Bizarní událost v letadle: Muž byl „znásilněn“ při letu do Moskvy (video)
RSS

Bizarní událost v letadle: Muž byl „znásilněn“ při letu do Moskvy (video)


Pasažérům letadla z Turecka do Ruska se naskytla vskutku bizarní podívaná, která zřejmě poněkud „vyrazila dech“ i palubnímu personálu.
Jaké byly pozdější reakce pasažéra, který se stal hlavním objektem zájmu jisté údajně opilé ženy, je nejasné.
Pasažér pětihodinového letu do Ruska se údajně stal obětí orálního znásilnění poté, co sexem posedlá 29letá blondýnka jménem Valeria trvala na tom, že ho po odletu z turecké Antalye vykouří.
„Na letu z Antalye do Moskvy začala žena řádit a orálně znásilnila svého souseda,“ uvádí  ruský server Gazeta.ru, který dodal, že na palubě byly také děti.
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2023/11/28/5016443697994615785/1024x576_MP4_5016443697994615785.mp4

Muž, který seděl vedle ní v ekonomické třídě letu společnosti Pobeda Airlines, údajně odmítl Valeriiny návrhy – jen aby se krátce nato „přestal bránit.“
Podle zprávy letušky počkaly, až „vše dokončí,“ než odvedly pravděpodobně opilou ženu, která se je pak pokusila podplatit, což je také vidět na videu.
Letuška hodila bankovku do odpadkového koše, odkud ji Valerie posléze opět vylovila.
Média dále na základě výpovědi svědků popisují, co se v letadle dělo:
„Stáhla mu kalhoty a dopustila se násilných činů sexuální povahy. Později se soused přestal bránit. To vše se odehrálo před letuškami a ostatními cestujícími.“
Média také uvedla: „Letušky překvapivě počkaly až do konce akce a teprve potom Valerii odvedly. Žena se bránila a nechtěla svého novopečeného společníka opustit.“
Další mužský pasažér byl pověřen, aby ji hlídal po zbytek letu.
Během letu Valeria poškrábala posádku a kouřila e-cigaretu navzdory opakovaným žádostem, aby s tím přestala, podle zpráv citujících očité svědky.
Žena byla po incidentu zadržena v Moskvě, nicméně médiím řekla, že ničeho nelituje, a že neměla problém zaplatit pokutu 500 rublů (5,62 USD) a pokračovat ve svém dni.
„Všechno bylo v pořádku,“ řekla. „V letadle jsem se dobře bavila. No, možná trochu víc než to.“





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bizarní událost v letadle: Muž byl „znásilněn“ při letu do Moskvy (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden