Satanistický symbol v logu TV Slovan, náhoda? isto nie
RSS

Satanistický symbol v logu TV Slovan, náhoda? isto nie








Šimkovičova pracovala v Markíze, potom spolu s Maltézskym rytierom Marčekom zakladali stranu devianta a antikrista Borisa Kollára (mohol by si dať silikónove prsia, aby aj vyzeral ako Baphomet, kabalistický náramok už má).
Potom sa z neznáma vynoril doktor Kotlár a založili TV Slovan. A tam postupne začali robiť kampaň sionistovi Andrejovi Dankovi, Huliakovi a podobným. Video Baláka s Tarabom vymazali. Marček zakladal aj Republiku, možno on tam dotiahol viacerých tajných, ktorí stranu rozkladajú… A Kotlár so Šimkovičovou vstupujú do SNS a TV Slovan s podivným 666 zŕn znakom im slúži na kampaň.













Súvislosti: https://www.inenoviny.sk/peter-kotlar-byva-v-najbohatsej-stvri-martina-podobne-ako-lucansky-hrnciar/ https://www.inenoviny.sk/kto-je-peter-kotlar/ https://www.inenoviny.sk/heredos-dokazal-klamstva-kotlara-tarabu-a-simkovicovej-o-who-su-tak-hlupi-alebo-dobre-plateni/ https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-o-kotlarovi-krikluni-z-alternativy-prevracaju-kabaty-a-postupne-ukazuju-svoju-pravu-tvar/













Nejčtenější za týden