Mimozemská základna na Měsíci je větší než Empire State, aby vymazala všechny pochybnosti o UFO skepticismu
RSS

Mimozemská základna na Měsíci je větší než Empire State, aby vymazala všechny pochybnosti o UFO skepticismu

To, co vypadá jako obrovská budova, je podle lovců UFO nepochybným důkazem existence inteligentních mimozemšťanů v naší sluneční soustavě. (Foto: Youtube)







Masivní objekt připomínající stavbu je údajně stejně velký jako Empire State Building, ale táhne se tři kilometry po zemi uvnitř mohutného kráteru.



Konspirátoři/histlebloweři z NASA mají plnou jistotu, že americká vesmírná agentura důkazy o UFO kryje již od první mise Apollo. Donna Hareová tvrdí, že na počátku 70. let pracovala pro kontaktéra NASA Philca Forda. Měla prověrku s vysokým stupněm utajení, aby mohla chodit do fotolaboratoře NASA a dalších oddělení.



Během tiskové konference projektu Disclosure Project Hareová prozradila, že NASA zakrývala a odstraňovala vesmírné anomálie, jako jsou UFO, ze satelitních snímků. Hareová získala několik ocenění v oblasti vesmírných programů. Většinu svého času věnovala vesmírným programům jako technická ilustrátorka. Vytvářela lunární mapy, snímky přistání a 15 let pracovala jako subdodavatel pro NASA.



Bývalý vědec NASA Robin Brett, který byl mezi prvními lidmi, kteří studovali a řídili výzkum měsíčních hornin, řekl: „Zdá se, že je snazší vysvětlit neexistenci Měsíce než jeho existenci.“ Kromě toho je podle vědců Měsíc starší než Země téměř o 800 000 let, což vyvolává mnoho otázek.



Dalším člověkem, který se podělil o podobný příběh jako Donna Hare, byl bývalý seržant amerického letectva Karl Wolfe, který v roce 2018 zemřel při nehodě na kole. Také on měl prověrku na stupeň přísně tajné a pracoval na letecké základně Langley ve Virginii v USA.



Karl pracoval jako opravář fotografií přesné elektroniky pro projekt Nasa Lunar Orbiter. Jednoho dne ho jiný pracovník vzal do laboratoře a ukázal mu fotografii umělých staveb na měsíční základně. Tyto fotografie byly pořízeny před přistáním Apolla v roce 1969.



V roce 2001 přišel Wolfe s tvrzením, že viděl fotografický důkaz mimozemské stavby na odvrácené straně Měsíce.



Ve videorozhovoru Wolfe uvedl, že v polovině 60. let měl prověrku na stupeň přísně tajné a pracoval pro velitelství taktického letectva na letecké základně Langley ve Virginii. Řekl, že jeho práce spočívala v tom, že pracoval jako elektronický technik v laboratořích fotografického sledování a většinu času strávil prací na strojích, které zpracovávaly záběry ze sledování Vietnamu.







Jednoho dne Wolfe vzpomínal, že mu jeho nadřízený řekl, aby se dostavil do zařízení NSA na základně a pomohl vyřešit problém se zařízením používaným ke zpracování snímků z první mise sondy na oběžnou dráhu Měsíce. Hlásil se v zařízení, které popsal jako velkou budovu hangárového typu s mnoha cizinci v civilním oblečení, doprovázenými tlumočníky – pro vojáka překvapivý pohled.



Bývalý letec vzpomínal, že byl sám v temné komoře s jiným letcem druhé třídy, když druhý poddůstojník řekl: „Mimochodem, objevili jsme základnu na odvrácené straně Měsíce“.







„Řekl jsem: ‚Čí? Jak to myslíte?“ „Jak to myslíte? vzpomínal Wolfe. Řekl, že ho toto prohlášení fascinovalo, ale obával se, že někdo vstoupí do jejich rozhovoru. Pak, jak Wolfe poznamenal, mu letec ukázal mozaiku fotografií sestavenou z několika průletů lunárního orbiteru.!



„Vytáhl jednu z těchto mozaik a ukázal tuto základnu, která měla geometrické tvary – byly tam věže, kulovité budovy, velmi vysoké věže a věci, které vypadaly trochu jako radarové antény, ale byly to velmi velké struktury,“ řekl Wolfe.



„Každý den, když jsem šel domů, jsem si říkal: ‚Nemůžu se dočkat, až o tom uslyším ve zprávách,'“ dodal. Po službě u letectva navštěvoval Buffalskou univerzitu s dvojím zaměřením na sociální a kulturní antropologii a inženýrství elektroniky.







Čtyřiasedmdesátiletý seržant Wolfe zahynul poté, co ho při jízdě na kole v Lansingu ve státě New York srazil přívěs. Wolfe byl převezen do Cayuga Medical Center, kde později na následky zranění utrpěných při nehodě zemřel.



Wolfe nebyl jediným informátorem, jehož smrt se zdá být záhadná. Bývalý velící seržant americké armády Robert Orel Dean tvrdil, že když pracoval pro NATO ve Francii, četl v 60. letech dokument nazvaný „Vyhodnocení“. Podle něj dokument obsahoval informace o „fotografiích mrtvých mimozemšťanů, havarovaných UFO a zprávy vojenských pilotů a vědců“. Shodou okolností také zemřel týden před Wolfeho smrtí v roce 2018.





Zdroj: 156media.com
Článek Mimozemská základna na Měsíci je větší než Empire State, aby vymazala všechny pochybnosti o UFO skepticismu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden