Byly zveřejněny zcela nové záběry z tzv. „útoku na Kapitol“ ze 6. ledna 2021 (video)
RSS

Byly zveřejněny zcela nové záběry z tzv. „útoku na Kapitol“ ze 6. ledna 2021 (video)


Připomínám, že v té době protestovali Trumpovi příznivci u Kapitolu proti zmanipulovaným volbám, přičemž v davech byla spousta agentů FBI, jejichž úkolem bylo vyprovokovat výtržnosti.
Později se ukázalo, že právě tito nastrčení agenti byli prvními, kdo davy podnítil vstoupit do Kapitolu. Později došlo k analýze záběrů z místa a už více než dva roky dochází k zatýkání účastníků a soudům.
Mnoho účastníků protestu je již ve vězení, většina byla odsouzena na dobu v rozmezí 6 – 20 let, tedy někteří podporovatelé Trumpa tam stráví značnou část života.
Odsouzeni byli i jedinci, kteří Kapitolem pouze procházeli a nic nedělali. To si srovnejte s nepokoji BLM, při nichž hořela města a bylo vyrabováno množství obchodů.
Účastníci těchto nepokojů zůstávají i po více než 3 letech stále na svobodě.
Již více než 3 roky tlačí někteří kongresmani na zveřejnění záběrů z 6. ledna 2021, aby bylo vidět, k čemu skutečně uvnitř došlo.
Nyní se díky novému předsedovi Sněmovny reprezentantů objevily zbrusu nové záběry, které ukazují, že policisté Trumpovy fanoušky v mnoha případech doprovázeli, aniž by měli snahu jim byť jen naznačit, aby místo opustili…

Literally every BLM and Palestinian protest has been more violent and dangerous than the three-hour tour of the Capitol that patriots were given on January 6. pic.twitter.com/vdxGBnKJCP
— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) November 17, 2023


Další video ukazuje, ty, kteří vše začali – jde o agenty FBI:

FBI TRANSPARENCY NOW Now that the video has been released, it's time for the FBI (and other agencies) to be honest and transparent about how many informants / sources were involved.
The government works for the people. Demand the truth. pic.twitter.com/vrZLmSnIf4
— Nine Foot Couch (@9FootCouch) November 17, 2023


Předseda Sněmovny reprezentantů Johnson v příspěvku na X sdílel: „Abychom obnovili důvěru Američanů v jejich vládu, musíme být transparentní. Je to další krok k dodržení slibů, které jsem dal, když jsem byl zvolen vaším předsedou.“
Pokračoval: „Tato webová stránka bude průběžně aktualizována tisíci hodinami záznamu.“



V současné době republikán Johnson zveřejnil více než 90 videí, která se pohybují kdekoli mezi 20 sekundami až 10 minutami.
Většina záběrů ukazuje, jak demonstranti pokojně vcházejí do Kapitolu, kterým pak v klidu bez zásahu policie prochází:

Still trying to see the violence inside the Capitol Building. Still looking hard. pic.twitter.com/LRyoD2UH0n
— Simon Ateba (@simonateba) November 17, 2023


Demonstranti v klidu komunikují s policií:

WATCH: New J6 Video Shows Protesters Peacefully Interacting With Police and Even Making Them Smile @gatewaypundit pic.twitter.com/cfyLi90kFN
— Anthony Scott (@AnthonyScottTGP) November 17, 2023


V jednu chvíli bylo dokonce vidět, jak si policisté potřásají rukou s protestujícími.

Capitol officers were giving handshakes to the patriots walking peacefully through the Capitol on January 6th. pic.twitter.com/GZmhhx3psJ
— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) November 17, 2023


Zde je vidět poklidný odchod demonstrantů:

J6 Protesters Peacefully Leave The Capitol In A Single File Line pic.twitter.com/zbVzGksOqq
— Anthony Scott (@AnthonyScottTGP) November 17, 2023


Tolik záběry, které jasně ukazují, že akce – i přes provokace FBI – byla mnohem klidnější než nepokoje BLM či aktuálně muslimské nepokoje za Palestinu.
Je zde ovšem jeden zásadní rozdíl: Zatýkání a dlouholeté věznění se dotklo pouze demonstrantů ze 6. ledna, totéž ani jedné z výše uvedených a systémem chráněných skupin nehrozí…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Byly zveřejněny zcela nové záběry z tzv. „útoku na Kapitol“ ze 6. ledna 2021 (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden