Philadelphia: Zloděj šel krást do obchodu, člena ochranky, který ho zastavil, ubodal k smrti (video)
RSS

Philadelphia: Zloděj šel krást do obchodu, člena ochranky, který ho zastavil, ubodal k smrti (video)


V mnoha amerických městech je v dnešní době možné krást a rabovat bez hrozby trestu, byť třeba jen podmíněného.
Díky patřičně upraveným zákonům a Sorosem dosazeným prokurátorům si tak už mnozí místní recidivisté zvykli nakupovat výhradně „za pět prstů“ s vědomím, že nebudou potrestáni.
Jen zřídka se stává, že by byli při krádežích zastaveni ochrankou, která se většinou dívá jinam, pokud je vůbec v daném obchodě přítomna.
Na loajalitu ochranky se spoléhal recidivista, který se jako obvykle vydal na své tradiční loupežné výpravy, jenže tentokrát narazil a byl ochrankou vyveden.
Zloděj se záhy rozhodl, že taková potupa ochrance nesmí projít…
Objevilo se nové video, na kterém je zachycen člen ochranky Macy’s, který byl ve Philadelphii ubodán k smrti recidivistou.
Ochranka Macy’s zadržela třicetiletého Tyrona Garcella Tunnella, který se v pondělí ráno pokusil krást v obchodě v centru města.
Tunnell byl propuštěn ochrankou. O několik minut později se vrátil a ubodal jednoho z členů ochranky. Další člen ochranky, který přiskočil na pomoc svému kolegovi, utrpěl bodné rány v obličeji a na ruce.



„Podle soudních dokumentů byl Tunnell zatčen více než tucetkrát za krádeže v maloobchodě, loupeže a drogové delikty v celém regionu, včetně okresů Philadelphia a Bucks, Delaware a Montgomery,“  uvedla  WPVI.
Vždy byl ovšem – jak je nyní zvykem – ihned propuštěn. Tentokrát ho však již protekční prokurátor nepropustil, vraždy přece jen nejsou jinak běžně tolerovaná  zlodějina.
Krajně levicový Sorosem podporovaný okresní prokurátor ve Filadelfii Larry Krasner  v úterý oznámil  obvinění proti Tunnellovi.
„Tunnell byl obviněn z vraždy, pokusu o vraždu a dalších souvisejících obvinění za svou roli ve smrtelném pobodání,“  uvedla  CBS News.
Ubodání člena ochranky se podařilo natočit:

Philadelphia – *GRAPHIC CONTENT*
NEW VIDEO surfaces of Philly Macy’s stabbing murder where a 27 year old loss prevention officer was stabbed to death by repeat offender Tyrone Garcell Tunnell
Philly DAO charged Tunnell with murder after they say he attempted items from the… pic.twitter.com/OhS0bqbqB7
— PhillyCrimeUpdate (@PhillyCrimeUpd) December 6, 2023


Oběť byla identifikována jako Eric Harrison, 27 let.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Philadelphia: Zloděj šel krást do obchodu, člena ochranky, který ho zastavil, ubodal k smrti (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden