Dr. Ryan Cole: Masivní koncentrace spike proteinů v nadledvinkách způsobuje mnoho vedlejších účinků
RSS

Dr. Ryan Cole: Masivní koncentrace spike proteinů v nadledvinkách způsobuje mnoho vedlejších účinků


Spike proteiny, uměle produkované v lidském těle v neznámém počtu a po neznámou dobu trvání, se silně hromadí v nadledvinkách.
Poznatky získané pitvami prezentoval známý lékař Dr. Ryan Cole v únoru 2023. Přesvědčivě vysvětluje, že zhoršená funkce nadledvinek může být zodpovědná za četné vedlejší účinky experimentální genové injekce.
Podle Dr. Ryana Colea pitvy obětí vakcíny zjistily, že spike proteiny naplnily nadledvinky. Lze předpokládat poruchu důležitého orgánu.  Více o projevech těchto problémů najdete dále v tomto článku.
Nejprve se podívejme na prezentaci Dr. Ryana Colea, která byla založena na díle tragicky zesnulého prof. Burkhardta. Barevné značení se používá k detekci masivní akumulace spike proteinů v nadledvinkách.
Cole shrnuje některé možné škodlivé účinky na lidský organismus. Vyzývá k intenzivnímu výzkumu na toto téma, aby se předešlo poškození zdraví – a samozřejmě zastavení tohoto typu „očkování,“ dokud nebudou všechny otázky vyjasněny.
Pokud znáte lidi, kteří si nechali aplikovat experimentální vakcínu mRNA a pociťují některé z popsaných příznaků, možná jim budete moci dát tip, na co se zaměřit.

Pathologist Dr. Ryan Cole Shares New ‘Highly Concerning’ Autopsy Results Showing Vaccine Spike Protein in the Adrenal Gland
“All those brown dots, that’s spike protein…filling the entire adrenal gland” @drdrew @DrKellyVictory @drcole12 pic.twitter.com/uowl7XHY4I
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) February 2, 2023


Dr. Ryan Cole: „Hnědá je výrazem spike proteinu a protilátky, které používáme v laboratoři, jsou jako zámek a klíč. Když se naváže a uzamkne, použijeme na konec protilátky trochu světla, abychom ji viděli pod mikroskopem.
Vlevo máme spike protein jako vnitřní kontrolu.  Pokud by šlo o virovou infekci, měl by se rozsvítit i nukleokapsid.  Je to jednoduchá deduktivní logika: Pokud tam spike protein je a nukleokapsida není, pak to není z infekce, ale protože tělo produkuje spike protein.“


„Toto je nadledvinka. Vaše nadledvinky jsou velmi důležité pro mnoho funkcí ve vašem těle, od adrenalinu po vaše glukokortikoidy, vaši hormonální rovnováhu, dokonce i vaše hormony štěstí, atd.
Na obrázku vidíte všechny tyto hnědé tečky, a opět je patrné, že nukleokapsid byl negativní a byla to postvakcinační smrt. Všechny tyto hnědé tečky, spike proteiny, nejen vyplňují střed nadledvinek, ale byly také v dřeni nadledvinek,  a v kůře (pozn. adrenokortikální). Naplnilo to celou nadledvinku.
Co to znamená? Mnoho pacientů má po COVIDu i po injekcích syndrom posturální ortostatické tachykardie. To ukazuje, že se absolutně ukládá v nadledvinkách.
To je trochu nové zjištění, které jsem zde chtěl uvést, protože tolik pacientů prochází touto výzvou regulace krevního tlaku, únavy atd. po COVIDu nebo po injekci. A tohle mě včera udivilo, když jsem to viděl. Pomyslel jsem si: Můj bože, podívej se na množství proteinu v nadledvinkách, a to nejen v jedné oblasti nadledvinek, ale distribuované.“
Dr. Ryan Cole ve své prezentaci

Cole předpokládá, že naočkované lipidové nanočástice se hromadí specificky v nadledvinkách. To by znamenalo, že u některých očkovaných osob probíhá produkce spike proteinů především v nadledvinkách.
Nikdo neví, kolik spike proteinu se vyrábí a jak dlouho produkce trvá, ale je zde několik indicií o tom, co se stalo v tělech pacientů, kteří zemřeli po očkování.
Dr. Cole:  „ Můžeme to přestat lidem dělat? Způsobuje to škody, které jsme dosud nezkoumali. A opět, dobrý lék má být nejen účinný, ale musí být i bezpečný. V tkáních nacházíme tolik nálezů, a jak řekl Kelly, buňky jsou objektivní.
To se mi na patologii líbí: tady je pozorování, buňky nelžou. Buď je přítomen nebo nepřítomen, váže se nebo neváže a tyto buňky to vyjadřují. Z patofyziologického mechanismu tedy víme, že buňky exprimují spike protein. 
Lipidová nanočástice, ať jde kamkoli, má ráda tukovou tkáň. Nadledvinka má receptory A2, ale je to také typ tukové tkáně. Takže zde můžeme vidět projev toho, že vkládá svůj genový produkt a nyní tyto buňky, které by neměly vytvářet cizí protein, produkují cizí protein.“
Struktura a funkce nadledvinek je popsána následovně:

Každý člověk má 2 nadledvinky. Nadledvinky jsou umístěny v horní části ledvin. Nadledvinka je asi 3 cm dlouhá a 1,5 cm široká a váží 5-15 g. Nadledvinka je obklopena pouzdrem a skládá se z vnější kůry nadledvinek a vnitřní dřeně nadledvin.
Kůra nadledvinek produkuje mnoho různých steroidních hormonů. Existují 3 hlavní skupiny: kortizol (glukokortikoid), aldosteron a androgeny.

Hypofýza a hypotalamus interagují s nadledvinkami a stimulují nebo snižují sekreci hormonů. Množství sodíku a draslíku v krvi navíc stimuluje nebo snižuje tvorbu aldosteronu.
Známá onemocnění spojená s poruchou nadledvinek:


Nadprodukce kortizolu:  Pacienti jsou náchylní k akné a mají tenkou, pergamenovou pokožku. Dochází k poruchám metabolismu cukrů a u některých pacientů se rozvine cukrovka.

Při  nadměrné produkci aldosteronu  dochází k vysokému krevnímu tlaku. Aldosteron také snižuje hladinu draslíku v krvi. Nedostatek draslíku je patrný prostřednictvím svalové slabosti, zácpy, častého močení a extrémní žízně.


Lidé s nedostatkem kortizolu  jsou unavení a apatičtí, hubnou, mají nízký krevní tlak a malou chuť k jídlu. Ženy přestávají menstruovat a ztrácí ochlupení. U Addisonovy choroby jsou kůže (zejména bradavky), nedávné jizvy a nehtová lůžka tmavší než obvykle. U lidí s poruchou hypofýzy je kůže bledá. Postižení často nemají v každodenním životě žádné příznaky. Teprve když tělo potřebuje více kortizolu kvůli fyzickému nebo psychickému stresu, může se onemocnění náhle projevit poklesem krevního tlaku, šokem, průjmem a zvracením. 


Nadprodukce katecholaminů:  Pacienti trpí vysokým krevním tlakem a pociťují záchvaty vysokého krevního tlaku s bolestmi hlavy, bušením srdce a závratěmi. Pacienti se silně potí, jsou bledí a mají pocity úzkosti. Jako komplikace se mohou objevit srdeční arytmie, srdeční selhání nebo mozkové krvácení. Mezi záchvaty se pacientům obvykle daří dobře. Někteří pacienti hubnou nebo mají problémy s krevním oběhem.


Nedostatek katecholaminů: Pacientům se často točí hlava a někteří omdlí. Pacienty dále trápí zvonění v uších, bolesti hlavy, bušení srdce nebo   bolesti   v oblasti srdce. 


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Dr. Ryan Cole: Masivní koncentrace spike proteinů v nadledvinkách způsobuje mnoho vedlejších účinků se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden