Generál s generálem. Jednají tajně Ukrajinci a Rusové?
RSS

Generál s generálem. Jednají tajně Ukrajinci a Rusové?




HSP
Americký novinář Seymour Hersh s odvoláním na anonymní americké představitele tvrdí, že Rusko a Ukrajina údajně vedou tajné mírové rozhovory po lince Gerasimov-Zalužnyj navzdory námitkám Zelenského.

V článku na platformě Substack Hersh napsal, že se údajně diskutuje o možné úpravě hranic podél současné frontové linie, přičemž Rusko si ponechá Krym a zabraná území “DLR”, “LLR”, Chersonské a Záporožské oblasti, výměnou za zvážení možnosti, že Ukrajina by mohla vstoupit do NATO, ale se závazkem, že aliance tam neumístí svá vojska a útočné zbraně.

„Americký představitel řekl, že Zelenskému dal najevo, že není na něm, ale „na armádě, aby vyřešila tento problém, a jednání budou pokračovat s vámi nebo bez vás“,“ napsal Hersh.

Je třeba poznamenat, že Ukrajina, západní země a Rusko popírají, že by probíhaly nebo se připravovaly jakékoli jednání o ukončení války.

Hersh je známý americký novinář . Loni zveřejnil své vyšetřování zničení Nord Streamů, podle kterého jej zorganizovaly americké úřady. Ve Washingtonu takovou verzi oficiálně popřeli. Na Západě byl Hersh obviněn z konspiračních teorií az práce pro Rusko.


The post Generál s generálem. Jednají tajně Ukrajinci a Rusové? first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden