Byli vojáci „očkováni“ proti covidu-19 již v roce 2014? Z jistého dokumentu vyplývá, že ano (video)
RSS

Byli vojáci „očkováni“ proti covidu-19 již v roce 2014? Z jistého dokumentu vyplývá, že ano (video)


V americkém Kongresu nadále probíhá za nezájmu médií velmi zajímavá debata o následcích experimentálních genových injekcí.
V minulých dnech jste si zde mohli přečíst několik zajímavých výstupů z této debaty, jejímž skutečným cílem je zastavení podávání těchto nebezpečných látek.
Nicméně mimo mnoha informací, které již mnozí z nás znají, takže nijak nepřekvapí, se objevují i novinky, které ukazují, že plánování celého podvodu muselo být poměrně dlouhé.
To ostatně nahrává i tomu, co si mnozí z nás již dlouho myslí, tedy že se vše připravovalo nejméně od roku 2009, kdy byla vyhlášena falešná pandemie prasečí chřipky.
Nyní se tedy podívejme na další zajímavou část debaty v americkém Kongresu.
„Lidé, kteří byli očkováni proti Covidu-19, nedostali injekci od společností Pfizer nebo Moderna, ale od amerického ministerstva obrany. Toto ministerstvo zavedlo vakcíny,“ řekl právník Thomas Renz během slyšení  v americkém Kongresu o škodách, které očkování způsobilo.
„Pokud chcete někoho obvinit, musíte jít na ministerstvo obrany,“ řekl Renz. „Hodně štěstí. To samé ministerstvo má také všechna data a skrývá je,“ dodal.
Podle právníka ministerstvo obrany a CIA také přesně věděly, co se děje v laboratoři ve Wu-chanu. „Máme horu důkazů.“


Na základě údajů, které shromáždil, odhaduje, že se toto onemocnění rozvinulo v roce 2010.
Kromě toho mu tyto údaje předal informátor z americké armády. Prostřednictvím soudního sporu se Renzovi podařilo získat zdravotní údaje této osoby. Vyplývá z ní, že voják byl očkován proti covidu-19 (Moderna) již v roce 2014 v nemocnici Irwin Army Community Hospital ve Fort Riley v Kansasu. Ne méně než pětkrát.


„Musíme to vyšetřit,“ trval na svém Renz, který řekl, že má obrovskou horu důkazů. „Musíme klást otázky. Ministerstvo obrany a CIA se na tom podílely. Do jaké míry a jak dlouho to trvá?“
Důležitý detail: Problém je, že právník si nemůže vyžádat dokumenty od ministerstva obrany nebo CIA prostřednictvím žádosti FOIA (Open Government Act) jako tomu bylo například v případě utajovaných dokumentů ze studií Pfizeru.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Byli vojáci „očkováni“ proti covidu-19 již v roce 2014? Z jistého dokumentu vyplývá, že ano (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden