Co se to sakra děje aneb techno-feudalismus a globální mafie (část 2.)
RSS

Co se to sakra děje aneb techno-feudalismus a globální mafie (část 2.)



NIKOLA BORNOVÁ
V minulé části jsme si řekli obecné informace o globální mafii a o jejím fungování. Srovnání s různými parazitickými organismy možná působilo nejdřív trochu zvláštně, ale doufám, že ta podobnost pro vás bude čím dál tím více zřetelná. Lidé jsou naprosto neuvěřitelně flexibilním živočichem a díky svým abnormálním mozkům umí přijmout nesmírně rozmanité strategie přežití. V ideálním světě je lidská psychika nastavena tak, že si vzájemně pomáháme, posilujeme se a rozvíjíme svoje psychické i duchovní schopnosti. V současném světě se ale bohužel rozšířily i jiné formy nastavení naší psychiky než ty zdravé a prospěšné většině – máme tu i spousty lidí s nastavením mysli čistě predátorským, parazitickým, chaoticky sebedestruktivním (často kvůli drogám a psychofarmakům), přepáleně zaměřeným na sebeuspokojení a tak dále.
Nejnebezpečnější variantou je, když se u skupiny lid í  spojí  dohromady  psychopatie (neschopnost cítit lidské emoce), vysoká inteligence, obrovský talent pro manipulaci ostatních a monstrózní touha po moci. Právě „lidé“ s takovým psychickým nastavením tvoří jádro mafie, které říkáme  Globální Parazit . V téhle části článku se podíváme na to, o co mu vlastně jde a jaké jsou jeho cíle.
Nejprve si ale připomeňme jed n oduché schémátko toho, kde Globální Parazit stojí ve světové politice.  Jak už víme,  hlavním nástrojem  šéfů globální mafie  je nenápadnost ( jejich  loutky naopak viditelné být musí) a kompletní ovládnutí finančního systému. Díky  ovládnutí veškerých financí  pak  snadno získá  prostředky na  vše ostatní – na  postupné ovládnutí hlavních toků informací (tedy velká média a systém vzdělávání a vědy),  na skoupení všech úspěšných firem skrz záměrně nepřehledný akciový systém a tak dále .
Stav, který víceméně skončil covidovou plandemií a pokusem o vyvražďovačku Slovanů na území Ukrajiny. Jak to bude  v dalších dekádách, se  rozhoduje  právě teď…
Globální Parazit si vždy m ezi hlavními světovými mocnostmi vybere své favority, které pak používá jako svůj hlavní sval . Dříve tím beranidlem proti svobodnému světu byla hlavně imperiální Británie  a  na chvilku Napoleonova Francie a nacistické Německo  (kdo myslíte, že na začátku platil Hitlera v naprosto vyplundrovaném Německu?). P o druhé světové válce se  ale  tak hodně slil s Hlubokým Státem USA, že po mnoho dekád obě tyto mafie skoro nešly rozeznat.  Znovu ale opakuji – Globální Parazit je už ze své podstaty mafie nadnárodní a jinak ani fungovat nemůže. Vždy bude místně neukotvená a vytváření „favoritů“ z některých zemí je vždy jen dočasným nastavením, které se jim zrovna hodí. Celý jejich systém je dynamický a i jejich konkrétní plány (i moc!) se neustále pozměňují podle aktuální situace, takže nic a nikdy není vytesáno do skály!
K tomu je nutné podotknout jednu věci – mocnost, která se stane hlavním nástrojem globalistické mafie, získá opravdu obrovské výhody. Právě to zažila Británie, na chviličku Francie a Německo a teď už to po mnoho dekád zažívá USA. Jenže něco se změnilo a zdá se, že cesty elitářů v USA a Globálního Parazita se začaly v posledních letech rozcházet…  Hluboký Stát  v USA i rodinné klany globální mafie sice  pořád  mají podobné cíle (totální světová dominance, novodobé otrokářství), ale něco se v jejich vztahu změnilo a Globální Parazit si jako svůj hlavní nástroj vybral novou mocnost.  Z uřivé USA  bylo  odhozeno jako vyždímaný citrón…nebo to tak v tuto chvíli alespoň vypadá. Umírají hlavní spojky těchto dvou skupin, jako byla Krvavá Madla a řezník Kissinger a USA se pravděpodobně v následujících letech zhroutí a přestanou být super-velmocí číslo 1.  Stačí se podívat, v jakém stavu jsou reálné Spojené Státy Americké a nekoukat na jejich falešný hollywoodský obraz (on i ten  Hollywood je už z části ghetto ).

V USA jsou miliony narkomanů závislých  na „zombie“ droze Fentanylu , miliony  bezdomovců  a skoro-bezdomovců v dodávkách, minimálně 4.2 miliónů lidí závislých na potravinových dávkách a podstatná část jejich infrastruktury se doslova rozpadá!
K do má být tím novým svalem Globálního Parazita? Která  z  mocnost í   je  ve vybraném období  privilegovaným světovým bičem  se dá do určité míry odvozovat z toho,   které z nich  se začne extrémně dařit na úkor ostatních . V tuto chvíli, na konci roku 2023, by jako nejpravděpodobnější kandidát vypadala Čína (jako ekonomický sval) s částečným zapojením Ruska (jako vojenský a surovinový sval).  Rozhodně to není směšná EU, která je jen ocasem USA. A jen dodám, že Česko je v tomhle nastavení úplným konečníkem…pardon, úplným koncem toho poslušně se vrtícího ocasu a tak je pochopitelné, proč jsme tak očividně mácháni v bahně a hnoji.
Čemu věříte ohledně nastavení budoucího světa  záleží  mimo jiné   i  na tom, jestli jste propadli absolutně pesimistickému vidění světa  z  temné  části alternativy,  které si libuje v takzvaném „fear pornu“  ve stylu „ jste jen tupé maso, goyim, nemáte  proti ještěrům  žádnou  šanci ,  bojte se a propadejte bezmocnému vzteku a depresi – nakonec  všichni   zdechnete ! “  –   v tom případě určitě v ěříte, že  Globální Parazit přinese za pomoci  Čín y  nejpříšernější totalitu ve známé historii.  Pokud ale na budoucnost  koukáte optimističtěji  (a  podle mě i o něco  realističtěji)  a vnímáte  třeba  snahu uskupení BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, JAR) o vytvoření spravedlivějšího multipolárního světa jako víceméně upřímnou vzpouru proti americkému hegemonovi i proti Globálními Parazitovi,  tak ta vize budoucího světa vypadá o dost jinak – globální mafie zůstane  do určité míry v kleštích mezi Východem a Západem, kde ho obě strany  na čas přestanou  poslouchat.  Lidstvo tak dostane pár dekád na to trochu si vydechnout a nasbírat síly na chvíli, kdy přijde další pokus Globálního Parazita o totální převzetí moci nad světem. Protože parazit svoji snahu nikdy nevzdá – nemůže, protože bez hostitele umírá.
Čas ukáže,  kterou větví vývoje se lidstvo vydá,  já sama nebudu dělat unáhlené soudy.  J ako každý rozumný člověk pojedu dál podle nadčasového moudra: „ Doufej v lepší, připravuj se na horší. “
Cíle Globálního Parazita jsou ale pořád stejné, ať už se k jejich prosazování snaží používat jakoukoli zemi…
Einstein by dnes také patřil mezi nevzdělané dezoláty a chcimírky.
 
Oligopolem a monopolem k vysněnému cíli
Odvěkým cílem Globálního Parazita je totální dominance nad celou planetou. Při jeho aktuálním pokusu je to snaha o zavedení  techno-feudalismu  či neo-feudalismu, který vytvoří „digitální gulag“. Má jít o takové nastavení společnosti, kde by veškeré světové dění ovládala jen hrstka nevolených elitářů, kteří by měli zároveň vlastnit veškerou půdu, nemovitosti i firmy. 95% populace má být za pomoci moderních technologií uvězněno v digitálním otroctví a pod totální kontrolou („total control“) – vše by mělo být pomocí sociálního kreditu, jehož pravidla se budou neustále měnit, podle aktuálních potřeb vládnoucích psychopatických ještěrů.
Mezistupněm k vytouženému techno-feudalismu je současný  korporátní fašismus , tedy zparchantělý „ crony capitalism “ (korupční kapitalismus) – ten díky korupčnímu propojení státní a korporátní moci umožňuje růst monopolů a decimaci jakékoli možnosti zdravé konkurence a podnikatelské svobody.  Aktuálně tedy nežijeme ani v kapitalismu, ani v socialismu, ani v komunismu,  ani v klasické demokracii,  ale v   nadnárodním  korpo rátním  fašismu , který se má po Velkém Resetu změnit v techno-feudalismus s jedinou světovou vládou.
Pro jasné důkazy toho, že žijeme v korporátním fašismu, není třeba chodit daleko, máme je všude kolem sebe. Stačí se podívat, jakým způsobem postupně požírají veškerý potravinářský průmysl firmy  Mondelez  /  Nestlé . Zemědělstvím jako rakovina prorůstá jedovatá firma Monsanto (nyní vlastněná ještě větším žralokem  Bayer ). IT sektor ovládla monopolními praktikami hrstka kalifornských společností ( Alphabet  / Google,  Meta  / Facebook…). Zábavní průmysl proměnil v ideologický cirkus  Disney  a Netflix. Evropské automobilky jsou pohlcovány Hitlerovým miláčkem  Volkswagenem  atd. I v naší malé zemi už těmto nadnárodním molochům patří obrovská část majetků a společností, které přitom ve skutečnosti vybudovaly šikovné československé ruce a mozky. A ti českoslovenští šikulové, kteří kvůli záměrně pokřiveným mezinárodním vztahům neutekli za kopečky, tu samozřejmě dál jsou a pracují…ale plody jejich práce teď z velké části požírá někdo jiný, rozhodně ne Češi a Slováci (nebo obecně Slované).
A pozor, v aktuálním nastavení systému opravdu nejde o růst nejschopnějšího v rámci jakéhosi spravedlivého volného trhu! Ta hra je od začátku naprosto cinknutá! Třeba  Google/Alphabet  nebo  Facebook/Meta  má od začátku obrovské výhody oproti ostatním, a to díky spolupráci s americkými tajnými službami a Hlubokým Státem („Deep State“). Firmy Globálního Parazita dostávají přednostně obludné státní zakázky, jsou protlačovány všemožnými státními strukturami, dostávají bezúročné půjčky a dotace, jsou přivírány oči nad jejich monopolními praktikami a nad jejich neskutečným krácením daní v daňových rájích, bagatelizují se jejich zločiny atd. Když je na ně přeci jen uvalen nějaký postih, je to jen na oko a s malou pokutičkou – mega-korporaci to ve skutečnosti nijak zvlášť neuškodí. Antimonopolní úřady jsou dnes už jen bezzubí šašci, stejně jako většina ostatních organizací, které nás měly před zvůlí nadnárodních korporátních kartelů chránit (jako třeba různé ústavy pro kontrolu léčiv nebo organizace na ochranu zdraví a na bránění svobody slova – za plandemie se krásně projevilo, jaká šaškárna to dneska je).
Jak jsme si už řekli, světová mafie Globálního Parazita už dekády pracuje na jediném cíli – na  zavedení technokratického otrokářství skrz moderní finanční a informační systémy . Na cestě k cíli jim mají pomoci hlavně nadnárodní společenství jako  Světová Zdravotnická Organizace  (WHO),  Světové Ekonomické Fóru  (WEF),  Organizace Spojených Národů  (OSN / UN),  Evropská Uhnije  (EU),  Mezinárodní Měnový Fond  (IMF),  Světová Banka  i většina bank národních,  Federální rezervní fond  (Fed), dále monstrózně velké investiční společnosti jako je  Blackrock ,  Vanguard ,  State Street   Corporation  a řada dalších organizací, které už disponují větším bohatstvím, než většina států! Všechny byly buď postupně infiltrovány loutkami nebo ovládnuty pomocí ze vzduchu vyčarovaných peněz. Případně už byly dokonce rovnou vytvořeny jako nástroj globální mafie na nasouvání globálního otrokářství.
Cíle Globálního Parazita
Jaké konkrétní cíle tedy nadnárodní mafie má? Dnes už máme výhodu, že celý proces zašel tak daleko, že nám globalisté svoje cíle říkají sami, veřejně a se samolibými úšklebky. Samozřejmě to dělají jen skrz svoje loutky, protože stále platí, že hlavní vedení zůstává jako každý správný parazit nenápadné! Z jejich projevů a chování tedy není tak složité dát dohromady konkrétní agendu, která má být zakončena nasunutím jediné světové vlády a totální kontrolou celého lidstva.
Viz jejich známé heslo: „ Nebude nic vlastnit a budete šťastní. “, což v překladu do lidské řeči znamená: „ Všechno budeme vlastnit my a vy budete  našimi  nešťastnými otroky. “.
Jaké rozkošné cíle si pro nás Globální Parazit vytyčil a prezentuje nám je skrz svoje frontmany jako je Klaus Schwab nebo Bill Gates jako něco nesmírně pozitivního (což jim trochu hatí to, že jejich mluvčí často vypadají a mluví jak super-padouši ze staré bondovky)?

Zrušení většiny osobního vlastnictví  – dokonce i vaše oblečení bude pronajaté (vše bude vlastnit a ovládat hrstka Globálních Parazitů (GP), ale bude to šikovně  zašumováno tak, aby nebylo poznat, že všechny nitky vedou jen k několika rodinám;  iluz e  vlastnictví  zůstane   jen  mal é  část i  populace, kolem 5-10%, která bude  zastrašovat rebely a bude agresivně udržovat otrokářský  systém v chodu) .
Úplné z rušení anonymní hotovosti a používání centrálně kontrolované digitální měny CBDC  ( VŠECHNY  vaše nákupy  budou  v databázi GP,  pěkně položku po položce;  “vaše” peníze  budou mít  omezenou platnost a  budou se smět  používat jen na  nákupy vybraného zboží a služeb ;  vše budou ovlivňovat nesmysly jako „uhlíkový kredit“  a  „sociální skóre“ s obskurními a neustále se měnícími pravidly fungování ).
Digitální ID , na kterém budete mít kreditku, občanku, pas, kompletní zdravotní údaje včetně stavu nejnovější “vakcinace”, soupis povoleného majetku atd. – prostě veškeré a i velmi osobní informace  (všechny vaše údaje  budou  okamžitě přístupné jakémukoli úředníkovi;  lusknutím prstů půjde zrušit jakékoli vaše právo, včetně schopnosti platit třeba za cestu autobusem nebo za nákup potravin ).
Sociální kredit  – veškeré vaše chování bude neustále kontrolováno a hodnoceno pomocí bodovacího systému, a to ještě úporněji než v Číně  (pravidla  budou nastavovat   poskoci  GP – za cokoli, co se jim nebude líbit, můžete okamžitě ztratit body ze “sociálního skóre” a tím i část lidských práv a  digitálních  peněz).
Nepodmíněný příjem pro všechny  – každý bude dostávat trochu peněz “jen tak”, úplně zadarminko!  (je to  samozřejmě  past –  tento  příjem může být kdykoli omezen či zrušen, podle  vašeho  sociálního kreditu;  řeknete něco „nesprávného“ → sníží vám sociální  kredit  → omezí se vám nepodmíněný příjem → nekoupíte si ani housku )
15-ti minutová města , která budete smět opustit jen na povolenku  (podle vašeho sociálního  kreditu ).
Vstup do přírody jen na povolenku   (vše mimo 15-ti minutová města bude “rezervace”  s luxusními rezidencemi ,  volně  přís tupn á  jen pro GP a jeho poskoky  a případně za odměnu při dostatečně vysokém sociálním kreditu ).
De facto z ákaz  osobních  aut omobilů   krom drahých a na dálku kontrolovatelných elektrovozítek  (většina vozítek bude  pronajímána  jako Uber,  ale i když budete nějaké jakoby vlastnit,  půjde  z centrály  kdykoli na dálku vypnout,  samozřejmě s odkazem na  „ zvýšení bezpečnosti “) .
Vše  budou řídit  nevolené nadnárodní spolky jako WHO, WEF  a bohužel i  OSN   (volby už prakticky  nebudou mít  žádný vliv na nic  a jelikož budou plně digitální a korespondenční, tak budou stejně nekontrolovatelné a lehce manipulovatelné;  není nutné dodávat, že WHO, WEF, OSN apod. jsou  už nyní  pod přímou kontrolou Globálního Parazita )
Postupná depopulace planety na 500 miliónů až 1 miliardu lidí   (především pomocí “vakcín” a  různých způsobů omezování schopnosti reprodukce  + povolenky na děti podle sociálního kreditu  a možná dokonce i povinné eutanazie „starých a nepotřebných“ lidí )
O mezení  svobodného  pěstování jídla a násun hmyzích a GMO sraček  – samozřejmě jen pro běžnou populaci, GP a jeho poskoci si budou do rypáků dál cpát cokoli je napadne, a to v bio kvalitě  ( ale  pokud budete zlobit vy, tak si ani nenakoupíte jídlo – platit půjde jen  za pomoci  digitální ho  ID a ten bude pod plnou kontrolou GP)
T otální indoktrinace dětí –  běžné školy jsou už i nyní díky neziskovkám a indoktrinovaným učitelům podobné převýchovným lágrům, ale půjde se ještě dál  (GP a vybraní poskoci samozřejmě budou dál dostávat normální a užitečné vzdělání, všichni ostatní mají být „specialisté bez jakéhokoli všeobecného přehledu“)


Jednotná světová vláda  – hlavní a finální cíl je Nový Světový Řád ( všechny reálné rozhodovací procesy po celé planetě  už  bude řídit  hrstka psychopatů,  bez těch trapných obstrukcí z národních států  – rodi n né klany Globálního Parazita )

A tady to máte stručněji na obrázku, pokud byste chtěli jednoduše šířit tu radostnou vizi budoucnosti, kterou pro nás naplánovali elitářští psychopaté.

Podle někoho by do plánu mělo patřit i dlouho plánované očipování populace, jenže sledovací „čipy“ už si vlastně u sebe nosíme sami a dobrovolně v podobně „chytrých“ telefonů. Takže do zavedení technologií jako Neuralink, který se zavádí přímo do mozku, máme ještě dost času. Zrovna v tomhle nespěchají – my jsme se v podstatě očipovali sami. A spousta lidí se dokonce svým „čipem otroka“ v podobě covidového vakcinačního pasu v mobilu dokonce ještě chlubila jako nějakým privilegiem… Tak hodně jsou zblbnutí, ba přímo zhypnotizovaní.
Jak je vlastně možné, že se Globálnímu Parazitovi daří až strašidelně účinně ovlivňovat myšlení podstatné části populace (minimálně 65%) a měnit je na biorobůtky, kteří jsou schopní na povel z televize či telefonu ubližovat nejen sami sobě, ale dokonce i svým vlastním dětem? Na to se podíváme v dalším díle…


bornova.pub



The post Co se to sakra děje aneb techno-feudalismus a globální mafie (část 2.) first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden