Podívejte se, jak vypadá šílená klimatická politika v Japonsku (video)
RSS

Podívejte se, jak vypadá šílená klimatická politika v Japonsku (video)


Většina lidí u nás si zcela mylně myslí, že na „klimatickou agendu“ najíždí výhradně Evropa, tedy přesněji řečeno EU. Jenže tak tomu rozhodně není.
Ke klimatické hysterii se přidává mnohem víc zemí, jejichž výčet by byl poměrně dlouhý. Pomineme-li západní svět v podání zejména demokraty vedených států USA, Austrálie, Kanady a Nového Zélandu, pak se k velmi tvrdé klimatické agendě hlásí i některé jihoamerické či asijské země.
K nim patří mimo jiné také Japonsko, kde politika již nějakou dobu kopíruje tu západní. Není to jen co se klimatického alarmismu týká, ale jde například i o LGBTQ propagandu (víc jste si o tomto aspektu japonské politiky mohli přečíst zde ).
Právě podobné obrázky, jako ty z videa jen potvrzují, že klimatická agenda neškodí jen lidem, ale také přírodě.
Na videu níže můžete vidět Mount Aso, Japonsko.
Neodmyslitelná přírodní krása hor a lesů – a rostlinných stanovišť a živočichů, kteří v nich žijí – je nahrazena 200 000 děsivými solárními panely, jako oběť kultu nulového uhlíku určená bohům „změny klimatu.“

Mount Aso, Japan: The inherent natural beauty of mountains and forests―and the plant and animal habitats that reside within them―are replaced by 200,000 ghastly solar panels, as a sacrificial offering by the Net Zero cult to the "climate change" gods.
Subscribe to us on… pic.twitter.com/1niZppAkaW
— Wide Awake Media (@wideawake_media) November 25, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Podívejte se, jak vypadá šílená klimatická politika v Japonsku (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden