Miro Heredoš: Kotlár prestaň si vymýšľať a klamať verejnosť
RSS

Miro Heredoš: Kotlár prestaň si vymýšľať a klamať verejnosť


®️ VEREJNÁ VÝZVA PETROVI KOTLÁROVI
Verejne ťa vyzývam Peter Kotlár, aby si prestal verejnosť zavádzať takýmito fotkami s Rajchlom, predsedom PRO – to je falošná a riadená opozícia v ČR, takto si v SR neprajeme ísť.

Dehonestuješ tak pozíciu poslanca NR SR.
Prosím konaj v úplne inej veci a požiadaj, aby si ako doktor (ortopéd) nesedel vo Výbore pre kontrolu SIS, ale sedel si ako doktor vo Výbore pre zdravotníctvo v NR SR.
To urob namiesto týchto fotiek ako prvé, v prospech občanov (ak ti oň ide).
Tak isto prosím nezávadzaj verejnosť nejakými informáciami o tom, že ideš zriaďovať nejaký “Výbor pre záležitosť manažovania Covidu bývalou vládou”, keď sedíš v úplne inom výbore.
Vyzývam ťa, aby si prestal fabulovať verejnosť – rovnako ako si to robil s článkami MZP a dátumom konca novembra 2023 pre zaslanie odporu do WHO – že takýto výbor zriadiš ako podpredseda NKÚ.
Nie, NKÚ nemá žiadnu takúto právomoc, ani kompetenciu – je to fabulácia občanom.
Peter Kotlár, prosím začni už hovoriť pravdu občanom!
zdroj: https://t.me/miroheredos/1184
Náš komentár:
Rajchl je podobne ako Kotlár riadená opozícia. Rajchl zarábal aj na prevádzkovaní hazardného portálu, ktorý obral množstvo ľudí o peniaze – bwin.cz.
Rajchl sa pokúsil o podvody s pozemkami. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-rajchl-sliboval-legalni-obchod-pozemky-zabavila-policie-miliony-zmizely-229518
Viac o Kotlárovi: https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-peter-kotlar-je-samoluby-insitny-filozof-s-mesiasskymi-sklonmi/ https://www.inenoviny.sk/rotary-club-je-tajna-slobodomurarska-odnoz-hrajuca-sa-na-charitu/ https://www.inenoviny.sk/peter-kotlar-byva-v-najbohatsej-stvri-martina-podobne-ako-lucansky-hrnciar https://www.inenoviny.sk/kto-je-peter-kotlar/ https://www.inenoviny.sk/heredos-dokazal-klamstva-kotlara-tarabu-a-simkovicovej-o-who-su-tak-hlupi-alebo-dobre-plateni/ https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-o-kotlarovi-krikluni-z-alternativy-prevracaju-kabaty-a-postupne-ukazuju-svoju-pravu-tvar/ https://www.inenoviny.sk/rotary-club-je-tajna-slobodomurarska-odnoz-hrajuca-sa-na-charitu/



Nejčtenější za týden