Holanďané hlásí značné volební manipulace, zřejmě ve snaze oslabit hlavní koaliční partnery Wilderse
RSS

Holanďané hlásí značné volební manipulace, zřejmě ve snaze oslabit hlavní koaliční partnery Wilderse


Než půjdu k tématu, tak nejprve připomenu proč právě Wilders dostal tolik hlasů (a zřejmě i jemu byly nějaké „odňaty“) a také jaké by byly jeho šance na sestavení protibruselské koalice.
Wildersova PVV zaznamenala během pouhého roku nárůst přízně mezi voliči o více než 100%. Může za to samozřejmě zcela nezvládnutá migrační politika – za vlády Rutteho VVD přišel do země rekordní počet muslimů – a také postoj Wilderse k vyvlastňování farmářů.
K jeho PVV  přešla spousta voličů Rutteho VVD či různých menších stran. Volili ho kvůli nabídce tvrdé migrační politiky a ukončení Green Dealu, včetně zastavení vyvlastňování farem.
Farmářská strana BBB, která vyhrála loňské zemské volby (obdoba našich krajských voleb) farmáře tvrdě podvedla. Jednak se zjistilo, že její šéfka je vyslancem Monsanta (Bayer) a také při různých hlasováních se ukázalo, že strana ve skutečnosti vůbec za farmáři nestojí.
Na druhé straně Wildersova PVV vždy hlasovala v zájmu farmářů a Wilders se také objevil na všech protestech zemědělců. Tedy Wilderse volili odpůrci islamizace a také vyvlastňování a zelené politiky. Přešli k němu hlavně voliči VVD, která vyvlastňování zaváděla a BBB, která voliče podvedla.
Nicméně mezi mnoha stranami, které míří do tamního parlamentu, je i velmi tvrdě protisystémová FVD. Ve srovnání s nimi je Wildersova PVV mainstream. Tato strana v parlamentu nadnesla otázky jako Velký reset, účast vládních loutek na srazech WEF či potrestání covidových zločinů.
FVD má stejně jako Wildersova PVV v programu odchod z EU a souzní si i v odporu proti Green Dealu a LGBTQI agendě či omezení migrace. Tyto dvě strany jako jediné odešly z parlamentu v době, kdy tam vystupoval Zelenský a jako jedny z mála hlasují proti dodávání zbraní Ukrajině.
Tak jak na Wilderse opakovaně útočí muslimové, tak na šéfa FVD Baudeta opakovaně zaútočila Antifa.
Ve srovnávání bychom mohli pokračovat, ale bylo by to zbytečné, jen vše výše uvedené jasně ukazuje, že by šlo o ideální koaliční partnery, kteří by ve spojení s několika malými stranami mohli zcela změnit holandskou politiku.
A to partnery, kteří by okamžitě vyhlásili referendum o odchodu Nizozemska z EU, zrušili Green Deal a vyvlastňování zemědělců a všechny další politiky zavedené dosavadními vládami, přestali by podporovat Ukrajinu, zavedli by tvrdou migrační politiku a zcela by se odtrhli od politiky vlád většiny západoevropských zemí.
Na rozdíl například od italské vlády, od které si mnozí hodně slibovali, aby se záhy Meloniová „odkopala,“ zde není v žádné z uvedených stran poskvrna účasti některých členů ve WEF či Aspen institutu.
Zřejmě právě snaha zabránit koaličnímu potenciálu pro Wilderse vedla k masivním volebním manipulacím. Mnoho lidí, kteří volili FVD, tedy ideálního koaličního partnera pro Wildersovu PVV, nyní hlásí, že jejich hlas nebyl v dané volební místnosti vůbec započítán.
A tento problém je hlášen  z celé země. Zdá se tedy, že se masově manipulovalo s protestními hlasy, zejména pak u stran, které by mohly vstoupit do případné Wildersovy koalice.
Fórum pro demokracii (FVD) se v parlamentních volbách zaseklo na třech křeslech. Výsledek je zklamáním, řekl poslanec FVD Pepijn van Houwelingen. Výsledek je pro něj o to víc hořký, že je na 4. místě seznamu.
Lidé, kteří hlasovali pro FVD, nyní na sociálních sítích tvrdí, že jejich hlas nebyl započítán. Obsahují snímky obrazovky, které podporují jejich tvrzení.
Vincent hlasoval pro Ralfa Dekkera v Heerhugowaardu. Když se díval na výsledky ve své volební místnosti, učinil překvapivý objev: nula hlasů pro Ralfa Dekkera. „Takže nemá smysl takhle hlasovat,“ stěžuje si Vincent.
Je připraven to prohlásit pod přísahou a podá stížnost obci a/nebo volební radě.
Vincent není jediný. Uživatel X Artchord, který se také ozval, hlasoval pro Lidewije de Vose, číslo 6 FVD, v Eindhovenu. Ve volební místnosti bylo pro De Vose započítáno nula hlasů. „Opravdu jsem hlasoval pro talentovaného Lidewija de Vose,“ napsal.
Také Sly1972  hlasoval pro číslo 6 FVD. A opět nula hlasů pro De Vose.
Uživatel X open-science hlasoval pro Van Houwelingena v Herengrachtkerku v Leidenu. Jak je to možné? Nula hlasů pro Van Houwelingena.
Dennis Spaanstra z  organizace Control Elections říká, že volební pozorovatelé shromáždili po celé zemi mnoho informací o volebních manipulacích, nesrovnalostech a číslech.
Příští středu zveřejní výsledky….
V diskuzi, kde se o zjištěných manipulacích píše, uvádí i další voliči FVD, že jejich hlas zřejmě nebyl započítán, někteří si nejsou jisti a chystají si to ověřit.
Otázka je, kolik dalších hlasů nejen FVD, ale i PVV (případně jiných potenciálně koaličních stran) bylo „zlikvidováno“ v zájmu udržení silně probruselské vlády – a to možná i s Timmermansem v čele…
 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 5 ]







Článek Holanďané hlásí značné volební manipulace, zřejmě ve snaze oslabit hlavní koaliční partnery Wilderse se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden