Číňané ve velkém bourají mešity, některé přestavují v čínském stylu
RSS

Číňané ve velkém bourají mešity, některé přestavují v čínském stylu


Možná jste zaznamenali opakované kvičení mainstreamových médií ve směru k Číně, která již roky likviduje mešity – a v poslední době dokonce víc než kdy předtím.
Mešity jsou v některých případech zbourány, jinde jsou pouze přestavěny tak, aby byly v čínském stylu, tedy žádné kupole, minarety či půlměsíce.
Muslimů je v čínské populaci celkem 3,5%, přičemž jde o jednu z mála skupin, které měly v minulosti výjimku z politiky jednoho dítěte. V době, kdy tedy mohly mít rodiny etnických Číňanů (s výjimkou některých venkovských populací) pouze jedno dítě, u muslimů – tedy Ujgurů – toto omezení neexistovalo.
Zatímco o útisku Ujgurů se u nás píše neustále, o jejich útocích na čínské obyvatelstvo se prakticky nic nedozvíte. Přitom k útokům dochází poměrně často, přičemž potrestán je často nejen útočník, ale i celá jeho rodina, která pak končí v převýchovných táborech.
Je to například asi rok, co v Číně zaznamenali útoky injekční stříkačkou s neznámou látkou, které se v té době objevovaly také v některých evropských zemích.
Aby Čína zamezila rozpínání islámu, likviduje jeho atributy. A to tak, že bourá mešity, případně je přestavuje.
V rámci probíhajícího projektu „počínštění“ islámu v Číně byla například zcela přestavěna velká mešita, z jejíhož vzhledu byly odstraněny všechny známky islámu.
Mešita Nanguan v Jin-čchuanu, hlavním městě autonomní oblasti Ning-sia Chuej, je největší mešitou v provincii. Nyní však vůbec nevypadá jako mešita, protože velká budova byla vládou zcela změněna:

Mešity s madrasami (školami koránu) nejsou pouze modlitebními místy, čehož si je vědom každý znalec islámu.
V Číně jsou proto právem považovány za velitelské struktury pro frakce a separatisty, soukromé soudy ve stylu mafie a semeniště teroristů… Jsou to posvátné texty mohamedánů a jejich exegetů, které jasně říkají k čemu slouží.
S mrazivým cynismem, který kontrastuje s obvyklou takíjou, která má za cíl zblbnout nevěřící, pak vykřikují cosi o islamofobii.
Pro Číňany se  kultura jejich předků  promítá do pagod, paláců a sídel, respektujících rovnováhu s přírodou, střízlivost a diskrétnost. Na základě principů taoismu a buddhismu, které přežily Maovu revoluci, vyjadřují vytříbený vkus, filozofickou krásu a racionální myšlení.
Každopádně kupole, minarety a arabesky na fasádách mešit nemají v Číně místo!  Podle satelitních údajů zkontrolovaných s obvyklým fňukáním různých lidskoprávních organizací bylo za 5 let zničeno 18 000 mešit v arabsko-muslimském stylu.
Na místě zbořené mešity ve městě Atuš v provincii Sin-ťiang v severozápadní Číně byly postaveny veřejné záchody. Některé mešity byly zbourány a srovnány se zemí, jiné byly přestavěny a dále využívány jako mešity, případně byly využity k jiným účelům.
Symboly kontroly nad dobytým územím, nejimpozantnější budovy, jsou prioritními cíli islámu. Jako mešita Doudian poblíž Pekingu. Jedna z největších v severní Číně, jejíž mohutné kopule a agresivní minarety byly zbourány.
Co se týče malých provinčních mešit, seznamují se s buldozerem podobně jako v Indii. Politika tvrdosti, která přinesla  Narendrovi Modimu volební triumf … Celý nemuslimský svět odmítá džihádisty. Kromě Evropanů.
V  Sin-ťiangu, území, kde žije nejvíc muslimů, tamních 25 milionů Ujgurů tvrdilo, že uvalí svůj zákon šaría na miliardu a půl Číňanů. Tím, že „označili své území“ 25 000 mešitami, z nichž 15 000 s typickými kupolemi a minarety stále stojí.
Číňané jsou připoutaní ke své kultuře a hrdí na svou minulost, na rozdíl od zbabělých pomatených Evropanů…
Neutralita, které se mohamedáni v oficiálně sekulární zemi těšili, skončila před 20 lety, když tito dobří apoštolové vyjádřili svou lásku a toleranci prostřednictvím  násobení útoků, jeden ohavnější než druhý.
Stylová záležitost
Islámští kolaboranti z Evropy kvíleli jako vykastrovaná prasátka, když objevili „skandál“ mešit v Číně… Na druhou stranu kostely poničené nebo spálené, sochy svatých poničené, betlémy pohozené na skládce, vyhořelá katedrála ve Francii… nezájem.
Ale mešita upravená tak, aby zapadala do místního stylu, je údajně zločinem proti lidskosti.
Architektonické proměny zaměřené na sladění náboženských staveb s čínskou kulturou se rozprostírají na celém území. Je zřejmé, že nejvíce cílené oblasti jsou ty, kde je soustředěno největší množství mohamedánů. 
Satelitní pozorování ukazují, že v  Ningxia , ve středu země, bylo vymýceno více než 90 % mešit s islámskou architekturou. V přilehlém  Gansu  80 % zmizelo z krajiny. 
„Jsme tady doma a doma si děláme, co chceme,“  říkají Číňané.
U mešit, které zůstávají otevřené poté, co ztratily svůj provokativní vzhled, kontrolují příchody a odchody věřících různé sledovací systémy. Kamery, drony, neohlášené policejní razie. Nepřipadá v úvahu nechat salafistické kazatele nabádat k džihádu, což je v Evropě zcela běžné.
Přirozeně se odmítají povolení ke stavbě nových mešit… Někdy se místo bourání mešit najde nové využití. V těch největších se nacházejí administrativní budovy či ambulance, případně jsou přestavěny na malá obchodní centra.
V případě těch, které mají kolem sebe pozemky, si mohou udělat parkoviště.
Forma čínského humoru? Zatímco k modlitbě jste si museli vyzout boty, ve vesnici Huang Niwan ležící v autonomní prefektuře Linxia Hui, byla mešita přeměněna na dílnu na výrobu obuvi.
Místní muslimský fanatik, který z toho byl nešťastný, se oháněl nožem. Policista ho střelil do hlavy. A předložili účet za projektil jeho rodině. Konec povstání.
Mezi rekruty čínské policie, vybavenými povolením zabíjet, jsou militantní odpadlíci, kteří unikli z otroctví a vyřizují si staré účty. Za ně a za jejich sestry, které ještě nebyly osvobozeny.
Brzy již také Francouzi uvidí v práci tyto speciální policejní síly, které se Xi rozhodl poslat do Paříže, aby chránily jeho krajany během olympijských her. Nezbytnost, protože odpadkové město má mezinárodní reputaci soupeřící s hrdlořezy z Kábulu.
Deislamizace čínské společnosti
Číňané přísně uplatňují princip náboženské svobody, který je uveden v jejich ústavě. Každý může svobodně vyznávat náboženství podle svého výběru, ale v soukromí. Jakýkoli zdánlivý veřejný projev víry je zavrženíhodný a potlačovaný.
V Číně tak neuvidíte dnes v západoevropských zemích běžný obrázek ulic plných vystrčených zadků muslimů při jejich provokativních modlitbách, které dávají najevo, že si území přebírají.
Místní úřady z Ningxia v roce 2019 požadovaly, aby restaurace a řezníci odstranili arabská písmena zmiňující štítek „halal“ z jejich výkladů. A úřad poslal do pracovních táborů imámy, kteří pokračovali v udělování tohoto zakázaného osvědčení.
Byly zveřejněny další směrnice, které zakazují bezplatné rozšiřování koránů ve školách nebo návštěvy organizované pro děti v mešitách… Pokud jde o ženy, mohou se doma zahalovat, jak chtějí. Jsou-li zahalené venku, jsou zatčeny policií, dostávají tresty odnětí svobody, které se zhoršují v případě opakovaných deliktů.
Imám, který je realističtější než jeho souvěrci, v rozhovoru s islámským francouzským novinářem přiznal, že nejlepší způsob, jak žít v míru, je neupozorňovat na sebe.
Obává se však, že jeho stádo se vzdálí náboženství, pokud bude chodit do mešity méně často. Nádherné nevědomé přiznání, že kdyby byli lobotomizovaní lidé osvobozeni od sevření kazatelů jednoduchých myslí, mohli by objevit svobodu myšlení. Ke škodě jejich sekty, která by se rozpadla.
Číňané začali přepisovat Korán a vyčistili ho od jeho nejagresivnějších súr
Místo zákazu „Mein kampf“ mohamedánů z něj udělali knihu filozofických aforismů, bylinné medicíny, kuchařských receptů, pojednání o péči o děti a sexuologických rad.
Zdá se, že Si Ťin-pching osobně dohlíží na přepisování a je mu pravidelně předkládána zpráva o plánovaných změnách. To svědčí o důležitosti, kterou přikládá vymýcení této sekty, z níž nestačí omezit ty nejzjevnější archaické projevy, aby se fanatici vrátili na cestu rozumu.
Většina mohamedánů, kteří rozumí pouze jazyku síly, se konečně uklidnila. Ti, kdo jsou čínské národnosti, vědí, že policie, armáda a soudy je neminou, pokud poruší vládní nařízení.
A ti mimo, kteří navázali ekonomické a diplomatické styky s Pekingem, jako je Indonésie, Malajsie a státy Perského zálivu, se jednoduše dívají jinam a dělají, jako kdyby žádní Ujgurové nebyli. Byznys je přece jen nakonec důležitější (viz video níže)…





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 4.8 ]







Článek Číňané ve velkém bourají mešity, některé přestavují v čínském stylu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden