Asi 700 000 džihádistů se chystá opustit Libyi a vyrazit do Evropy (video)
RSS

Asi 700 000 džihádistů se chystá opustit Libyi a vyrazit do Evropy (video)


Pokud si myslíte, že zimní počasí, které aktuálně panuje ve střední, východní a severní Evropě, odradí džihádisty od jejich cesty, pak jste na omylu.
Invaze stále pokračuje a zřejmě jen situace ve Středozemním moři může na čas počty džihádistů, kteří připlouvají do Itálie, o něco snížit, případně jim naopak přeplutí usnadnit.
Některé lokality letos hlásí rekordní invazi – zejména Itálie a Kanárské ostrovy, ale „živo“ je i ve španělské Ceutě.
V Libyi je podle informací italských tajných služeb připraveno napadnout Evropu asi 700 000 Alláhových vojáků. Ti by měli posílit miliony těch, kteří již Evropu dávno obsadili:

Allah's army is ready to leave Libya towards Italy. In a report from the Italian secret services we read that there are 700,000 illegal immigrants ready to invade Europe. pic.twitter.com/gr8RGmml6H
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 2, 2023


Také španělská exkláva Ceuta je v poslední době stále častěji pod invazním útokem:

Invasion in Ceuta, Spain. pic.twitter.com/BueEvOmXOr
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 2, 2023


Mezitím obohacování Evropanů nekončí.
Z Irska hlásí, že holčička, kterou před více než týdnem pobodal Alžířan, je mozkově mrtvá. Lze předpokládat, že informace brzy zvedne další vlnu protestů.

Irish socialist politicians hide dramatic news. "Doctors are afraid to speak but sources on front line, paramedics, guards and nurses, have contacted me and confirmed that the Irish child stabbed by the Algerian is brain dead." pic.twitter.com/khcbjFAKRj
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 3, 2023


A pokud se přesuneme kousek dál na britskou půdu, kde jsou luxusní hotely obsazené multikulturními obohacovači, můžeme vidět jednoho z nich, jak se chlubí nejen ubytováním v luxusním hotelu v Derby, plně na náklady daňových poplatníků, ale i penězi, které si vydělal za pašeráctví a jinou kriminalitu (a k tomu má jako bonus i nějaké ty dávky):

Omer, cultural enricher who lives in a Derby hotel on British taxes, shows us all the money he "earns" as a criminal. In Europe there are millions of fake refugees living on our taxes. We want mass expulsions. Do you agree? pic.twitter.com/v0ksDPMESr
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 3, 2023


V Irsku mají zkušenosti i s obohacením odjinud než z Afriky. Zde skupina zlodějek zřejmě z východnější části Evropy:

Cultural enrichers in Ireland like to steal. pic.twitter.com/dj8U7dOEEB
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 2, 2023


„Voda není dobrá, jídlo není dobré, hotel není dobrý! Už tři měsíce jsme nedostali kapesné,“ říkají kulturní obohacovači v Itálii. Proč se nevrátí domů?

“The water is not good, the food is not good, the hotel is not good! We haven't received pocket money for three months”, say cultural enrichers in Italy. Why don't they go back to their home? pic.twitter.com/OWluAFMfKj
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 2, 2023


Záběry z Amsterodamu vám lépe odpoví na otázku, proč tolik lidí volilo velkého odpůrce islámu, který je 8 let pod smrtelnou fatvou, Geerta  Wilderse:

The streets of Amsterdam are busy. pic.twitter.com/n90mW0yyDN
— RadioGenoa (@RadioGenoa) December 2, 2023


Mezitím invazí přetížené Kanárské ostrovy , kde již několik měsíců platí výjimečný stav, hlásí, že jeden z obohacovačů byl zatčen za sexuální napadení tří dětí ve věku 5 – 7 let.
Situace v této dovolenkové situaci se nijak nelepší, letošní rok je rekordní, nikdy v historii na ostrovy nedoplulo tolik afrických ilegálů jako v roce 2023 (a to ještě není rok u konce).
Většina je samozřejmě po krátké době strávené na ostrovech přepravena na pevninské Španělsko, odkud se rozptýlí po celé Evropě…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Asi 700 000 džihádistů se chystá opustit Libyi a vyrazit do Evropy (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden