Syřané napadli a zbili dva Rakušany, protože prý dostatečně nerespektovali jejich arabský původ
RSS

Syřané napadli a zbili dva Rakušany, protože prý dostatečně nerespektovali jejich arabský původ


Mnoho případů brutálních napadení či dokonce pobodání zdánlivě náhodných obětí je muslimskými pachateli obhajováno stejně: oběti se na ně špatně dívaly.
Bezvěrci by měli klopit oči, když kolem nich prochází nadřazení muslimové. A ti, kdo si to neuvědomují, mohou špatně dopadnout. Třeba jako dva Rakušané, které napadli syrští bratři.
Věk obou útočníků ovšem berte s velkou rezervou, je více než pravděpodobné, že jsou mnohem starší, nicméně po příchodu do Evropy nahlásili takový věk, aby byli registrováni jako „nezletilci bez doprovodu.“
Ti jsou podle pravidel EU nedeportovatelní  – a to dokonce i v případě páchání násilných trestných činů…
Po rozsáhlém vyšetřování byli dva Syřané (15 a 18) identifikováni jako pachatelé, kteří v noci 6. srpna bezdůvodně zaútočili na dva obyvatele Innviertelu (23 a 37 let), kteří čekali na taxi ve městě Braunau.









Oba byli zbiti a byl jim odebrán mobilní telefon a další cennosti. Teprve po hlasitém volání o pomoc od obětí ležících na zemi pachatelé utekli neznámým směrem. Obě oběti musely být ošetřeny v nemocnici v Braunau.
S pomocí tipů od obyvatelstva mohl být jako hlavní pachatel vyšetřen syrský občan (18) s bydlištěm v Německu a jeho bratr (15) jako spolupachatel. Na nevyzpytatelného 18letého mladíka byl vydán evropský zatykač státním zastupitelstvím v Riedu.
Ve spolupráci s inspektorátem pohraniční policie v Simbachu se vyšetřovatelům Koordinované kriminální vyšetřovací služby v Braunau podařilo Syřana zatknout 10. října v Dolním Bavorsku.
Osmnáctiletý mladík byl 7. listopadu předán rakouským úřadům a po výslechu převezen do věznice Ried. Mladík se plně přiznal. Jako motivy uvedl, že se na ně muži špatně dívali a projevili nedostatek respektu k jejich arabskému původu.
 
V průběhu vyšetřování se policistům podařilo vypátrat několik mladých lidí, kteří přestupek natáčeli a sdíleli na sociálních sítích. Videa byla zabezpečena.
Všichni mladíci, kteří byli přítomni v době spáchání trestného činu, budou nahlášeni státnímu zastupitelství v Riedu za nezabránění činu, který je trestný podle zákona.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Syřané napadli a zbili dva Rakušany, protože prý dostatečně nerespektovali jejich arabský původ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden