Musíme migranty přerozdělovat a zrušit veto v EU, říká německý velvyslanec v ČR
RSS

Musíme migranty přerozdělovat a zrušit veto v EU, říká německý velvyslanec v ČR



JANA MARKOVÁ
A když už tu máme dnes to téma migrace, možná by nebylo od věci si připomenout, že jednoho říšského protektora jsme tu už měli. Měl sice jiné jméno, ale principy diktovat nám, co máme a musíme, jsou stejné.
Nelegální migrace nabyla v Německu takových rozměrů, že způsobuje problémy s ubytováním i integrací a řada obcí je na hranici svých možností.
„Nemůžeme neomezeně stavět stále další ubytovny a najímat další sociální pracovníky. Nutně potřebujeme reformu evropského azylového systému,“ říká německý velvyslanec v Praze Andreas Künne.
Ne. Já myslím, že Německo potřebuje reformu svého vlastního azylového systému. Protože takhle neudělá nic jiného, než že svoje problémy přepinkne na nás. A přesně proto tak moc chce i to zrušení práva veta. A už se tím vlastně ani moc netají. Abychom se tomu nemohli bránit už vůbec nijak.
Velvyslanec říká, že v Německu žije 5,5 milionu muslimů, na demonstracích se podílelo “pouhých” nějakých 30 až 40 tisíc lidí. “Žijí tu po generace a k Německu patří.” No vidíte, a já se domnívám, že když si myslí, že k Německu patří, nechť si je tam nechají. Já si myslím, že k České republice nepatří, a tak nevidím důvod, proč si je sem na základě vnucených kvót brát. Navíc, když oni se sem nijak zvlášť nehrnou.
 
fb

The post Musíme migranty přerozdělovat a zrušit veto v EU, říká německý velvyslanec v ČR first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden