Klimatická agenda: „Odborníci“ doporučují snížit vaši životní úroveň o zhruba 80 %
RSS

Klimatická agenda: „Odborníci“ doporučují snížit vaši životní úroveň o zhruba 80 %



SLOVANKA


Klimatickou agendu lze považovat za největší podvod v dějinách lidstva. Právě tento podvod má být hlavním prostředkem destrukce evropské prosperity a razantního snížení životní úrovně většiny obyvatel.

Politika Green Dealu, která je založena na lžích o lidmi produkovaném škodlivém CO2, může být praktikována jen díky tomu, že většina lidí této lži naivně věří.




Masy, které nejsou schopny si ověřit pravdu, budou nakonec ochotny se vzdát své životní úrovně jen ve jménu tohoto nového „náboženství.“

Ten, kdo nemá hlavu jen na to, aby mu nepršelo do krku, si již jistě uměl zjistit fakta, která jsou sice mainstreamem cenzurována, nicméně dají se přesto velmi lehce dohledat.
Ti ostatní (což je většinová masa) se zřejmě oddaně podřídí všemu, co páníčci v Bruselu vymyslí. Nebo snad někde vidíte mohutné demonstrace proti politice Green Dealu založené na jedné velké lži?

Zpráva, která se zabývá výrazným omezením cestování a cestovního ruchu v důsledku „omezování uhlíkové stopy,“ nám sděluje, že osobní uhlíkový limit bude již brzy normálem.

Pokud se nebudete chovat „udržitelně, “ možná se nedostanete nejen na dovolenou do zahraničí, ale ani z vašeho 15minutového města…
Zpráva o budoucnosti  cestování a cestovního ruchu, na níž se podílela cestovní agentura Intrepid Travel a The Future Labs Institute, předpovídá budoucnost hluboce ovlivněnou klimatickými změnami a omezeními turistického cestování v boji proti nim.

„Udržitelná budoucnost pro cestování“ varuje před vymíráním cestování,  kdy některé oblasti utrpí tak, že veškerý cestovní ruch tam skončí,  a před „osobními emisními povolenkami“, které omezí, jak často bude povoleno cestovat .

Ze  zprávy :

Osobní limit emisí uhlíku se stane novým normálem , protože politika a hodnoty lidí pohánějí éru velkých změn.
Jak dokazuje celosvětový boom cestovního ruchu, frekvence, s jakou můžeme létat, je opět zdánlivě neomezená.
Pokud nám to svědomí a rozpočet dovolí, můžeme bez obav naskočit do letadla z jednoho místa na druhé. To se ale změní. 
„Na naší současné trajektorii můžeme očekávat odpor proti frekvenci, s jakou mohou jednotlivci cestovat, s uhlíkovými pasy, které změní prostředí cestovního ruchu,“  říká Martin Raymond, spoluzakladatel Future Laboratories.
Osobní uhlíkové povolenky by mohly pomoci omezit emise uhlíku a snížit celkovou stopu cestování.
Tyto povolenky se projeví jako pasy, které donutí lidi přidělovat svůj uhlík v souladu s globálním uhlíkovým rozpočtem,  který do roku 2050 bude činit 750 miliard tun.
Do roku 2040 můžeme očekávat, že budou zavedena omezení na množství povolených cest.
Odborníci navrhují, aby jednotlivci v současné době omezili své emise uhlíku na 2,3 tuny ročně , což je ekvivalent zpáteční cesty z brazilského Ria de Janeira do saúdskoarabského Rijádu.
Průměrná uhlíková stopa v USA je však 16 tun na osobu a rok, v Austrálii 15 tun a ve Velké Británii 11,7 tuny (pozn.: ve středoevropském prostoru to má být kolem 9 – 10 tun).
To je v ostrém kontrastu s tím, kde se můžeme ocitnout v budoucnosti, kdy budou cestovatelé v roce 2040 nuceni vzdát se zážitků rozšiřujících obzory, které tak snadno přijímají dnešní turisté.“

Ze všech praktických důvodů budou vaše emise uhlíku v souladu s vaší spotřebou energie, což bude mít relativně úzké pásmo účinnosti.
Řečeno jinak:  Vaše životní úroveň je vaše spotřeba energie . Snížení spotřeby energie ve společnosti je totéž jako snížení životní úrovně.
S ohledem na tuto skutečnost se podívejme na čísla uvedená ve zprávě Sustainable Future for Travel:
„Odborníci navrhují, aby jednotlivci v současné době omezili své emise uhlíku na 2,3 tuny ročně.“
Níže uvedená tabulka přesně stanoví, o kolik bude muset být snížena životní úroveň obyvatel jednotlivých zemí, aby byla splněna doporučená uhlíková kvóta stanovená nevolenými odborníky (pozn.: u nás by to bylo někde kolem 75 – 78%).
To je úroveň „nerůstu,“ která bude zapotřebí, aby byly uspokojeny cíle klimatických alarmistů (ale jde také o cíle EU), kteří se spoléhají na zmanipulovaná data, svévolné počítačové modely a kteří záměrně ignorují a potlačují protichůdná data.

Jak vážně to naši lídři a politici myslí se snížením životní úrovně občanů o 75 – 85 %?
Zde je kanadský ministr životního prostředí Steven Guilbeault, který poněkud lehkovážně potvrzuje, že vláda omezí spotřebu zemního plynu v rámci boje proti klimatickým změnám:
Ale uhlíkové daně se chystají také pro občany EU. Už velmi brzy se má zavést speciální uhlíková daň pro majitele vozidel na fosilní paliva a pro majitele nemovitostí.
Uhlíková daň bude zahrnuta do ceny paliva, respektive do daně z nemovitosti. Později, jakmile bude každý občan vybaven svým ID, bude EU zavádět plošné měření uhlíkové stopy každému občanovi EU.
Nyní se již tento de facto systém sociálních kreditů testuje více než rok v několika evropských zemích, mimo jiné v  Itálii  (na více místech),  Německu ,  Holandsku ,  Rakousku  a dalších zemích.
Jde o různé způsoby měření uhlíkové stopy a lze předpokládat, že EU bude později analyzovat, který z nich by mohl být nejvhodnějším.
Předpokládá se, že po zavedení CBDC bude v propojeném systému automaticky příliš velká uhlíková stopa zdaněna odečtením tokenů z vašeho účtu.
Nicméně počítá se i s tím, že ten, kdo bude mít příliš malou uhlíkovou stopu – a bude mít tedy body navíc – bude mít možnost své body navíc prodat tomu, kdo ji bude mít příliš velkou (ovšem v Evropě by se to mohlo týkat snad jedině bezdomovců).
O tom, že zde ovšem vždy bude „nahoře“ nedotknutelná elita, které se s jejími tryskáči a jachtami žádná uhlíková stopa týkat nebude, snad také netřeba pochybovat.
Právě teď to, čemu říkáme „systém nekrytých peněz,“ používá dluh za peníze. To už není udržitelné, takže to, co očekáváme, je pokus změnit to, co volně označujeme jako „peníze,“ na symbolické tokeny kryté dluhem až ke  skóre sociálního kreditu, podpořenému kvótami osobní uhlíkové stopy.
Aktuálně je svět na cestě k tomuto systému, tomu starému zřejmě zbývá posledních pár let. Pak už to bude jen o digitálním otroctví…
A nezapomeňte, globální elity a jejich oddaní slouhové se svými záměry nikdy netají. Připomeňte si nedávné prohlášení šéfky ECB Lagardeové:

„CBDC (digitální měna) bude využívána pro vaši kontrolu…“


 
Slovanka






The post Klimatická agenda: „Odborníci“ doporučují snížit vaši životní úroveň o zhruba 80 % first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden