Ještě nebezpečnější? Přichází nová generace RNA injekcí
RSS

Ještě nebezpečnější? Přichází nová generace RNA injekcí


I přes varování bezpočtu odborníků, včetně Roberta Maloneho, jednoho z „vynálezců“ mRNA, se s těmito injekcemi nekončí. Naopak, stále jsou lidem nabízeny, aby jim ničily jejich zdraví a životy.
A zřejmě stávající negativní účinky nestačí, protože nyní byla představena další generace těchto škodlivých přípravků, které by měly postupně opanovat celý vakcinační průmysl.
Nová generace injekcí na bázi RNA bude obsahovat samoamplifikační (samozesilující) RNA (saRNA). Pokud vám termín „samozesilující RNA“ zní děsivě, měl by. Pravděpodobně se vám vybaví obrazy šílených vědeckých experimentů.

Jak bylo diskutováno v  předchozím článku , „mRNA vakcíny“ se nevyrábějí z messenger RNA, ale z modifikované RNA (modRNA). Tyto takzvané vakcíny jsou ve skutečnosti produkty genové terapie (GTP), protože modRNA se zmocňuje softwaru našich buněk.
Nemáme vůbec žádnou možnost získat vliv na modRNA (nebo saRNA) poté, co byla injikována.
Co odlišuje saRNA od modRNA?
Termín „sebeamplifikace“ je logický: saRNA se replikuje opakovaně, což není přirozené, protože přirozená mRNA je vždy (bez výjimky) přepsána z DNA (tomu se říká „ústřední dogma molekulární biologie“).

Ve srovnání s modRNA má malé množství saRNA za následek zvýšené množství produkovaného antigenu; jedna injekce na bázi saRNA může stačit k vytvoření dostatečného množství protilátek proti viru.
Jak saRNA, tak modRNA představují plán pro virový protein , který bude po vstupu do našich buněk produkován naším buněčným aparátem (tj. ribozomy).
Vědci vytvořili  geneticky modifikovanou sekvenci modRNA nahrazením přirozených uridinů syntetickými methyl-pseudouridiny, aby vytvořili  maximální množství virového antigenu. Tato modifikace je základem vakcín proti COVID-19 od společností Pfizer-BioNTech a Moderna.
Na rozdíl od modRNA saRNA neobsahuje methyl-pseudouridiny, ale uridiny. Proč? Vzhledem k tomu, že saRNA se samoreplikuje a syntetické methyl-pseudouridiny nejsou v našich buňkách k dispozici, musí se saRNA spoléhat na přírodní uridiny, které existují v našich buňkách.
Naše buňky produkují cizí proteiny pomocí svého vlastního buněčného aparátu a vlastních přírodních zdrojů,+ což je hlavní důvod, proč se tyto buňky nakonec vyčerpají.
To však způsobuje závažný problém: mRNA je vysoce nestabilní, a proto má jen krátkou životnost – příliš krátkou na to, aby náš imunitní systém produkoval dostatečné množství protilátek. Řešením tohoto problému je druhý rozdíl mezi modRNA a saRNA.
Na rozdíl od modRNA obsahuje saRNA další sekvenci pro replikaci, protože zničená  saRNA musí být nahrazena novou saRNA.
Vzhledem k tomu, že přírodní mRNA se nikdy sama nereplikuje,  saRNA rozhodně představuje geneticky modifikovanou RNA (modRNA).

Jednoduše řečeno, saRNA je jen další typ modRNA.
Proč ta změna na saRNA?
saRNA je politické řešení: stejné množství (nebo dokonce více) antigenu v jediné injekci! Veřejnosti bude pravděpodobně sděleno, že vzhledem k pravidelným mutacím viru bude i nadále nutné každoroční přeočkování.

Byla již provedena řada preklinických a klinických studií s využitím technologie saRNA.  Recenze z roku  2023 v časopise Pathogens vychvaluje vakcíny saRNA jako „vylepšené mRNA vakcíny.“
Časopis Vaccines publikoval shrnutí  výsledků pětileté studie saRNA . Jakmile budou dokončeny nezbytné klinické studie, mohou být tyto nové vakcíny schváleny k použití.
Lze  očekávat, že tento proces bude stejně rychlý, jako tomu bylo v případě vakcín proti COVID-19.  Schvalovací proces se zjednoduší, protože by se dalo argumentovat, že technika (modRNA v lipidových nanočásticích) je již schválena, a že se liší pouze sekvence modRNA.
Proto mohou být tyto nové saRNA vakcíny kdykoli vstříknuty nic netušící veřejnosti.
Zatímco společnost  BioNTech prováděla experimenty  se saRNA (BNT162c2), ale nakonec se zaměřila na modRNA (BNT162b2),  společnost Arcturus Therapeutics  jako první oznámila (v roce 2022), že její kandidátská vakcína na saRNA proti COVID-19 ARCT-154 – nyní nejpokročilejší vakcína saRNA ve studiích – splňuje primární cílový bod účinnosti ve  studii fáze 3 .

Ve studii Arcturus Therapeutics dostali účastníci dvě dávky, z nichž každá obsahovala  5 mikrogramů saRNA . To je mnohem méně než koncentrace modRNA používané společnostmi Pfizer-BioNTech (30 mikrogramů/injekci) a Moderna (100 mikrogramů/injekci).
Injekce saRNA nevyřeší problémy s injekcemi modRNA
Jak jsme zjistili u modRNA, spike protein je pro naše tělo jedovatý. Víme, že modRNA vede k produkci většího množství spike proteinu, než by bylo k dispozici během přirozené infekce, a víme, že opakované posilovače způsobují imunitní toleranci.

Ve srovnání s modRNA má malé množství saRNA za následek zvýšené množství produkovaného antigenu.

„Dávka“ virového antigenu, kterou současné a budoucí vakcíny na bázi RNA přinášejí, bude vykazovat velké výkyvy od jednoho jedince k druhému , v závislosti na typu buněk produkujících požadovaný antigen, genetické predispozici, anamnéze a dalších faktorech.
Tato skutečnost sama o sobě by měla vést k zákazu používání injekcí na bázi RNA jako vakcín pro zdravé lidi.
Další pochybný krok vpřed: Od lineární ke kruhové saRNA
Vzhledem k tomu, že je známo, že enzymy degradující RNA (RNázy) působí z obou konců  lineární RNA , vědci se pokusili zabránit těmto enzymům v tom, aby vykonávaly svou přirozenou povinnost – degradovaly mRNA, které již nejsou potřeba – a vytvořily kruhovou RNA .
To vedlo ke zvýšení stability a účinnosti translace, následované produkcí zvýšeného množství požadovaného antigenu.


Je to ale opravdu další krok kupředu? Zvažte negativní účinek dlouhodobé prezentace antigenu. Vzhledem ke zvýšeným hladinám antigenu může jedna injekce saRNA – ať už lineární nebo kruhová – způsobit nežádoucí účinky srovnatelné s opakovanými (posilovacími) injekcemi modRNA.
Je známo, že dlouhodobá prezentace antigenu způsobuje imunitní toleranci
Po očkování si naše tělo vytváří protilátky, většinou imunoglobulin G (IgG), včetně IgG1 a IgG4.

Očkovaní jedinci vykazují  změnu třídy protilátek  počínaje třetí injekcí COVID-19 (první posilovací dávkou). Jedná se o zánětlivé protilátky IgG1 (které bojují proti spike proteinu) na nezánětlivé protilátky IgG4 (které tolerují spike protein).
Zvýšené hladiny protilátek IgG4 z dlouhodobého hlediska vyčerpají imunitní systém a způsobí  imunitní toleranci . To může vysvětlovat „průlomové“ infekce COVID-19,  sníženou imunitní odpověď  na jiné virové a bakteriální infekce a reaktivaci latentních virových infekcí.
Může také způsobit autoimunitní onemocnění a  nekontrolovaný růst rakoviny .
Je pozoruhodné, že dlouhodobé odpovědi IgG4 byly významně spojeny s  injekcemi na bázi RNA , zatímco jedinci s infekcí COVID-19 před očkováním nevykazovali žádné zvýšené hladiny IgG4, i když dostali injekci po infekci.

Injekce na bázi RNA jsou uznávány jako produkty genové terapie
Je nepochopitelné, že injekce na bázi RNA na ochranu před infekčními chorobami byly pojmenovány jako „vakcíny,“ což umožňovalo vyloučení z přísných předpisů pro produkty genové terapie (GTP).
Opět se tak stalo, aniž by to veřejnosti poskytlo jakékoli vědecké zdůvodnění.

Podrobnosti o regulačních otázkách vakcín na bázi RNA jsou uvedeny ve vynikajících a komplexních přehledech  Guerriaud & Kohli  a  Helene Banoun .
V roce 2014 se Uğur Şahin, nynější generální ředitel společnosti BioNTech, podílel na článku publikovaném v časopise Nature o vývoji nové třídy léků, „terapeutik založených na mRNA.“ Autoři napsali: „Dalo by se očekávat, že klasifikace mRNA léku bude biologická, genová terapie nebo somatická buněčná terapie.“
V roce 2021 autor korespondence  otištěné v časopise Genes & Immunity popsal vakcíny na bázi RNA vytvořené společnostmi Moderna a Pfizer-BioNTech jako „průlom v oblasti genové terapie“ a „skvělou příležitost pro FDA a EMA revidovat proces vývoje léků tak, aby byl flexibilnější a méně časově náročný.“

Nyní vyšly najevo dvě znepokojivé informace:

Kontaminující DNA je výsledkem  změny výrobního procesu  společnosti Pfizer-BioNTech po dokončení klinického hodnocení BNT162b2 (Comirnaty) C4591001. Původně (proces 1) byla modRNA Pfizer-BioNTech produkována in-vitro transkripcí ze syntetické DNA a amplifikována pomocí PCR (polymerázová řetězová reakce). Aby se však rozšířila výroba (viz  rychlé reakce  na  tuto studii BMJ ), byla DNA kódující modRNA klonována do bakteriálních plazmidů (proces 2). Zjednodušeně řečeno, klinická studie probíhala na šaržích procesu 1, ale světová populace dostávala šarže procesu 2.

To znamená, že osobám, které daly souhlas s očkováním, byla injekčně podána jiná látka, než která byla schválena regulačními agenturami a se kterou souhlasily.


Podrobné sekvenční analýzy  odhalily, že plazmidová DNA v injekcích COVID-19 od společností Pfizer-BioNTech a Moderna obsahuje  sekvenci 72 párů bází  promotoru Simian Virus-40 (SV40), o kterém je dobře známo, že zvyšuje transport plazmidové DNA do jádra.

Nyní je nevyvratitelné, že injekce COVID-19 na bázi RNA obsahují DNA.


Technologie založená na RNA – zejména pokud je aplikována jako vakcína na zdravé jedince – je neospravedlnitelná a neetická. Nezávisle na tragickém počtu nežádoucích účinků nebo nadměrné úmrtnosti je problémem technika.
A stejné problémy se budou vyskytovat ve všech budoucích „vakcínách“ založených na RNA.

Technologie „vakcín“ na bázi RNA je v rozporu s ústřední myšlenkou evoluce v posledních milionech let. Zatímco injikovaná modRNA a saRNA produkují antigeny bez zastavení, ve skutečnosti je krátká životnost přirozené messenger RNA (mRNA) předpokladem pro zdravé a specifické buněčné funkce. (Krátká životnost mRNA umožňuje našim buňkám co nejrychleji se přizpůsobit měnícím se okolnostem a vyhnout se produkci zbytečných proteinů.)
Předpoklad technologie „vakcín“ založené na RNA – že všechny buňky našeho těla musí produkovat cizí virový protein, je v rozporu se základními biologickými principy, jako je rozlišování mezi našimi vlastními buňkami a cizími vetřelci. To povede k tomu, že náš imunitní systém zaútočí na naše vlastní buňky.
RNA může být reverzně transkribována do DNA i bez přítomnosti (enzymu) reverzní transkriptázy (tj. elementy LINE1 přítomnými v našem genomu/DNA). Kontaminace DNA (ve vakcínách na bázi RNA) je spíše pravidlem než výjimkou. Vzhledem k tomu, že RNA i DNA mohou být integrovány do lidského genomu, jsou takzvané „vakcíny“ založené na technologii RNA ve skutečnosti produkty genové terapie.

V žádném případě není ospravedlnitelné doporučit tyto látky pro většinu lidské populace. Ani v případě nouze by nikdo neměl být nucen k tomu, aby si nechal píchnout jakoukoli látku – a už vůbec ne politiky.
Co nás COVID-19 naučil o vědě, politice a společnosti?
Po mnoho let vědci snili o manipulaci s lidským „softwarem“ – tedy DNA nebo RNA. Z etického hlediska byla manipulace s DNA vždy tabu. Při zpětném pohledu může COVID-19 představovat úsvit „vakcín“ založených na RNA a konec tabu manipulace s lidskou DNA.

V  komentáři z roku 2023  v časopise Journal of Evaluation in Clinical Practice autoři napsali, že od prvních dnů pandemie bylo zřejmé, že někteří vlivní vědci a jejich političtí spojenci démonizovali nesouhlasné vědecké názory a důkazy nabízející druhý názor.
Navzdory protichůdným důkazům národní politici „ujistili veřejnost, že přijímají politiku COVID-19 tím, že se ‚ řídí vědeckými poznatky. ‚“ Vědeckého souhlasu však bylo dosaženo pouze potlačením vědecké debaty.
Pamatujte: Když jsou otázky povoleny, je to věda. Když tomu tak není, je to propaganda.
Takzvaní „odborníci“ vybraní politiky nám řekli, že musíme být očkováni, abychom byli schopni bojovat s novým respiračním virem. To je v rozporu s vědeckými poznatky o lidském imunitním systému.
Náš imunitní systém je dynamický a dokáže odstranit virus, se kterým se nikdy nesetkal. Může si také vyvinout zkříženou imunitu k identifikaci variant, i když virus zmutuje.
Vzhledem k tomu, že vakcíny na bázi RNA produkují jediný antigen, je náš imunitní systém zbaven možnosti vzniku zkřížené imunity proti variantám viru. To platí zejména pro respirační viry vykazující vysokou rychlost mutací.
Z dlouhodobého hlediska to povede ke zvýšení četnosti i závažnosti infekčních onemocnění. Politici, kteří mají zájem na ochraně populace před budoucími infekcemi, by tedy udělali dobře, kdyby nabídli zdravotní programy, které posílí imunitní systém před sezónními infekcemi.
Vědci nemají nejmenší ponětí o tom, jak nasměrovat modRNA nebo saRNA na konkrétní typ buněk nebo jak zastavit translaci podávané RNA.
Pokračují však ve studiu toho, jak lze dále zvýšit stabilitu injektované RNA a množství generovaného antigenu.
Současný vývoj technologie vakcín na bázi RNA připomíná báseň „Čarodějův učeň“, kterou před více než 200 lety napsal německý básník Johann Wolfgang von Goethe:
„Duchové, které jsem neopatrně vzbudil, nejsou připoutáni k mé moci.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Ještě nebezpečnější? Přichází nová generace RNA injekcí se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden