Nizozemsko: Vše směřuje k převzetí vlády zeleným eurofašistou Timmermansem
RSS

Nizozemsko: Vše směřuje k převzetí vlády zeleným eurofašistou Timmermansem


I když byly nizozemské volby ve znamení zcela jasné výhry PVV Cheerta Wilderse, který vyhrál s velkým náskokem, nyní se ukazuje, že vše již před volbami směřovalo opět k převzetí moci loutkami globálních zločinců.
Jde přesně o to, o čem píši již roky: drtivá většina politických stran, které jsou jasně napojeny na struktury ovládané globálními zločinci (WEF, Aspen institute, Bilderberg, Trilaterální komise), nabízí různorodý program, aby vyvolávaly dojem opozice.
Pokud jsou však politici uvnitř těchto stran napojeni na uvedené struktury, nelze tyto strany, i když se mnohdy proti sobě vzájemně vymezují, považovat za opozici.
V zásadních záležitostech totiž vždy stojí na straně svých loutkovodičů. Pokud bych měla dát příklad ze současné české politiky, tak vládní  „pětikolka“ a ANO nejsou žádnou opozicí, páníčky mají totožné.
To poznáte nejen podle množství členů Aspen institutu ve všech dotčených stranách, ale také na hlasování k záležitostem, které potřebují jejich páníčci protlačit (viz např. hlasování o umístění amerických základen na našem území a souznění při hlasování k nesmyslům z Bruselu).
U nás prakticky nehrozí, že by se v jakékoli vládě objevila politická strana, která není součástí této globalistické sítě. Nicméně v západní Evropě je tato „hrozba“ reálná.
K tomu by mohlo dojít, kdyby se hlasy nespokojených ve volbách přelily k těm „nesprávným“ politickým stranám.
V Holandsku něco podobného hrozilo, protože hned několik stran nenapojených na WEF mělo šanci dát dohromady vládní koalici.
Globální zločinci tomu mohli zabránit jediným způsobem: nabídnout falešnou opozici, na kterou by se mnoho lidí chytilo. A přesně k tomu také nakonec došlo.
Jeden z křesťanských demokratů – Pieter Omtzigt – se totiž dost drsně pohádal s vlastní stranou (zřejmě jen na oko), záhy se od ní odtrhl, založil vlastní stranu a prezentoval se jako opozice nespokojená s tím, jak jednají „zavedené“ strany.
Poté na sebe „nalepil“ spoustu protestních voličů, kteří by jinak dali hlas třeba Wildersově PVV nebo Baudetově FVD, což jsou dvě názorově téměř totožné strany.
Nicméně alternativní média se pustila do „kádrové prověrky,“ aby záhy zjistila, že je tento politik napojen na WEF. Ovšem lidé, kteří sledují výhradně mainstream, se o tomto napojení nedozvěděli, dalším pak toto spojení nijak nevadilo, neboť nechápou, co ve skutečnosti znamená.
Nová údajně „protestní“ strana bývalého lidovce nakonec získala celých 20%. Nyní se ukazuje, že cílem bylo skutečně zamezit vládě Wilderse a dalších protestních stran, které nejsou ovládány WEF.
Těchto 20% hlasů by jim totiž zřejmě připadlo a Wilders by velmi snadno sestavil většinovou vládu, které by chybělo napojení na WEF či jiné podobné struktury (většina holandských politiků má napojení na WEF a Bilderberg).
Nyní se ukazuje, že lidovecký „odpadlík“ měl skutečně posloužit k odsání hlasů, aby bylo možné sestavit různorodou koalici pod vedením Timmermanse.
Prohlášení Omtzigta, jehož účelově založená strana je velmi důležitá pro to, na jakou stranu se hlasy vychýlí, je celkem jasné: podle něj má Wildersova PVV program, který se neslučuje s Ústavou, což znamená, že do koalice s ním nikdy nepůjde.
Jasně to shrnula jedna členka FVD, strany, která je jasným koaličním partnerem pro Wildersovu PVV:
„Tohle je divadlo. Říkám to už dlouho: všechno je již na svém místě. Záměrem je zpomalit věci a sabotovat je takovým způsobem, aby nakonec vstoupili do rozhovorů s PvdA-GroenLinks. Výsledek: Timmermansův 1. kabinet s VVD, NSC a možná i D66.“
Připomínám, že Timmermans je „otec Green Dealu EU.“ Z Bruselu nedávno odešel s ambicí stát se příštím nizozemským premiérem.  Je velmi radikální levičák a jisté je, že pod jeho režií by bylo nizozemské zemědělství devastováno ještě víc než pod kuratelou Rutteho vlády.
Země by se také ještě víc islamizovala, protože Timmermans je zastáncem politiky otevřených hranic. Tento eurofašista si byl při odchodu z EK příliš jist tím, že post premiéra získá. Nyní se zdá, že plán obejít jasného vítěze zrál již nějakou dobu.
Předpokládám, že tato vláda rozhodně nevznikne hned, bude nějakou dobu trvat, než se dá dohromady, protože zde bude nutné „slepit“ do koalice strany, jejichž voliči by s tím normálně nesouhlasili.
Po dlouhých měsících marného skládání vlády (kterou se bude snažit zpočátku zcela marně sestavit Wilders) jistě tyto strany nakonec prohlásí, že dávají většinu, aby „zachránily demokracii.“
Nové volby si dovolit nemohou. Podle průzkumů by Wilders vyhrál s ještě větším rozdílem a zřejmě by už bez problémů sestavil i koalici. Voliči již totiž začínají chápat, že na ně byl připraven podvod ve snaze dostat Timmermanse k veslu…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Nizozemsko: Vše směřuje k převzetí vlády zeleným eurofašistou Timmermansem se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden