Pro Sorosem odkojené politology z mainstreamu je běžná konzervativní strana radikální pravice
RSS

Pro Sorosem odkojené politology z mainstreamu je běžná konzervativní strana radikální pravice


Jistě jste také četli na různých mainstreamových plátcích komentáře k holandským volbám, které nakonec zřejmě dopadnou ve stylu „všichni proti vítězi.“
Český i zahraniční sluníčkový mainstream, který je silně na ultralevici, samozřejmě považuje politické strany, jejichž názory by byly tak před 25 – 30 lety považovány za zcela normální, za ultrapravici.
Proti bruselským neomarxistům, v jejichž duchu smýšlí i mainstreamoví pisálci prosazující radikální levici v podobě Antifou silně načichlých Pirátů, jsou skutečně všechny konzervativní strany krajní pravice.
A jsou-li takové strany navíc proti výměně obyvatel tak silně prosazované onou  ultralevicí, pak jsou automaticky považovány za „xenofobní ultrapravici.“
Pokud je tento pohled viditelný ze strany mainstreamových médií, kde se ani jiný než bruselský pohled na svět nedopouští, pak je to celkem pochopitelné.
Ovšem prezentuje-li se jimi jedinec, který o sobě tvrdí, že je politolog, pak půjde o „politologa,“ který zřejmě pochází z líhně sorosovských univerzit. To je patrné z každého jeho slova.
Na Seznamu dnes vyšla analýza Wildersovy výhry, která pochází od jakéhosi pofiderního politologa, jehož žvásty nemají nic společného se znalostí politiky, ale skutečně spíš jen s jednostrannou „ideologickou zaťatostí.“
Kovaný eurosoudruh považuje protimigrační programn Wildersovy PVV za „xenofobní nacionalismus.“ Ano, pokud někdo odmítá, aby byl z jeho vlastní země islámský chalífát, tak je xenofobní nacionalista.
Jisté je, že pokud by vyhrál eurofašista Timmermans, zelený fanatik a ultralevičák, rozhodně by ho ultralevicí nenazval. Ostatně, pro politologa, který je sám na ultralevici, ani žádná ultralevice existovat nemůže.
Je zajímavé, že politolog zcela vynechal druhý zásadní důvod proč byl Wilders zvolen. A proč byla Rutteho VVD na tak špatných číslech. Tím důvodem je vyvlastňování zemědělců.
Již před rokem, kdy v Holandsku proběhly zemské volby, upadly strany vládní koalice v nemilost kvůli vyvlastňování zemědělců. To je hlavní důvod pádu nejen VVD, ale i dalších stran koalice.
V loňských zemských volbách volila většina lidí BBB – tedy farmářskou stranu, která se prezentovala jako zachránce farmářů. A strana BBB také drtivě vyhrála. Nyní se hlasy od BBB přesunuly k Wildersovi.
Proč? Protože mezitím vyšlo najevo, že strana BBB – či spíše její šéfka – je nastrčena Monsantem (Bayer). Po několika sporných hlasováních proti zájmům zemědělců se nyní přelily hlasy od BBB k Wildersově PVV.
Wilders totiž jezdil na každou demonstraci farmářů, kde promlouval k protestujícím, ale navíc také při reálném hlasování jeho strana vždy hlasovala v zájmu farmářů (na rozdíl od BBB, která se prezentovala jako farmářská strana).
Politolog tak v článku pouze šířil bludy – a pokud je za ně placen, pak je to o to větší ostuda.
Wildersova PVV vyhrála volby díky nezvladatelné invazi, ale i díky postoji jiných stran k farmářům. Zatímco muslimská invaze je dlouhodobý problém, tak vyvlastňování je problém posledních ani ne 2 let. A vzestup zaznamenala Wildersova PVV až nyní.
Nebýt tedy vyvlastňování farem, měl by Wilders možná kolem 15%, ale ne o moc víc.
Nicméně neschopný „politolog“ toto nepřizná, stejně jako mainstream mlčí o tisících vyvlastněných farem, množících se sebevraždách zemědělců, jimž ukradli doslova jejich život a o strachu Holanďanů z toho, že již nebudou tak jako odsud potravinově soběstační.
Neschopní „politologové“ se tak ohání krajní pravicí a zástupnými důvody výhry nejen u PVV, ale i v případě pravděpodobné budoucí výhry rakouské FPÖ, úspěchu německé AfD  a dalších evropských konzervativců.
Za svůj úspěch vděčí tyto strany nejen nezvládnuté invazi, která je podporovaná EU, ale i celé mizerné politice EU, což se dnes týká zejména zeleného šílenství a snahy Bruselu o totální převzetí moci nad evropskými národy.
Nezbývá než doufat, že příští rok obsadí EU politici, jejichž cílem bude především destrukce celého molocha a návrat suverenity evropských národů…
 
Video: Geert Wilders vyhrál, vracím se zpět do své země, vzkazuje muslim:

"Geert Wilders won, I'm going back to my country", says this Muslim with the suitcase in his hand. pic.twitter.com/USjtAMQMHh
— RadioGenoa (@RadioGenoa) November 23, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Pro Sorosem odkojené politology z mainstreamu je běžná konzervativní strana radikální pravice se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden