Od „udajnych“ vulgarismu k přerostlemu děcku
RSS

Od „udajnych“ vulgarismu k přerostlemu děcku



LADISLAV VĚTVIČKA


Tuž od tych slavnych dnu, kdy odboraři a učitele vyšli do ulic a zahajili protestni nicnerobeni, uplynul přesně tyden.

 





Už to připada jak měsic, co? To je tym, že se od te doby nic zvlaštniho nestalo. A ani stat nemohlo. Všecky podobne akce maju za cil enem to, aby se trochu upustil ventyl v papiňaku a lidi měli pocit, že jejich naštvanost směřuje k jakesik změně.
Nesměřuje. Jak vidite, vlada si z nich robi enem srandu.
Jinak by nemohl premier odjet kajsik do chlivka za prasatama a jedine, čeho si všimnul je to, že na jakemsi transparentu bylo napsane, „Ať už konečně ide do prdele.“ Pravděpodobně cosik takeho v životě neviděl a neslyšel, jinak by nemohl reagovat slovama „… celou akci provázely vulgarismy a hesla proti vládě a mnozi se za ně styděli.“
Synku synku. Kdyby ses někdy zastavil u nas v Jedove chyši , to bys slyšel mnohem horši slova na svoju adresu a to by ses asi deprem styděl. Ale to ty se bojiš. Tak se schovej v te svoji multkulturni bublině, bo až raz konečně mlčici většině dojde, do jakeho pruseru to tvoje vlada vede, tak budeš dobry ukryt potřebovat.
No a jinak se kromě teho, že ve sto rokach umřel německy Žid Heinz Alfred Kissinger, nestalo vubec nic. Možete si o tym chlopovi myslet, co chcete, ale nemožete popřit, že tento dělnik „noveho světoveho řadu“ dokazal dosahnut mnoha svojich cilu, ať už byly chvalyhodne, anebo špinave. Každopadně to byl schopny synek a zasluži si ocenit přinejmenšim tuto jeho vlastnost.
Když ho srovnate s paňacama typu našeho aktualniho minystra zahraniči, kery jak male umanute děcko odešel ze salu v OSN, kde se přitem mohl od stareho Lavrova aspoň trochu poučit cosik o uměni dyplomacie, tak by člověk brečel, kaj zme to dopracovali.
To mate za to, že ste blbě volili.




 
Deník TO

The post Od „udajnych“ vulgarismu k přerostlemu děcku first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden