Tisková konference na půdě EU přinese šokující odhalení o zločinném jednání EMA při schvalování genových injekcí
RSS

Tisková konference na půdě EU přinese šokující odhalení o zločinném jednání EMA při schvalování genových injekcí


Malá hrstka europoslanců se již dlouhodobě bije za spravedlivé potrestání všech covidových zločinců. Tedy nejen těch na národních úrovních, ale především těch, kteří sedí v Bruselu.
Šokující důkazy o trestuhodném jednání zkorumpovaných regulátorů a politiků ovšem dosud nestačily k tomu, aby EMA nechala nebezpečné genové injekce stáhnout.
De facto by se tím potvrdilo, že tato sebranka nepatří na úřad, kde se rozhoduje o zdraví 450 milionů lidí, ale do vězení. I to je samozřejmě důvod, proč se ke svému zločinnému jednání – i přes veškeré důkazy- odmítají přiznat.
V úterý 21. listopadu od 15:00 do 15:30 se bude v Evropském parlamentu ve Štrasburku konat  tisková konference .
Na této tiskové konferenci budou poslanci Evropského parlamentu Marcel de Graaff z Holandska (FVD) a Joachim Kuhs z Německa (AfD), Willem Engel, právnička Renate Holzeisen a lékařka Vibeke Manniche diskutovat o šokujících odhaleních, která vyplývají z dopisu Evropské agentury pro léčivé přípravky (EMA).
Tento dopis byl reakcí na žádost De Graaffa a Kuhse o okamžité pozastavení licencování takzvaných vakcín proti COVID-19.
Skupina osmi poslanců Evropského parlamentu požadovala, aby EMA pozastavila registrace pro používání vakcín Pfizer a Moderna.
Vady, které brání schválení, jsou velmi závažné. Například existuje rozdíl mezi testovanými a skutečně vyrobenými produkty. Také použití vakcín není v souladu s uděleným schválením. Kromě toho ještě nebyly dokončeny požadované testy.
Při obnovování schválení je třeba vzít v úvahu zjištěné nežádoucí účinky. Počet registrovaných případů, kdy vakcíny proti covidu vedly k vedlejším účinkům, explozivně vzrostl.
To vede k pochybnostem o dříve předpokládané bezpečnosti vakcín. V posledních letech se také objevily pochybnosti o jejich účinnosti.
„V sázce je zdraví občanů. Vedlejší účinky, jako je poškození srdce, způsobují, že lidé jsou invalidní po zbytek svého života. Proto by EMA neměla riskovat a okamžitě stáhnout tyto vakcíny z trhu,“ říká iniciátor Marcel de Graaff.
Tiskovou konferenci můžete  sledovat živě zde . Tisková konference bude anglicky. Pokud nemůžete nebo nemáte zájem sledovat přímý přenos, nejpozději během středy zde zveřejním video i český přepis…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Tisková konference na půdě EU přinese šokující odhalení o zločinném jednání EMA při schvalování genových injekcí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden