Evropský vakcinační skandál se kvůli těmto uniklým dokumentům jen zvětšuje
RSS

Evropský vakcinační skandál se kvůli těmto uniklým dokumentům jen zvětšuje


Experimentální genové injekce byly schváleny na základě tvrdého nátlaku zjevně zkorumpované Lejnové, jejíž tajemné SMS s šéfem Pfizeru Bourlou jen potvrzují, že celý schvalovací proces nebyl zrovna „čistý.“
Velmi zajímavý je i fakt, že člověk, který se nad jednáním Lejnové již na samém počátku schvalovacího procesu pozastavil, před časem „náhle“ zemřel. A rozhodně to není první úmrtí z řad lidí, kteří šli šéfce EK „po krku.“
Zástupce ředitele a vedoucí oddělení COVID-19 v Evropské agentuře pro léčivé přípravky (EMA) Noël Wathion dne 19. listopadu 2020 informoval o tom, jak na něj šéfka EU Ursula von der Leyenová vyvíjela nátlak.
Byl jedním z lidí v EMA, kteří měli za úkol posoudit rizika vakcín, které nás údajně měly „vysvobodit“ z pandemie.
O den později, 20. listopadu 2020, podepsaly EU a Pfizer smlouvu na 300 milionů dávek vakcíny s tím, že v té době nebylo nic známo o účinnosti a dlouhodobých účincích takzvané vakcíny.
V e-mailu svým kolegům Wathion hovořil o „atmosféře,“ která byla nejen docela napjatá, ale občas i trochu nepříjemná.
Několikatýdenní prodleva mezi americkým a evropským schválením není pro Evropskou komisi pravděpodobně snadno přijatelná, protože politické důsledky by byly příliš velké.
Vakcíny společnosti Pfizer byly schváleny pod tlakem a pod heslem: ohnout je nebo zlomit, podle Remco van Velzena, který e-mail zveřejnil na X.

Zveřejnil také druhý e-mail od EMA, který ukazuje, že v listopadu 2020 si byli vědomi rozdílů mezi komerčními (integrita mRNA 55 procent) a zkušebními šaržemi (integrita mRNA 78 procent). Byly z toho velké obavy.

„Jasně zvažovali, zda budou potřebovat nové klinické studie komerčního produktu se sníženou integritou mRNA. Skutečnost, že k tomu zjevně nedošlo a nebylo to stanoveno jako silný požadavek ze strany EMA, je opravdu nepředstavitelná,“ říká Van Velzen.
„Zdá se, že politické důsledky by byly příliš velké, pokud by se příliš dlouho čekalo se schválením,“ uvedl šéf EMA Wathion ve svém e-mailu.
A nakonec velmi důležitý detail: Wathion nečekaně zemřel letos v srpnu.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Evropský vakcinační skandál se kvůli těmto uniklým dokumentům jen zvětšuje se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden