Tento muž obdržel velmi podivný telefonát poté, co jeho 16letý syn zemřel na následky genové injekce Pfizer (video)
RSS

Tento muž obdržel velmi podivný telefonát poté, co jeho 16letý syn zemřel na následky genové injekce Pfizer (video)


V americkém Kongresu nadále probíhají slyšení o škodách způsobených genovými injekcemi. Mimo jiné jsou na programu i výpovědi obětí a jejich příbuzných.
Kongresman nyní přinesl příběh muže, jemuž zemřel syn.
Šestnáctiletý syn Ernesta Ramireze zemřel několik dní po aplikaci takzvané „vakcíny“ Pfizer na následky myokarditidy, zánětu srdečního svalu.
„Média vám neříkají pravdu. Útočí na naše děti. Nejvíc mi vadí, že lékař, který mu dával injekci, popírá, že by můj syn byl očkován v jeho nemocnici,“ řekl dříve Ernest.
Mimochodem, tentýž lékař se pravidelně objevoval v televizi, aby propagoval vakcínu. Se širokým úsměvem na tváři.

Ernest Ramirez’s 16-yo son died 5 days after receiving the Pfizer COVID vaccine.
FEMA then contacted Mr. Ramirez and offered to pay for his son’s burial so long as he would report that he died from COVID, not the vaccine.
pic.twitter.com/WZ62hpoELU
— Kevin Bass PhD MS (@kevinnbass) November 17, 2023


Když se Ernest začal ozývat a pátrat, zjistilo se, že papíry náhle zmizely. Snaží se zamést stopy, řekl.
Mluvil i s dalšími oběťmi. Jedné ženě lékaři řekli, že je to všechno v její hlavě a že by měla vyhledat psychologickou pomoc.
Ernest obdržel po smrti svého syna velmi podivný telefonát. Organizace FEMA mu nabídla, že zaplatí náklady na pohřeb, ale pod podmínkou, že řekne, že jeho syn zemřel na Covid.
„To je nechutné,“ řekl kongresman Thomas Massie během  slyšení v americkém Kongresu o škodách způsobených vakcínami proti Covidu.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Tento muž obdržel velmi podivný telefonát poté, co jeho 16letý syn zemřel na následky genové injekce Pfizer (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden