Francouzi v ulicích: „Islám pryč z Evropy!“ (video)
RSS

Francouzi v ulicích: „Islám pryč z Evropy!“ (video)


Po posledních útocích v Crépolu, kde došlo k pobodání 17 lidí a smrti mladého ragbisty Thomase, si nejspíš zase o něco více Francouzů uvědomilo, jakou cestou se jejich země ubírá.
Možná i ti Francouzi, kteří situaci i přes mnoho předchozích útoků bagatelizovali, se konečně probouzí a zjišťují, že to není pouze tento poslední větší útok, ale bezpočet každodenních útoků na jednotlivce, třeba jen proto, že se na nějakého muslima „špatně podívali.“
V zemi roste počet muslimských ghett a spolu s tím i kriminalita, přičemž o síle muslimské komunity jsme se mohli přesvědčit i v létě, kdy po celé zemi došlo k masovým muslimským nepokojům poté, co policista zastřelil mladého muslima.
Francouzi mohou vidět kam jejich země spěje nejen na nárůstu násilné kriminality vůči původnímu obyvatelstvu, ale jasnou známkou islamizace a předávání země muslimům je i rostoucí každodenní drobná kriminalita, působení muslimských drogových gangů, přestřelky v ulicích či útoky na kostely (speciální článek k tématu chystám).
V Romans-sur-Isére včera vyšla do ulic skupina odpůrců islamizace země, kteří volali: „Islám pryč z Evropy!“ a „Spravedlnost pro Thomase!“
Několik účastníků protestu bylo záhy zatčeno.

Actuellement à romans sur Isère
(Les blancs n’allais rien faire apparemment )
Il se dirige vers le quartier de la monnaie #Thoma #RomansSurIsère #Crepol #Chaid pic.twitter.com/gxKHM3ZGDF
— Djizlds (@inforh26) November 25, 2023



(Live) – Le quartier de la Monnaie à Romans sur Isère est pris pour cible par une centaine de personnes, représailles après le meurtre de #Thomas à #Crepol ! pic.twitter.com/tKV4A8YBFf
— Alliance ! (@alliancenat_fr) November 25, 2023



Plusieurs personnes demandent « Justice pour Thomas » vers le quartier de la Monnaie à Romans-sur-Isère. La police est dépêchée afin d'empêcher toute action #Crepol pic.twitter.com/P9sdGeZOnF
— Fdesouche.com est une revue de presse (@F_Desouche) November 25, 2023


To je samozřejmě na poměry Francie poměrně malá akce, nicméně je zde patrné i velmi rozdílné zacházení policie s odpůrci islamizace a muslimy.
Část demonstrantů z videí výše byla zatčena, zatímco například po mohutných nepokojích letos na začátku léta byla nakonec zatčena jen malá hrstka pachatelů, z nichž většina byla záhy propuštěna.
Miliardové škody, které mohamedáni v ulicích způsobili, nebyly zřejmě pro justici dostatečným motivem pro jejich uvěznění. Za větší přečin se považují výzvy k potlačení islamizace nebo protesty proti kriminálním činům invazních muslimů.
Tento dvojí metr je patrný samozřejmě i v jiných evropských zemích.
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Francouzi v ulicích: „Islám pryč z Evropy!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden