Barbra Streisandová slibuje, že opustí USA, pokud Donald Trump vyhraje prezidentské volby v roce 2024
RSS

Barbra Streisandová slibuje, že opustí USA, pokud Donald Trump vyhraje prezidentské volby v roce 2024


Podobné „výhružky“ se v USA objevily ze strany mnoha celebrit už v roce 2016, ale po zvolení Trumpa žádná celebrita zemi neopustila. Ostatně, podobné „výhružky“ místních rádoby celebrit známe i u nás, kde mnozí vyhrožovali odchodem, pokud vyhraje Zeman.
Poté, co volby vyhrál, se žádná hromadná migrace v řadách angažované umělecké fronty nekonala.
V USA se s tím, jak se blíží prezidentské volby, objevují podobná prohlášení ve směru k Trumpovi. Zajímavé je, že většina těchto umělců tvrdila totéž v roce 2016, aniž by zemi nakonec opustili.
Barbra Streisandová, dlouholetá podporovatelka Demokratické strany a velká přítelkyně Clintonových (hovoří se i o jejím poměru s Billem Clintonem), nyní opět vyhrožuje, že USA opustí, pokud volby v roce 2024 vyhraje Donald Trump.
Ovšem totéž prohlášení vyšlo z jejích úst již před 8 lety. Když byl poté skutečně Trump zvolen, tak  zůstala v USA.
Skutečně jí v kontextu předchozího jednání někdo toto prohlášení věří??
V roce 2016 desítky liberálních celebrit tvrdily, že opustí zemi, pokud Trump vyhraje, ale žádná z nich to samozřejmě neudělala.
Americká zpěvačka a herečka Barbra Streisandová v nedávném vystoupení v pořadu The Late Show with Stephen Colbert odvážně prohlásila, že plánuje opustit Spojené státy, pokud si Donald Trump zajistí prezidentský úřad ve volbách v roce 2024.



Jednaosmdesátiletá Streisandová, která je dlouhodobou kritičkou Trumpa, vyjádřila své zděšení při pomyšlení na jeho potenciální návrat do Bílého domu.
Během rozhovoru se Colbert zeptal Streisandové, co si myslí o druhé Trumpově administrativě.
„Budu se stěhovat. Nemůžu žít v této zemi, pokud se stane prezidentem,“ řekla Streisandová.
Na otázku, kam by odjela, zpěvačka „The Woman in Love“ odpověděla: „Pravděpodobně do Anglie. Mám ráda Anglii.“





To, že Streisandová dává přednost současnému režimu před potenciálním návratem Trumpa, je jasné. Vyjádřila podporu Joe Bidenovi a ocenila jeho výkon navzdory významným problémům, včetně válek a inflace.
„Mám ráda Bidena. Myslím, že odvedl dobrou práci. Je soucitný. Je chytrý. Podporuje správné věci,“ prohlásila Streisandová.

Streisandová je hlasitou kritičkou Trumpa, zejména pokud jde o jeho obhajobu osob obviněných z nevhodného chování, včetně bývalého poradce Bílého domu Roba Portera, který rezignoval na svou funkci tajemníka Bílého domu kvůli obvinění ze zneužívání svých dvou bývalých manželek.
„Donald Trump – hlavní misogyn – hájí obviněné, ne žalobce. Podle Trumpa všechny ženy, které je obviňují, lžou. Trump bránil Billa O’Reillyho, Rogera Ailese a Roye Moora a říkal věci jako: „Oni to popřeli, to si musíte poslechnout,“ napsala Streisandová v roce 2018 na Twitteru.
Juanita Broaddricková, bývalá správkyně pečovatelského domu v Arkansasu, která byla údajně znásilněna Billem Clintonem v roce 1978, vyčinila v sobotu večer zpěvačce Barbaře Streisandové za to, že se líbala s Billem Clintonem.
„Jste toho tak plná, Barbro Streisandová, poté, co jste se po desetiletí líbala s Billem Clintonem a dokonce se říkalo, že jste s ním měla poměr, což se píše i v knize Daniela Halpera z roku 2014. VY nemáte právo mluvit za oběti.“
Politický postoj Streisandové není žádným překvapením, vzhledem k její minulosti zahrnující blízké vztahy s politickými osobnostmi, včetně jejího úzkého spojení s Clintonovými.
Podobně Cher již dříve naznačila, že i ona by zvážila odchod ze země, pokud by byl Trump znovu zvolen.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Barbra Streisandová slibuje, že opustí USA, pokud Donald Trump vyhraje prezidentské volby v roce 2024 se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden