Kotlár sa posmieval z Heredoša a nazval ho Herodesom
RSS

Kotlár sa posmieval z Heredoša a nazval ho Herodesom



TV SLOVAN
Pokračovanie.
Peter Kotlár – platený z našich daní (konkrétne 480 000 eur aj s asistentom) – mi poslal v náväznosti na moju vyššie uvedenú verejnú výzvu takýto pekný odkaz.
MENO JE NAJVIAC
Peťo, zámerne zhovädil moje meno, že HERODES. Je to úbohé. Píšeš to v náväznosti na inenoviny.sk, ktoré v mene Heredoš videli nejaké historické bludy?
Toto je komunikácia poslanca NR SR? Takto sa správaš?
KLAMSTVÁ
Verejne nás klameš, spolčuješ sa z pofidérnymi osobami z ČR ako Rajchl, a hráš hru na SIS.
Klameš s WHO. Klamal si verejne aj s lehotami. To ty si tá “alternatíva” pre Slovensko? Vy v SNS?
Ok, rešpekt, pán poslanec A najsmutnejšie je nasledovné:
Zablokoval si ma na FB profile TV SLOVAN. Áno, ty čo si sa dostal za poslanca ako bojovník za národ a predstaviteľ slobodného média, predstaviteľ pravdy a diskusie.
Peter Kotlár na TV SLOVAN zablokoval Mira Heredoša, pretože na neho tak zatlačil verejne, že mu padla maska!
Peťo, maska padla. Miro Heredoš ti ju dal dole!
Občania, sledujte.
zdroj: https://t.me/miroheredos/1185
Viac tu: https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-peter-kotlar-je-samoluby-insitny-filozof-s-mesiasskymi-sklonmi/ https://www.inenoviny.sk/rotary-club-je-tajna-slobodomurarska-odnoz-hrajuca-sa-na-charitu/ https://www.inenoviny.sk/peter-kotlar-byva-v-najbohatsej-stvri-martina-podobne-ako-lucansky-hrnciar https://www.inenoviny.sk/kto-je-peter-kotlar/ https://www.inenoviny.sk/heredos-dokazal-klamstva-kotlara-tarabu-a-simkovicovej-o-who-su-tak-hlupi-alebo-dobre-plateni/ https://www.inenoviny.sk/mudr-pijak-o-kotlarovi-krikluni-z-alternativy-prevracaju-kabaty-a-postupne-ukazuju-svoju-pravu-tvar/ https://www.inenoviny.sk/rotary-club-je-tajna-slobodomurarska-odnoz-hrajuca-sa-na-charitu/



Nejčtenější za týden