Nový Zéland: Muž, který vedl databázi všech Covid očkování, odhalil, kolik lidí zemřelo brzy po aplikaci genové látky (video)
RSS

Nový Zéland: Muž, který vedl databázi všech Covid očkování, odhalil, kolik lidí zemřelo brzy po aplikaci genové látky (video)


Muž, který na Novém Zélandu zřídil databázi pro očkované, učinil po zavedení vakcín proti Covidu mimořádně znepokojivý objev.  Winston Smith si při zpracování dat všiml, že existují lidé, kteří zemřeli do týdne po očkování.
Když byl systém uveden do provozu, Smith si všiml, že lidé umírají téměř okamžitě po injekci. Jako správce databáze byl jediný, kdo měl přístup k těmto datům, protože na celém Novém Zélandu byl pouze jeden správce databáze.
Smith se ponořil hlouběji do dat, která pocházejí přímo od vlády – a rozlišil mezi různými šaržemi. Sestavil seznam 10 nejsmrtelnějších šarží.
Šarží, u které bylo vykázáno nejvíce úmrtí, bylo očkováno celkem 711 lidí. Z nich 152 zemřelo (21,38 procenta).

New Zealand Covid-19 vaccination database admin turns whistleblower and reveals how many people died after taking bad batches of the Pfizer vaccine. This must be investigated. If this data of mass vaccine casualties is real there must be accountability. pic.twitter.com/2QjkmRGJca
— Kim Dotcom (@KimDotcom) November 30, 2023


Šarží s největším počtem úmrtí v poměru k počtu očkovaných bylo naočkováno 246 lidí, z nichž 60 zemřelo (24,39 procenta).
„Něco takového by se nikdy nemělo stát,“ řekl Liz Gunnové , vůdkyni Novozélandské loajální strany.
Co dělá novozélandské ministerstvo zdravotnictví s tímto znepokojivým objevem? Nic. Ve skutečnosti bylo zahájeno vyšetřování Smitha .
Už nepracuje. Podle ministerstva zdravotnictví šířil „dezinformace“ o vakcínách proti Covidu.
Ministr zdravotnictví Shane Reti řekl novinám Weekend Herald, že byl informován  Margie Apaovou. Jde o ženu, která byla „režisérkou covidové politiky“ v zemi. Ministr dodal, že existuje „mnoho konspiračních teoretiků.“
Apa zopakovala, že vakcíny jsou „bezpečné a účinné,“ a že lidé by je měli i nadále užívat, aby chránili sebe a své komunity. Podle ní neexistují žádné důkazy o tom, že by očkování bylo zodpovědné za nadměrnou úmrtnost na Novém Zélandu.
Řekla, že je „extrémně zklamaná“, že zaměstnanec zneužil data k šíření dezinformací.
Totéž se stalo americkému poručíkovi Tedu Maciemu . V pondělí ve videu na X učinil zvláštní odhalení: dramatický nárůst počtu případů srdečních problémů mezi vojenskými piloty.
Ve středu jeho manželka Mara oznámila, že její manžel byl předvolán a musí video odstranit. V pátek dodala, že už nemá přístup ke svému pracovnímu počítači, který potřebuje ke své práci.

After joining @EmeraldRobinson on The Absolute Truth, the DoD blocks access to Lt @ted_macie 's work computer according to the Whistleblower's wife @MaraMacie . pic.twitter.com/McU5GXsg5a
— The Absolute Truth with @EmeraldRobinson (@AbsoluteWithE) December 2, 2023


Dělají vše, co je v jejich silách, aby nepohodlnou pravdu udrželi  pod pokličkou…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Nový Zéland: Muž, který vedl databázi všech Covid očkování, odhalil, kolik lidí zemřelo brzy po aplikaci genové látky (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden