Brusel: Při přestřelce muslimských gangů byly postřeleny 4 oběti, včetně asistentky švédského europoslance
RSS

Brusel: Při přestřelce muslimských gangů byly postřeleny 4 oběti, včetně asistentky švédského europoslance


Jistě jste již zaznamenali, že včera došlo v Bruselu k přestřelce. K incidentu došlo ve městě, kde je nejčastějším mužským jménem Mohamed a z jehož čtvrti Molenbeek se rekrutuje nejvíc teroristů v Evropě.
Zdroje již zcela zavrhly verzi teroristického útoku, neboť mělo jít údajně „pouze“ o přestřelku, jakých je v obohacovaných zemích bezpočet. Je až symbolické, že byla zraněna občanka země, která v vykazuje jasné rekordy jak v počtu pouličních přestřelek, tak jejich obětí.
Mainstreamová média samozřejmě ihned zdůrazňují, že nejde o teroristický útok, ale pouze boj mezi gangy, ovšem na ulici plné náhodných kolemjdoucích. A těm je celkem jedno, jestli budou zraněni či zastřeleni při teroristickém útoku nebo přestřelce multikulturních gangů.
Média už ovšem nezmiňují, že tyto přestřelky probíhají takřka výhradně v režii konkurenčních muslimských drogových gangů.
Ty mají v Bruselu skvělý byznys. Jak se před časem ukázalo, tak konzumentů kokainu se mezi velmi dobře placenými úředníky a politiky EU najde spousta.
 

BREAKING:
4 people shot in mass shooting in Brussels.
One of the victims is an assistant of a Swedish MEP.
Unclear whether terror attack or gang warfare. No-one arrested yet. All victims taken to hospital for treatment. pic.twitter.com/qX4DbI3ZSh
— Visegrád 24 (@visegrad24) December 7, 2023


Ve středu večer byla v Bruselu postřelena asistentka poslance Evropského parlamentu, která pracovala pro poslance Evropského parlamentu z Evropské lidové strany.
Mluvčí EPP potvrdil serveru Politico, že žena pracující pro švédského člena skupiny byla zraněna a převezena do nemocnice se zraněními, která ji neohrožují na životě.
Belgická média informovala, že při střelbě, která se odehrála na Avenue de la Toison d’Or, oblíbené nákupní ulici, byli zraněni čtyři lidé.
Nešlo o teroristický útok,  uvedla  místní média.
Švédský europoslanec za EPP  Tomas Tobé v pořadu X řekl : „Jeden z našich zaměstnanců byl zraněn při střelbě v Bruselu. Hrůza. Dotyčná osoba je v současné době v péči, situace není považována za kritickou.
Pachatel (pachatelé) střelby již nebyl přítomen, když dorazila policie. V této fázi byla podle několika policejních zdrojů stopa terorismu vyloučena.
To potvrzuje i starosta Ixelles Christos Doulkeridis, který místo navštívil ve středu večer. „Je to spíš scénář městského gangu,“ říká. V této fázi se stále čeká na sdělení státního zastupitelství o skutkových okolnostech.

Alain Gagnaire, manažer brasserie Couleur Café, která se nachází uvnitř galerie Toison d’Or, vypráví o skutečnostech, které mu sdělilo několik lidí, kteří se přišli uchýlit do jeho podniku bezprostředně po střelbě:
„Doprostřed Avenue de la Toison d’Or přišel muž se střelnou zbraní, Po několika střelbách vypukla panika, v galerii se ukrylo asi dvacet lidí, včetně turistky zraněné na pravé noze. Zavolal jsem policajty a ti houfně přijeli se záchranáři.“
Kamery v nákupním centru podle něj dokázaly scénu natočit, což by mohlo usnadnit vyšetřování.
V případě, že bude toto video (či jakékoli jiné nové informace) k dispozici, bude článek aktualizován…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Brusel: Při přestřelce muslimských gangů byly postřeleny 4 oběti, včetně asistentky švédského europoslance se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden