Informátor: Vláda USA nasadila zbraně schopné vyvolat mega zemětřesení
RSS

Informátor: Vláda USA nasadila zbraně schopné vyvolat mega zemětřesení


Bývalý zaměstnanec společnosti Raytheon informoval o tom, jak vláda USA používá řízené energetické zbraně (Directed Energy Weapons – DEW) k vyvolání „přírodních katastrof“ po celém světě. (Foto: X)









Bývalý zaměstnanec společnosti Raytheon, který se stal whistleblowerem, Eric Hecker učinil tato bombastická odhalení během vystoupení v podcastu Patrick Bet David na začátku tohoto týdne.



Na začátku rozhovoru Hecker popsal svou kariéru a to, jak se dostal k práci pro jednoho z nejmocnějších a nejzkorumpovanějších výrobců zbraní na světě.



Informuje o tom server Infowars.com: Původním povoláním instalatér, whistleblower pracoval pro vysoce postavené klienty, kteří ho občas využívali jako jakéhosi „řidiče na útěku“, když chtěli opustit nějaké místo.




Americký HAARP vypálil puls na asteroid. Už to není konspirace

Nakonec Hecker získal práci u společnosti Raytheon jako specialista na instalatérské a topenářské práce a byl vyslán na Antarktidu.



Po rozhovoru s několika vědci umístěnými na jižním pólu si Hecker uvědomil, že pod rouškou vědeckého projektu probíhá výzkum cílených energetických zbraní.



Řekl Bet-Davidovi, že pod falešnou záminkou vědy fungují „platformy pro zbraně s cílenou energií. To je to, co se ve skutečnosti děje na stanici na jižním pólu. Na této planetě existují technologie a zbraně, kterým běžný člověk ani nedokáže porozumět. A to je důvod, proč o tom mluvím nahlas. To je moje motivace, že my, obyvatelé této planety, máme povinnost zanechat ji našim dětem lepší, než jsme ji našli, a pokud nebudeme mít ponětí o katastrofě, která nám byla způsobena, nebudeme schopni tento problém vyřešit.“



Hecker později prohlásil, že zařízení nazvané „IceCube Neutrino Detector“ způsobilo při svém prvním testování dvě náhodná zemětřesení v Christchurchi na Novém Zélandu.




Tajné zbraně v akci? Novinář zveřejnil video a pokládá otázky

Jakmile mocnosti využily technologii zemětřesení, bylo údajně národům vyhrožováno, pokud nebudou spolupracovat na určitých globálních programech.



Jedním z národů, který se údajně pokusil systému vzepřít, bylo Turecko, které v důsledku toho zasáhlo umělé zemětřesení.



Server Infowars zpochybnil, že k vyvolání zemětřesení v Turecku byla použita technologie krátce poté, co zemi zdevastovalo.



Rumunský poslanec rovněž obvinil Západ, že masivní zemětřesení v Turecku způsobil záměrně jako varování, aby se neodchyloval od globalistické agendy.




(1/2) Raytheon Whistleblower Says 'Directed Energy Weapons' Capable of Starting Earthquakes Are Running in Antarctica "Directed energy weapons platforms operating under the false pretenses of science. That's what's actually going on at the South Pole Station. There are… pic.twitter.com/r9FIfGEZen — Chief Nerd (@TheChiefNerd) November 15, 2023
V jednu chvíli Hecker řekl Bet-Davidovi, jak vědci údajně manipulují se zemskými tektonickými deskami na zlomových liniích, aby záměrně vyvolali zemětřesení.



Podle whistleblowera stál tento projekt přibližně 500 miliard dolarů.



Celý rozhovor si můžete prohlédnout níže:





Článek Informátor: Vláda USA nasadila zbraně schopné vyvolat mega zemětřesení se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden