„Měli by být střeleni do hlavy,“ říká bangladéšský politik působící v Irsku o Irech, kteří protestovali proti útokům na děti
RSS

„Měli by být střeleni do hlavy,“ říká bangladéšský politik působící v Irsku o Irech, kteří protestovali proti útokům na děti


Zdá se, že v irské politice je příliš mnoho invazních jedinců, kteří Iry (či všeobecně bělochy) hluboce nenávidí – a to včetně samotného premiéra.
Tito politici, kteří by rádi patřili k těm, kdo původní obyvatelstvo nahradí, se nijak neostýchají vyjádřit svoji nenávist zcela otevřeně.
Zatímco lidé, kteří protestují proti muslimskému útočníkovi, jsou odsuzováni jako nenávistníci, tito politici, kteří se neštítí zcela otevřeně projevovat svoji nenávist k původnímu obyvatelstvu, jsou považováni za demokraty.
Nenávist vůči bělochům, Evropanům všeobecně, či v tomto případě Irům, totiž patří k sortě „nenávisti povolené.“
Invazní politik z města Limerick na zasedání městské rady tento týden vyzval k popravě jedinců, kteří se podíleli na protestech v Dublinu minulý týden.
K prohlášení došlo jen týden poté, co bylo pět lidí, včetně dětí, minulý čtvrtek pobodáno Alžířanem poblíž katolické školy v irském Dublinu.
Obyčejní irští občané, kteří byli unaveni pohledem na to, jak jejich volení zástupci prosazují otevřené hranice a hýčkají zločince z řad přistěhovalců, reagovali masovými nepokoji.

#Ireland : Riots have broken out in Dublin's North Inner City after three young children, a man, and a woman were stabbed by a knife-wielding assailant in the Parnell Square area earlier today. The attack took place as children were lining up to go into a creche for an… pic.twitter.com/DkSCgXxJg8
— POPULAR FRONT (@PopularFront_) November 23, 2023


Deník Limerick Post  odhalil , že člen městské a krajské rady Limericku (LCCC) Abu Kalam Azad Talukder, který se přistěhoval z Bangladéše v roce  2000 , reagoval v pondělí skutečně zvrácenými komentáři. Lidi, kteří se účastnili protestů, označil za „zločince“, kteří by měli být „střeleni do hlavy.“

„Pevně věřím, že toto není tvář Irska. Jsou to jen nějací zločinci, kteří rabují obchody. Nemyslím si, že sledují nějaký ideologický účel. Přijdou do ulic a prostě loupí. Měli by být potrestáni.
Ani zvíře takové věci nedělá. Je to velmi ostudné a měli by být veřejně potrestáni.
Rád bych je viděl střelit do hlavy nebo přivést je před veřejnost a mlátit je, dokud nezemřou.“

Radikální irský premiér Leo Varadkar a jeho kolegové kolaboranti ve vládě na Talukderovy zlé poznámky nereagovali. Měl toho hodně co říct Irům, kteří mají plné zuby nebezpečných migrantů.





„Opravdu bych chtěl lidi požádat, aby se snažili vyhnout spojování kriminality s migrací. To není správné,“ řekl Varadkar. Dodal, že „několik migrantů spáchá strašlivé zločiny, stejně jako někteří Irové páchají zločiny.“
Varadkar také  slíbil , že po nepokojích přijme nové zákony proti „nenávisti.“ Skutečným účelem je samozřejmě umlčet ten typ svobody projevu, kterým opovrhuje.
„V nadcházejících týdnech schválíme nové zákony, které umožní policii lépe využívat kamerové záznamy, které shromáždila včera, a také zmodernizujeme naše zákony proti podněcování k nenávisti a nenávisti obecně,“ řekl Varadkar na páteční tiskové konferenci.
Své zásahy již zahájili i bez nových zákonů. Legendární MMA zápasník a Ir Conor McGregor je vyšetřován poté, co kritizoval teroristický útok na nevinné děti a zcela oprávněně z něj obvinil irské vládní úředníky.
Je jisté, že Talukder nebude podroben stejnému druhu inkvizice, protože je jako cizinec a muslim součástí chráněné třídy a je přesně ten druh „Ira,“ kterého Varadkar chce v zemi. V určitém okamžiku může také obdržet ocenění od irské vlády.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek „Měli by být střeleni do hlavy,“ říká bangladéšský politik působící v Irsku o Irech, kteří protestovali proti útokům na děti se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden