VIDEO: Mluvčí palestinské brigády Al Quds oznámil nabídku propuštění prvních 2 rukojmích Hamásu jen krátce poté, co 13-letý izraelský chlapec v natočeném videu pohrozil Netanyahuovi, že když nepřestane s bombardováním Gazy, bude mít na rukou jeho krev! Šo
RSS

VIDEO: Mluvčí palestinské brigády Al Quds oznámil nabídku propuštění prvních 2 rukojmích Hamásu jen krátce poté, co 13-letý izraelský chlapec v natočeném videu pohrozil Netanyahuovi, že když nepřestane s bombardováním Gazy, bude mít na rukou jeho krev! Šo


VIDEO: Mluvčí palestinské brigády Al Quds oznámil nabídku propuštění prvních 2 rukojmích Hamásu jen krátce poté, co 13-letý izraelský chlapec v natočeném videu pohrozil Netanyahuovi, že když nepřestane s bombardováním Gazy, bude mít na rukou jeho krev! Šokující video zachytilo, jak izraelská četa přejela buldozerem tělo zastřeleného palestinského civilisty, který chtěl zabránit demolici svého domu!
Před několika dny 9. listopadu uveřejnila palestinská brigáda Al Quds video, na kterém unesený 13-letý chlapec Yagil Yaakov promlouvá k Benjaminu Netanyahuovi a sděluje mu, že bombardování Gazy zabíjí nejen palestinské děti, ale rovněž i zajaté Izraelce. Současně Netanyahuovi pohrozil, že pokud se mu něco stane, bude to Netanyahuova vina a bude mít krev na rukách. Yagil Yaakov byl spolu s bratrem a s rodiči unesen 7. října jednotkami Al Quds z kibucu Nir Oz [ 1 ] .
Podle palestinských zdrojů se od 7. října snaží Mossad zajaté Izraelce lokalizovat a dálkově je pozabíjet tak, aby z toho byl obviněn Hamás a tím by Izrael definitivně zlikvidoval světovou a mezinárodní podporu pro Palestince a pro Hamás. Podle informací na palestinských serverech jsou zajatí Izraelci neustále přesouváni z místa na místo, protože na jejich místa vždy po pár dnech dopadají řízené rakety z Izraele a ze stíhaček se zjevným cílem všechny izraelské zajatce pozabíjet, z čehož by potom Izrael obvinil právě Hamás.

document.createElement('video');
https://aeronet.news/wp-content/uploads/YagilYaakovFinalHDX.mp4

Pro izraelskou vládu mají zajatí Izraelci v rukách Hamásu cenu a hodnotu jen jako mrtvoly, které budou obratem dány za vinu “řezníkům” z Hamásu. Přitom celá ta věc se zajatými Izraelci měla podle palestinských pozorovatelů sloužit jako tradiční výměnný obchod mezi Hamásem a Izraelem, kdy Izrael měl ze svých věznic propustit na 400 palestinských dětí mladších 15 let a dalších několik stovek nezletilců do 18 let. Jenže Hamás zjevně nepočítal s tím, jaký plán mají sionisté v Tel Avivu.
O žádnou výměnu totiž vláda Benjamina Netanyahua nejen, že nemá zájem, ale celou dobu se Izrael prý snaží ty zajaté Izraelce, kterých je podle médií asi 240, prostě najít a pozabíjet raketami s cílem obvinit ihned poté z jejich smrti Hamás, že je prostě nechal popravit kvůli neústupnosti Izraele, že s teroristy se nevyjednává. A tomuto příběhu by západní média ochotně uvěřila. Hamás se tedy rozhodl pro změnu taktiky.
VIDEO: Mluvčí brigády Al Quds oznámil propuštění dvou prvních zajatců
Právě 9. listopadu natočil Yagil Yaakov to video adresované Netanyahuovi a jen pár hodin poté mluvčí brigády Al Quds oznámil [ 2 ] , že dojde k propuštění nemocné seniorky Hanny Katzir, pro kterou nemají léky, a rovněž dojde k propuštění zmíněného chlapce pro jeho nízký věk. Mluvčí ale připomněl, že právě v této chvíli jsou ve věznicích okupačního Izraele drženy stovky palestinských dětí jako rukojmí pro změnu Izraele.
K propouštění obou zajatých osob dojde ve chvíli, kdy to umožní bezpečnostní situace na bojišti v Gaze. Podle informací a zdrojů Ligy arabských států se Hamás snaží propuštění realizovat skrze mezinárodní instituce jako je Červený kříž, případně Červený půlměsíc, a to s cílem zajistit, aby osoby byly opravdu naživu po předání.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v3sy424","div":"rumble_v3sy424"});
Hamás má zjevně reálné obavy, že pokud by byly osoby vydány do Izraele napřímo, mohly by zmizet nebo být zabity a Izrael by z toho obvinil Hamás. O životy těch unesených Izraelců se bojí nejvíce právě Hamás. Jejich smrt by přivolala na Hamás naprostou a mezinárodní pohromu, a to i ze strany arabských zemí. Zatímco útok na festival Supernova je dnes již po více jak měsíci dokonale odkryt a po přiznání izraelských pilotů [ 3 ] na izraelské televizi, že nevěděli, do koho vlastně na zemi střílí, je celý příběh o vině a obětech masakru v podstatě rozmlžený, tak v případě smrti zajatých Izraelců by vina ležela jen na Hamásu a na nikom jiném.
Izrael se podle palestinských zdrojů snaží unesené Izraelce najít a po jejich zabití z jejich smrti obvinit Hamás. Ten je proto neustále přemisťuje a chrání
Hamás totiž za bezpečnost unesených osob nese zodpovědnost a pokud na ně spadne izraelská raketa a pozabíjí je, bude to prostě z pohledu mezinárodního mínění vina Hamásu. Proto došlo k tomu humanitárnímu gestu a k nabídce propuštění těchto prvních 2 zajatců. Podle pozorovatelů jde o gesto dobré vůle směrem k arabským zemím a k Lize arabských států. Pro Izrael ovšem by těch 240 zajatých občanů a dětí Izraele posloužilo lépe jako mrtvoly , protože za jejich smrt by byl obviněn Hamás a snesla by se na něj taková pohroma, že by ztratil podporu všech, včetně arabských států.
Palestinci prchají v obrovské vlně koridorem ze severu Gazy do jižní části, Izrael zahájil masové etnické čištění severního pásma Bombardování Gazy je tak obrovské a intenzivní proto, že Mossad se domnívá, že ti unesení Izraelci jsou drženi v nějaké mezinárodně sledované a chráněné budově, jakou jsou např. nemocnice s mezinárodním personálem. Nikde jinde ani nejsou potraviny, léky a voda, všechno je vlastně k dispozici jen v nemocnicích, takže právě proto Izrael vede raketové údery v Gaze právě na nemocnice. Podle Palestinců se snaží totiž pozabíjet zajaté Izraelce a následně z jejich smrti obvinit Hamás. Druhou možností je, že zajatci jsou umístěni hluboko v podzemí někde v prostoru jižní části Gazy.
VIDEO: Izraelský buldozer přejel zastřeleného Palestince, který jim chtěl zabránit v demolici domu
Neochota Izraele k propuštění vězněných palestinských dětí výměnou za zajaté Izraelce ale ukazuje na to, že sionistický stát Izrael nechce nikoho vyměňovat, chce prostě jen zničit Hamás, a to nejen fyzicky, ale i politicky a diplomaticky. Když totiž Hamás bude vykreslen jako řezník, který pozabíjel zajaté Izraelce, tak Izrael dosáhne svého a Hamás ztratí v tom okamžiku podporu i těch nejbližších. Zrůdnost sionistického režimu totiž nezná mezí. O víkendu uniklo na sociální sítě video, které natočil jeden z řidičů izraelských demoličních buldozerů. které začaly srovnávat severní část Gazy se zemí, aby se tam Palestinci již nikdy nemohli vrátit.
https://aeronet.news/wp-content/uploads/BulldozerFinal.mp4
Všude, kde izraelská armáda zajistila pozice, okamžitě nastupují buldozery a demoliční čety a zahajují bourání palestinských budov. Srovnávají doslova Gazu se zemí s cílem etnického vyčištění, aby se Palestinci nemohli na ta místa vrátit. A právě jeden z řidičů buldozeru natočil, jak další buldozér jedoucí hned za ním si upravil stopu a úmyslně levým pásem přejel mrtvolu palestinského civilisty. Video nezachycuje, co se stalo předtím, ale na sociálních sítích se objevil popis, že šlo o jednoho z Palestinců, který odmítl evakuaci do jižní části a bránil svůj dům, aby ho buldozery nesrovnaly se zemí.
Izrael vězní stovky palestinských dětí jako rukojmí, ale za zajaté Izraelce je vyměnit nechce
Izraelští vojáci Palestince zastřelili a řidič buldozeru ho potom schválně přejel. Takhle se chovají sionistické bestie v Palestině, kterou ukradli a založili si v ní nejen vlastní stát, ale teď chtějí okupovat a přivlastnit si i Gazu. Izrael se dostává do stále větší izolace a svět se štěpí na ty, kteří podporují sionismus a Izrael, a na ty, kteří teror a nelegální status Izraele odmítají. Postupně se sionisté ve světě začnou militarizovat, a to bude platit i o chazarských pohůncích v Evropě a v USA. Podpora Izraeli začne být brzy globalisty využívána k vyčlenění sionistů z Evropy a z médií s cílem konečného odpisu Izraele. Globalistům jde vše podle plánu.
Izraelská okupační armáda obsadila budovu parlamentu v Gaza City Čím větší teror bude Izrael provádět na Palestincích a dokonce na vlastních lidech, že je bude zabíjet a střílet do nich z helikoptér, když se bude snažit o likvidaci unesených Izraelců, a když bude okupovat Gazu pod záminkou bezpečnosti, tak se Izrael dostane postupně do větší Izolace než Rusko, které v žádné izolaci ve skutečnosti vůbec není vzhledem ke skupině BRICS. Izrael bude nakonec mít jenom sám sebe, protože ani USA nebudou Izrael v brutální sionistické koncovce s Palestinci podporovat. Všechno jde tak, jak má. Globalistům se prostě stačí jen dívat, jak se Izrael sám odepisuje.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden