UFO uzavřelo na tři hodiny indické letiště
RSS

UFO uzavřelo na tři hodiny indické letiště


INDIE – Letiště v Imphalu bylo uzavřeno na více než tři hodiny poté, co bylo spatřeno vznášející se UFO. (Foto: X)









Letový provoz na mezinárodním letišti Bir Tikendrajit (BTI) v manipurském Imphalu byl v neděli na tři hodiny a 20 minut uzavřen poté, co se nad letištěm vznášel neidentifikovaný létající objekt ( UFO ).




Nejdůležitější video v dějinách světa o MH370? Má dokazovat, jak zmizelo

Vysoce postavený úředník indického letištního úřadu (AAI) uvedl, že letový provoz na letišti v Imphalu byl v neděli odpoledne od 14.30 hodin na tři hodiny a 20 minut přerušen a po „důkladném prověření UFO“ byl večer letový provoz jako obvykle obnoven.



Úředník uvedl, že dva lety z Dillí a Guwahati byly odkloněny a tři odlétající lety z Agartaly, Guwahati a Kalkaty byly zpožděny a letový provoz byl obnoven po získání povolení od příslušného orgánu.




Útoky „mimozemšťanů“ v Peru. Tajná vojenská operace?

UFO údajně spatřili příslušníci Ústředních sil průmyslové bezpečnosti a pilot soukromého dopravního letadla před odletem kolem 14:20.




Unidentified flying object (UFO) sighted over #Imphal Airport, sparking intrigue and speculation. Authorities are monitoring the situation closely due to the sensitivity of the area. Investigations underway. pic.twitter.com/eTLeho4Ea7 — The Identifier7 (@princzlee) November 20, 2023

UFO shut down Manipur Airport in India in the last 24 hours ( #UFOTwitter #UFO #UFOs #UFOSightings #UAPTwitter #UAPs #UAP ) pic.twitter.com/4Qwb0h254u — think tank (@528vibes) November 20, 2023
Zdroj: indiatimes.com




Raketa společnosti SpaceX měla společnost s UFO

Článek UFO uzavřelo na tři hodiny indické letiště se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden