„Jsem jako Čochtan, mám vrtulku v pr.., která mě pořád žene dopředu,“ říká Igor Chaun
RSS

„Jsem jako Čochtan, mám vrtulku v pr.., která mě pořád žene dopředu,“ říká Igor Chaun



ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN


Pokračování rozhovoru s režisérem a tvůrcem úspěšného kanálu Goscha TV Igorem Chaunem
V rozhovoru s režisérem Igorem Chaunem pokračujeme v odlehčeném duchu a s nadhledem. Došlo i na současnou situaci v zemi.  „Podařilo se jim v části společnosti vytvořit iluzi, že oni jsou ti dobří a my, kteří říkáme, že je to na hlavu, jsme dezoláti,“ říká Igor Chaun. Jak je to možné? Podle Igora za tím je myšlenková pohodlnost a lenost. „Lidi zajímá jejich smrdutej pelíšek, ale nevnímají společnost jako celek, nevnímají ohrožení,“ komentuje stav v zemi, kde při hrozícím okleštění národních pravomocí mává premiér na parkovišti v Německu nutellou a kečupem.









#image_1608528445 {
width: 100%;
}







#gap-920415138 {
padding-top: 30px;
}





Informace o sdílení tohoto videa :

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z uložiště



Článek „Jsem jako Čochtan, mám vrtulku v pr.., která mě pořád žene dopředu,“ říká Igor Chaun se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden