavní činitele začnou zvesela posílat do hajzlu i jinde. To by se Zemanovi nestalo. A Burešoj taky ne. Přinejmenším by místo hodnotování měli nějakou agendu, která by příslušnému státu stála za to, nechat se jimi alespoň formálně chvilku zdržovat. Na hodnotování sere bílej tesák i v Nigerii. Nebo černej tesák. Nebo nějakej tesák. Nebo prostě každej.
V úvodu jsem zmínil legendární komediální pořad Monthy Pythonovského ražení „Čau Lidi“ bývalého estébáckého premiéra Bureše. Pitoreskní videa, kde plácá nesmysle a je to tak směšné, až je to trapné. Fakt dno. Dno. Nebo? Ano, správně. Premiér fiala „co nedělá vostudu“ to nejen dokázal napodobit, ale řádově překonat. A jeho poslední jutuberácký počin se stal terčem výsměchu v  zahraničním tisku . Idiot z Brna natočil video, kde nakupuje kečup a nutellu v Německu a v ČR, aby s překvapením zjistil, že v Německu mají levnější potraviny. Kdyby nebyl do nebevolající idiot, možná se mohl zeptat. Ale ne. Idiot se natáčel s košíkem u hitlermarketů. Následně se imbecil jal porovnávat balení, která na sobě ze zákona sice mají přesné údaje o hmotnosti, nebo obsahu, ale dementovi co dělá v téhle zemi premiéra se ta německá balení zdají větší. „Zdají větší!“ Mě se zase teda zdá, že měření mozkovým myšlením prokazuje, že fiala vyžaduje dohled a není schopen vykonávat jakoukoliv samostatnou činnost, jako nakupování nutelly, natož řízení vlády. Kdyby Zeman do těch klenotů tehdy nablil, pořád by to nebylo takové dno, jako tohle. Ale idiot pokračuje. Podivuje se nad cenovou diferencí a blábolí o jednání s maloobchodníky a producenty potravin. Protože si idiot myslí, že k tomu není žádný důvod.  Premiér této země si totiž nevšiml, že v obou zemích je na potravinách rozdílné DPH!  Samozřejmě, že čekat od imbecila, že pochopí, že na cenu v maloobchodě bude mít vliv třeba i DPH na palivo těch nákladních aut, která nutellu vozí, nebo podmínky na trhu práce a (tramtadadá virbl) ceny energií, protože takový hitlermarket doslova pálí elektriku ve velkém. (Ano milej premiére, takové ty malé domečky za hitlermarkety, to nejsou domečky skřítků. To jsou, ty idiote, samostatné trafostanice.) Kdepak. Nemá to žádný důvod. A tak idiot blábolí o tom, jak bude vláda jednat s výrobci potravin a supermarkety. Idiot totiž trpí utkvělou představou, že bráchové Schwarzovi (*2) to dělají čechům naschvál a kšeftům v zemi, jejíž premiérem je idiot, věnují samostatnou pozornost. Ale budiž idiotovi přáno. Nicméně úplně vidím, jak se Herr Dieter Schwarz, před kterým v hluboké úkloně chodí i Scholz, baví z nějakým nazdárkem, kterého nepustili do Nigérie.
Ano přátelé, je to tak. Máme za premiéra idiota, kterému se vysmívá německý Bild a o kterého si v Nigérii utřeli boty. Profesor (můj Bože dobrý, pak má mít vysokoškolský statut nějakou váhu) fiala je idiot, který nechápe vliv dph na cenu, který neví nic o ničem a který je v zahraničí k smíchu, nebo nežádoucí. Gratulujeme voličům kopulace Spolu, konečně můžete být na premiéra pyšní. Větší idiot nikdy, nikde premiérem nebyl. To staví před Kinderlipánka mimořádné výzvy. S idiotem by se totiž mohl skamarádit například někdo zcela dementní a dezorientovaný. Třeba prezident spojených států. A zatímco idiot by mohl jít do Wallmartu zkontrolovat mozkovým myšlením obsah balení nutelly (američani zbožňují XXL balení – to by idiot čuměl), zomBiden by mu mohl vyprávět  veselé historky o indiánech . Jen ta jazyková bariéra mezi idiotem a senilním starcem může způsobit jisté problémy, které ale prezident USA vyřeší nikoliv tím, že idiota kopne do prdele jako prezident Nigérie, ale tím, že půjde spát. Ostatně, co taky se slabým idiotem bez vlivu a reálné moci, který chce organizaci financující teroristické hnutí Hamás (EU) přesvědčit k jednoznačné podpoře Israele? (*3)
Idiot Fiala může teď udělat už jen tři věci.

Nechat za úsvitu zastřelit svého markeťáka za sabotáž. Ano, sice jej dostal na přední stránky světového tisku, ale dělají si tam z něj prdel.
Abdikovat. Rozpustit vládu a jít do hajzlu.
Svolat sjezd a rozpustit ODS. Protože pokud je ta strana v takovém stavu, že jako svého představitele strpí úplného idiota, tak bude pro všechny zúčastněné lepší, když nebude existovat. Pak může jít domů, pustit si Šmouly a podporvat Azraela (*3).

Neudělá samozřejmě ani jedno, protože je idiot.
Na další posunutí dna si tak musíme ještě dva roky počkat. Problém je v tom, že celá tahle země a celý tenhle region je v takovém rozkladu, že se nedá očekávat žádné výrazné zlepšení. Neodvratně směřujeme k totálnímu rozkladu státu a společnosti. Idioti na vedoucích státních a společenských funkcích (*4) jsou toho průvodním jevem a příznakem, nikoliv již důvodem. A celé to skončí kurevsky blbě. Buď Evropskými Emiráty, nebo brutální diktaturou, protože ta jediná bude dost ochotná na likvidaci Mogadiší v Evropských státech. Nejlepší možná perspektiva je být za větrem. Do čela rozpadající se společnosti by se hrnul jenom Idiot, nebo psychopat. Teď máme idiota. Co to bude příště?
Poznámky přes čáru pod čarou
(*1) To ovšem naštěstí můžeme pustit z hlavy, byť by se to idiotovi, Kinderlipánkovi a Janě moc líbilo. Země, jejíž vysoké ústavní činitele vyhazují jiní ústavní činitelé, totiž jednoduše nemá jak získat patřičnou podporu.
(*2) Schwarz Gruppe není tajná operační skupina Waffen SS (asi), ale vlastník řetězců LIDL a Kaufland. Nejsou sice tak velcí jako Nigerie, ale evropský trh s potravinami jednoduše drží za koule.
(*3) Se Šmouly se to má tak. Všichni mají stejnou barvu kůže, žijí komunitně, vede je jeden führer (Taťka) a bojují proti osamělému chlápkovi s křivým nosem a koucourem Izraelem. Jako není to tak otevřená pozice, jako když  Čmelda a Brumda  diskriminují Berušku na základě barvy krovek a kukluxklani z pařezové chaloupky, ale co už.
(4*) Třeba idiot prezident, blběna Tetuše – která donedávna bačovala univerzitu, idiot Tajwanec…



dedek



The post Idiot, mouřenín a nutella first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden