Čínská pneumonie – syndrom bílých plic – se prý šíří do Evropy a USA
RSS

Čínská pneumonie – syndrom bílých plic – se prý šíří do Evropy a USA


Jistě jste i na mainstreamu zaznamenali zprávy o záhadné nemoci, která se nejprve šířila u dětí v Číně a nyní se již údajně projevuje i v dalších zemích světa.
Jde skutečně o novou nemoc nebo nás opět připravují na novou „pandemii?“
Možné je, že se nyní naplno projevuje narušení imunity dětí kvůli uzavřeným školám a chybějícím sociálním kontaktům, případně může jít o důsledek tzv. „covid očkování,“ které bylo právě v Číně a mnoha dalších zemích podáváno dětem v poměrně značné míře.
Projevy nemoci jsou ovšem také poněkud podivné, neboť údajně plicní nemoc nedoprovází kašel ani jiné běžné projevy respiračních onemocnění.
Bude tedy nová nemoc zneužita pro plandemii 2.0 a pro nové „globální“ očkování? Pneumonie, nyní nazývaná „syndrom bílých plic,“ se již   podle prvních zpráv médií   objevuje také v Evropě a části Spojených států. 
Pro toto onemocnění již existuje název: „Syndrom bílých plic.“
Podle britského „ Expresu “ případů zápalu plic u dětí v Evropě již výrazně přibývá. Zejména Nizozemsko je prý v tuto chvíli obzvláště postiženo. Podle informací se minulý týden objevilo 80 případů na 100 000 dětí ve věku 5 až 14 let.
Zpočátku se nemoc soustředila na ta města, která jsou středem zájmu globálního cestování. Jsou to města jako Londýn, Paříž, Frankfurt a Amsterdam. Ve Spojených státech je v současnosti údajně postiženo zejména město Cincinnati v Ohiu.
Dosud měli pacienti údajně pozitivní test na Mycoplasma pneumoniae – bakteriální plicní infekci, která je odolná vůči více antibiotikům – a také na streptokoky a adenoviry. 
Vzhledem k tomu, že zejména děti a jejich imunitní systém masivně trpěly lockdowny, mohla by v tomto ohledu existovat souvislost. Zdravotnické úřady v Cincinnati zdůraznily, že to považují pouze za zvyšující se počet případů zápalu plic, nikoli za nové respirační onemocnění.
Navíc v mnoha zemích (zejména v Číně, kde to bylo dokonce povinné) také poměrně dost dětí dostalo experimentální injekce proti Covidu.
Bylo také prokázáno, že tyto látky výrazně poškozují imunitní systém . Tento důsledek byl patrný již při silnějších vlnách nachlazení.
Proto je pravděpodobné, že se děti staly náchylnějšími k infekcím. Ale vzpomeňte si, že šíření strachu o skutečně neškodné RSV, která po omezeních zasáhla některé děti vážněji než obvykle, nedávno sloužilo především k propagaci nových vakcín. 
Zejména v souvislosti s tímto „novým“ plicním syndromem by nyní měly u všech myslících v tomto směru zvonit poplašné zvony.
Hororové zprávy z hlavního proudu se až příliš dobře hodí k plandemické simulační hře „ Catastrophic Contagion, “ v režii Billa Gatese a dalších covidových zločinců. Začne brzy pandemický cirkus znovu?
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Čínská pneumonie – syndrom bílých plic – se prý šíří do Evropy a USA se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden