Transka se rozplývá nad Koránem: „Alláh je mimo pohlaví“ (video)
RSS

Transka se rozplývá nad Koránem: „Alláh je mimo pohlaví“ (video)


Nevídanou idiocii mnoha sluníčkářů potvrzuje jejich podpora muslimské invaze do Evropy při současné podpoře LGBTQI.
Podívejte se například na Piráty, nemají problém jít do průvodu pod heslem: „Uprchlíci vítejte,“ aby pak šli do jiného průvodu pod duhovou vlajkou.
Nyní jsou ulice v západní Evropě i USA plné progresivistů, podporujících protestující muslimy. A mezi nimi je i hodně různých LGBTQI jedinců, což jsou však především stvoření, která by byla po zřízení chalífátu pod právem šaría určena k eliminaci jako první.
A ať už jde o samotné LGBTQI nebo jejich podporovatele, jsou to právě muslimové, kdo jim nyní tak moc imponuje, aniž by zřejmě tušili, co znamená žít pod právem šaría nejen pro tyto jedince.
Klip, který se stal virálním na X, ukazuje zženštilého biologického muže s make-upem a řídkým knírkem, který mluví o tom, jak je nadšený, že právě začal číst Korán.
Jedinec, který chce být oslovován ve třetí osobě množného čísla (oni) vysvětluje, jak začal knihu studovat poté, co o ní viděl příspěvky na sociálních sítích a výukové materiály pro muslimy i nemuslimy.

More and more “progressives” are becoming fascinated by Islam after starting to attend anti-Israel marches at university.
This young man is so thrilled by reading the Quran that he just might move to Gaza or Iran at some point
Good luck! pic.twitter.com/rBRXmNIYzB
— Visegrád 24 (@visegrad24) November 26, 2023


„Způsob, jakým Korán popisuje věci, mi dává smysl,“ říká a dodává:  „Věděli jste, že Alláh je mimo pohlaví?“
„Celá tato kniha mi prostě vyrazila dech a jsem tak nadšený,“ dodává a poznamenává, že kniha zažehla osobní „revoluci,“ která by ho konečně mohla přivést k víře v Boha.
„Je spousta lidí, kteří konvertují, neříkám, že se obrátím, ale ani neříkám, že bych to neudělal,“ dodává.
Klip je tak očividně bizarní, že si někteří kladli otázku, zda se nejedná o satiru, i když se zdá, že je skutečný (v dnešní době je velmi těžké rozeznat rozdíl).
Lze si živě představit, jakého přivítání by se těmto lidem dostalo ve striktně islámských zemích a otázka je, zda by byli z Koránu stejně nadšení i poté.
Nebylo by tedy možná od věci tomuto jedinci a jemu podobným zakoupit letenky třeba do Rijádu.
A ani by zřejmě nebylo zapotřebí, aby byly zpáteční. Stačilo by, kdyby se před místními vyjádřili o „bezpohlavním nebinárním“ Alláhovi a hned by poznali, jaký je rozhled ze střechy nejvyšší budovy….
Přesně takto vidí právo šaría LGBTQI:

It seems like no. https://t.co/UUCR2cUku6 pic.twitter.com/uTjka7pq13
— RadioGenova (@RadioGenova) November 24, 2023




Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Transka se rozplývá nad Koránem: „Alláh je mimo pohlaví“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden