Glosa MM: Zelenskyj je už na samém konci
RSS

Glosa MM: Zelenskyj je už na samém konci


MIROSLAV MACEK
Egyptský prezident navrhl vytvoření demilitarizovaného palestinského státu, existujícího stejně jako izraelského, pod kontrolou mezinárodních sil.
Co je to za nesmysl, dodávám. Ještě by se z toho stala móda, a kde by pak USA umísťovaly své základny?
Kanada pošle na Ukrajinu 11 tisíc útočných pušek a 9 milionů nábojů , prohlásil Premiér Kanady Justin Trudeau.
Další nesmysl. Kanada by měla poslat na Ukrajinu 11 tisíc mladých kanadských mužů s těmi miliony nábojů. To by teprve jejich rodičové jásali, jak tam chrání lidská práva a demokracii!
Ukrajině se po odvolání vojenských komisařů nepodařila mobilizace do řad Ozbrojených sil Ukrajiny , řekl zástupce a tajemník Výboru pro národní bezpečnost, obranu a zpravodajství Nejvyšší rady, plukovník Bezpečnostní služby Ukrajiny Roman Kostenko. Situace je podle něj natolik kritická, že přerostla nad problém nedostatku granátů.
Hájení zájmů USA a jejich spojenců do posledního Ukrajince v praxi…
Slova k zapamatování Trumpova bývalého poradce a vysloužilého plukovníka americké armády Douglase MacGregora na sociální síti X:
„Zelenskyj je už na samém konci, řekne cokoliv, aby vydržel až do velmi hořkého konce. Ve své funkci nepřežije. Urazil, rozhořčil a rozzlobil mnoho Ukrajinců. Vedl je cestou totální katastrofy. Jsem si jistý, že má mnoho únikových cest na různá místa, kde se nacházejí jeho bankovní účty a domy, ale tato válka skončila!“
 

MACEK Miroslav

The post Glosa MM: Zelenskyj je už na samém konci first appeared on .


Nejčtenější za týden