„Dobydeme Paříž a Řím, chalífát se blíží, my budeme vládnout!“ (video)
RSS

„Dobydeme Paříž a Řím, chalífát se blíží, my budeme vládnout!“ (video)


V současné době na sociálních sítích opět koluje video, které má zřejmě připomenout nejen džihádistům, ale také bezvěrcům, kteří žijí z pohledu islámu na „území války,“ že se již brzy tato území stanou chalífátem.
Muslimové slaví v ulicích každý teroristický útok na káfiry, zatímco hloupí káfiři se klaní muslimům a vyjadřují jim svoji neutuchající podporu.
Stále se hovoří o stěhování možná až milionu Palestinců do Evropy. Mají přibýt k dalším milionům jiných muslimů, kteří již v Evropě jsou nebo se vydali na cestu, případně se na ni chystají.
Evropané dělají maximum pro to, aby umožnili rychlé nastolení chalífátu, což je něco, co dobyvačný islám za staletí zaznamenával jen málokdy. Většina dobytých národů se alespoň pokusila bránit.
To Evropa ještě otevírá hranice, aby bylo proniknutí Alláhových vojáků na náš kontinent o to jednodušší.
Kazatel Nidhal Siam na videu z 30.10.2020 ukazuje, jaké hodnoty konkrétně reprezentuje islám, který bez jakéhokoli odporu již roky proniká do Evropy.
V níže odkazovaném videu z X (dříve Twitter) vyzývá k dobytí západních hlavních měst, která budou údajně následovat záhy po zničení Izraele.
„Džihádem ničíme vaši čest.“ – je slyšet ve videu. „Macrone, ty podčlověče, zítra dobydeme Paříž, dobydeme Řím. Chalífát přichází. Budeme vám vládnout“
Muslimové říkají, že Macron by měl vědět, kde je jeho místo.
Ve skutečnosti má Francie obrovskou mohamedánskou populaci díky své liberální imigrační politice a koloniální minulosti. Itálie na tom není o mnoho lépe. v letošním roce zaznamenává rekordní invazi.
Projev je k dispozici také na YouTube. Této události se hlasitě účastní tisíce Palestinců, kterých by údajně mohl brzy přijít jen do Evropy možná až milion.

Palestinian scholar Nidhal Siam in France:
“We will conquer Paris , we will conquer Rome . The Caliphate is coming. We will rule over you.”
Israel is just the beginning. LISTEN TO THEM, to know all about their intentions. #TheWestlsNext pic.twitter.com/h4VGX7xkBW
— Dr. Eli David (@DrEliDavid) December 4, 2023


Tento projev vyzývá k násilí proti lidem jiného vyznání – dokud nebude celý svět podroben. Nenávist se nezastaví dokonce ani před muslimskými spoluobčany, zavražděni mají být i zrádci, kolaboranti a ti, kteří správně nevěří (tedy odpadlíci).
V roce 2017 „palestinský“ duchovní kázal , že Alláh pomůže vyvraždit Američany a Evropany. Toto prohlášení přednesl  v mešitě Al-Aksá – údajné islámské svatyni na Chrámové hoře v Jeruzalémě, o níž se však v Koránu nikde nepíše.
12. ledna 2022 kázal Nidhal Siam, že je nezbytné úplné zničení hinduistů. Al Memri TV tento projev ukázala. Palestinský kazatel vyzývá k nenávisti, vraždám a zabití hinduistů. Jeho novým nepřítelem byli v tuto chvíli „špinaví hinduisté uctívající krávy.“ I tentokrát vyzval ke svaté válce, džihádu.
A aktuálně skutečně probíhá v Indii k džihád mečem, který se nese ve znamení každodenních útoků či únosů hinduistek v oblastech, kde žije hodně muslimů. Nicméně Indové se – na rozdíl od Evropanů – velmi aktivně brání.

Nevěřící se střídají ve vedení této války proti muslimům. Nejprve to byla Amerika se svou agresí proti Iráku a Afghánistánu, poté přišlo Švédsko s únosy muslimských dětí. Francie zaútočila jednou, Rusové zaútočili několikrát, pak je tu Čína se svými zločiny a nyní hinduističtí uctívači krav, kteří ničili mešity, zabíjeli muslimy a ničili jejich vesnice. Nyní pomlouvají Pána lidstva, mír s ním.
Projev Nidhala Siama, dokumentovaný Memri.tv

Muslimové jsou tímto způsobem rok co rok podněcováni a vysíláni do „svaté války.“ Ta právě probíhá, když vidíme, jak hordy muslimů vnikají do Evropy, aniž by jim někdo bránil. 
Naopak, po příchodu jsou patřičně přivítáni a opečováváni za peníze těch lidí, které se chystají vyhladit.
Nenávistná kázání jako ta, která pronesl Nidhal Siam, by měla být chápána jako přímé podněty k džihádu mečem, který Evropu dřív či později potká…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek „Dobydeme Paříž a Řím, chalífát se blíží, my budeme vládnout!“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden