Podpreseda na kontrolu činnosti SIS – lekár Kotlár (TV Slovan) sa nebezpečne vyhrážal novinárom a aktivistom, ktorí ho budú kritizovať
RSS

Podpreseda na kontrolu činnosti SIS – lekár Kotlár (TV Slovan) sa nebezpečne vyhrážal novinárom a aktivistom, ktorí ho budú kritizovať


Peter Kotlár, lekár, ortopéd sa dostal do výboru na kontrolu činnosti SIS. Človek, ktorý šírí dezinformácie bude mať prístup k najcitlivejšim informáciam. Tento človek sa vyhráža autorom článku o ňom (všetko verejne dohľadateľné fakty), že dostaneme po papuli. Nevedomosť a hlúposť nie je ospravedlnenie a verejne činná osoba Kotlár nemá ani najmenšie právo na úplne súkromie obzvlášť ak jeho súkromie môže uškodiť Slovensku alebo Slovákom.
Je nepochopiteľné ako osoba na takejto pozícií – podpredseda výboru pre kontrolu SIS sa vyráža novinárom a aktivistom, že dostanu po papuli. Len za to, že daju do google jeho meno a priezvisko a spoja všetky verejne dostupné informácie do jedného článku. Toto je bojovník za pravdu? Bojovník za ľudí na alternatíve? Človek, ktorý počas COVID-19 len pekne rozprával (nevieme o ničom, čo urobil reálne pre ľudi) a popritom zbieral ešte peniaze od ľudí, čo sledujú TV Slovan (pričom jeho fimy vykazujú obrovské zisky a vedie luxusný život, podobne ako aj Martinka Šimkovičová).

document.createElement('video');
http://www.inenoviny.sk/wp-content/uploads/2023/12/simplescreenrecorder-2023-12-06_15.36.23.mp4

Počkáme si, či orgánny činné v trestnom konani sa týmto budú zaoberať a či bude odvolaný zo svojej funkcie. Ak nie upozorníme konkretné orgány a takýto človek nemôže zastávať takúto funkciu.

Je nepochopiteľné, prečo lekár Kotlár nie je v zdravotníckom výbore, ale vo výbore na kontrolu SIS.
Pôsobenie jeho rodiny v pofidernej nadnárodnej a protinárodnej organizácii Rotary club môže byť veľkým nebezpečenstvom pre Slovensko a aj mnohých Slovákov. Kotlár bude mať prístup k cítlivym informáciam a za zatvorenými dverami si ich môže vymieňať s inými členmi lobistickej skupiny Rotary club.
zdroj: https://t.me/televiziaslovan/523
Korčok a Rotary club: https://www.inenoviny.sk/agent-ivan-korcok-je-clen-slobodomurarskej-odnoze-rotary-club/


Kotlár ty sa vyhrážaj ľuďom v Rotary clube, ktorí škodia Slovákom a nie nám. My si budeme písať o čom chceme a kedy chcem, obzvlášť ak aj na teba a tvoju výplatu sa skladáme.
Viac tu: https://www.inenoviny.sk/peter-kotlar-byva-v-najbohatsej-stvri-martina-podobne-ako-lucansky-hrnciar https://www.inenoviny.sk/kto-je-peter-kotlar/ https://www.inenoviny.sk/heredos-dokazal-klamstva-kotlara-tarabu-a-simkovicovej-o-who-su-tak-hlupi-alebo-dobre-plateni/ https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-o-kotlarovi-krikluni-z-alternativy-prevracaju-kabaty-a-postupne-ukazuju-svoju-pravu-tvar/



Nejčtenější za týden