Další studie ukazuje, že drtivá většina emisí CO2 má přirozený původ
RSS

Další studie ukazuje, že drtivá většina emisí CO2 má přirozený původ


Politika Green Dealu, která je založena na lži o škodlivém CO2 produkovaném člověkem, má primárně za cíl zlikvidovat evropskou ekonomiku, zemědělství a soběstačnost.
Boj proti CO2 je tedy bezesporu největším podvodem v dějinách lidstva, protože pokud se tato politika dotáhne do konce, bude mít nedozírné následky pro obyvatelstvo všech zemí, které se k zelenému údělu zavázaly.
Na nesmyslnost této politiky jasně ukazuje i několik studií, které upozorňují na minimální podíl CO2 z lidské činnosti v porovnání s tím, kolik je vyprodukováno přirozeným způsobem.
Zcela se také pomíjí fakt, že rostliny CO2 nutně potřebují pro svůj život, takže pokud by skutečně nějací fanatici dokázali velkou část CO2 z ovzduší odstranit, způsobili by tím rozsáhlé škody, jejichž důsledkem by byl celosvětový hladomor.
Aby bylo možné tuto politiku aktivně prosazovat, využívá se různých manipulací, zfalšovaných grafů, počítačových modelů nebo apokalyptických předpovědí.
Podvodná měření pochází zejména z tzv. „tepelných ostrovů“ z měst či z okolí letišť, což velmi zkresluje výsledné teploty. Dříve docházelo k měření ve venkovské krajině, kde je i nyní o něco chladněji než ve městech.
Mezitím se objevují různé studie, které jasně ukazují, že celá tato politika je založená na lžích a manipulacích.
Významným přínosem je také  nově publikovaná studie o zdrojích oxidu uhličitého v našem ovzduší. Ta vyvrací některá tvrzení klimatických šílenců ohledně CO2.
Aby mohli reprezentovat svá dogmata o „zlém oxidu uhličitém,“ používají ve svých rozvahách zcela odlišné předpoklady o „době pobytu“ stopového plynu v atmosféře.
Zatímco klimatičtí fanatici (správně) předpokládají, že přirozené emise CO2 zůstávají v atmosféře přibližně 3 až 4 roky, dokud nejsou rekarbonizovány rostlinami, na druhou stranu tvrdí, že oxid uhličitý způsobený lidmi zůstává v atmosféře 50 až 100 let.
Je to asi jako kdyby rostlina odmítala CO2 produkovaný lidmi (a dokázala jej odlišit) a požadovala by pouze přírodní CO2! To je samozřejmě nesmysl.
Nicméně tomuto nesmyslu mnozí idioti – v čele se studenty stávkujícími za klima (až se člověk děsí, co dnes studuje na VŠ) – věří!
Chápete, jak absurdní je toto tvrzení? 
Ale je to jediný způsob, jak může být cca 3 – 5 procent antropogenního CO2 na celkových globálních emisích CO2 tak nadhodnoceno.
A co víc: Aby těchto zhruba 3 – 5 procent eliminovali, tak tito fanatici chtějí zničit zemědělství a totálně zlikvidovat ekonomiku….
Především historie Země s jejími neustálými změnami koncentrací CO2 ukazuje, že takové výkyvy směrem nahoru a dolů jsou zcela přirozené. 
Z nové studie tak v podstatě vyplývá, že i kdybychom skutečně snížili naši uhlíkovou stopu na „čistou nulu,“ nárůst CO2 z přírodních zdrojů by byl stále velmi vysoký.
Takže klima by se ani poté nijak nezměnilo…

 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Další studie ukazuje, že drtivá většina emisí CO2 má přirozený původ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden