Jak se baví internet: Fotbalový skandál
RSS

Jak se baví internet: Fotbalový skandál



EMA
“Chtěl být rezidentem, stal se prezidentem.” Lidové příslovi ze západních Čech.

Dřív jsem se různě snažil proklouznout z domu, abych se dostal na párty. Teď se vždycky snažím vypařit z párty, abych se už konečně dostal zpátky domu.






Malý kluk se ptá maminky na svatbě: “Mami, proč má ta paní bílé šaty?” – “To protože je šťastná a tohle je její nejšťastnější den v životě.” Kluk se na chvíli zamyslí a povídá: “A proč je ten pán v černém?”










 
Doktor mi řikal, že teď zase řádí covid , což není dobrý na můj oslabenej organismus.
Tak jsem se ptal v lékárně a nabídli mi beta karoten. Na to jim ale kašlu. Počkám, až bude plná verze.




Vladimír Coufal, Jakub Brabec a Jan Kuchta byli vyhozeni ze srazu národního týmu poté, co byli vyfoceni nad ránem v olomouckém nočním klubu. Samotní fotbalisté tvrdí, že se domnívali, že v klubu probíhá sraz Mensy a bude tam vědomostní soutěž.
„Moc nás to mrzí. Kdybychom věděli, že v tom klubu není sraz Mensy, ale jenom prachobyčejná nízká a opovrženíhodná zábava s alkoholem, hlasitou hudbou a mladými slečnami, tak bychom tam v žádném případě nešli.
Jsme mladí, slavní, krásní a bohatí, co bychom na takovém místě dělali? To není místo pro fotbalisty. My patříme do Mensy,“ sypal si popel na hlavu Vladimír Coufal.
Trenér české reprezentace Jaroslav Šilhavý však nemá pochopení jak pro noční kluby, tak pro vědomostní soutěže.
„Tyhlety mensy a vědomostní soutěže, to je úplný mor. Hráči ve volných chvílích čtou encyklopedie a neustále se vzdělávají. A jako sportovci jsou zvyklí na všemožná klání. Chtějí si tak své vědomosti otestovat a zápolit v nich. Na každém srazu se s tím potýkáme. Hráči si ve sprchách porovnávají své IQ a hlavně po nocích tajně opouští své pokoje, vyplíží se ven a hledají nějaké hospodské kvízy nebo vědomostní soutěže,“ postěžoval si Šilhavý.
„To, že tentokrát si hráči spletli noční klub se srazem Mensy, byla pouze souhra nešťastných náhod. Za normálních okolností by mi stačilo, že být v nočním klubu místo na hospodském kvízu je pro hráče dostatečný trest. Ti si tam museli vytrpět své, když nemohli vyjmenovávat Jagellonce, jak šli po sobě, nicméně i tak porušili interní předpisy a v noci nebyli na pokoji. Nedá se nic dělat, musel jsem je vyhodit,“ dodal Šilhavý.
Bohužel, tento incident nešel zamést pod koberec. Hráči byli v klubu vyfoceni a spatřeni mnoha svědky.
„Byli tady. Kuchta pil celou noc minerálku, ptal se lidí, kdy začne konečně ta vědomostní soutěž, a otravoval náhodné lidi tím, že jim vyjmenovával hlavní města všech zemí na světě. Všem tady akorát kazil večer.
Brabec byl v pohodě. Ten si v rohu sám hrál Dračí doupě a pil mléko. Ani Coufal nikomu moc nevadil. Vedle Brabce si řešil nějaké matematické rovnice. Pouze tu a tam vstal a šel se na bar zeptat, kdy přijde někdo z Mensy,“ potvrdil přítomnost fotbalistů v nočním klubu svědek.
V reakci na poslední incident zakázal trenér reprezentace Šilhavý v národním týmu encyklopedie, skripta, učebnice nebo třeba kvízové hry. Podle Šilhavého se má fotbalista soustředit jen a pouze na fotbal.




 
A pár tweetů od Dojnice:

Pardubice jsou dneska nějaký vylidněný, je vidět, že se tady zatýkalo.
Andrej Babiš oznámil, že ANO vyloučí členy, kteří byli zadrženi v Pardubicích kvůli korupci. Skoro se bojím domýšlet, jak by hnutí zatočilo s někým, kdo by, nedejbože, třeba ve Francii pral špinavé peníze.
Tak už víme, kdo je v základní sestavě, kdo na lavičce a kdo v hospodě?
Určitě jste mnohokrát četli o takové práci snů, že třeba výrobce pyžam hledá člověka, který je bude testovat tak, že se v něm bude celý den válet v posteli, ale vyhledávat reprezentanty po barech a posílat je domů mi přijde taky jako zajímavý zaměstnání.
Chlap přede mnou kupuje dvě basy Starobrna. O něm by měli psát v novinách v rubrice Hrdinové mezi námi!


The post Jak se baví internet: Fotbalový skandál first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden